Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) gericooper

gericooper
(fanatikus tag)

nem szeretem ezeket a papírkutya vastagságú :) billentyűzeteket. jól meg szoktam ütni a bill-eket hadd legyen nagy hangja. szerintem ez a ''cunámi'' nem lenne hozzú életű nálam

Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá

(#2) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

''jó'' az elrendezése:O Ez is olyan Trust feelinges... Ha pedig téényleg az említett cég gyártja, akkor még ingyen sem kellene. Fujitsu Siemens késes bill rullz:)

(#3) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Eleg zsufolt a kurzor kornyeken a billentyuzet.

(#4) vince

vince
(tag)

nem fogom megérteni, miért kell favorizálni a noti-szerű billentyűzetkiosztást... újabb pont a Fujitsu Siemensnek ;)

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#5) Horbal

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért utáljátok ennyire a TT-t, nekem cső ide cuccom van tőlük, szép is jó is...

Vannak őrületeik, de a minőség nem rossz, a házaik, sem rosszak, kicsit csicsák, de azért jók, tudnék magamnak választani, persze csak ha le kéne cserélni a csífet...

A bill nekem se jön be, az elkülönített kuzormozgatók hiánya miatt...

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#6) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép.Sőt mitöbb gyönyörű.Itthon lehet kapni?ha igen mennyit kóstál?
Visszavonom, nem L alakú az enter.A manóba már, pedig jól nézet ki!

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7) Dave™ válasza Horbal (#5) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Hát mert a házakat (eddig legalábbis) nem ők gyártották, a tápokat sem (mind2 Chieftec, legjobb tudomásom szerint), a billeket elnézve pedig nagyon Trust szagú a dolog, a beviteli eszközöket lehet, hogy az említett holland cég gyártja, aminek a minősége... Volt trust billem, és 2 hónap alatt kifakult a műanyag rajta. Ez azért elég gáz...

(#8) Dave™ válasza tildy (#6) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Media Marktban van 8 rugalmasért noti style Fujitsu S., hagyományos elrendezéssel, színe ugyanilyen, és feltehetően minőségibb:D

(#9) faster válasza Horbal (#5) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

A formája és a színei jók, a színe olyan, mint a Compaq Evo bill.-é, de én sem szeretem a noti billentyűzet kiosztást. Kár érte.

(#10) faster válasza Dave™ (#7) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Meglepne, ha a Chieftek gyártaná a házait. Az is annyi mindennel foglalkozik, tuti, hogy nem minden cuccát ő gyártja. Pl. a tápjait biztos nem. Ez egyébként vonatkozik a Zalmanra is.

[Szerkesztve]

(#11) Horbal válasza Dave™ (#7) üzenetére

Horbal
(senior tag)
LOGOUT blog

A xeser sorozatot már tuti nem a csíf gyártotta, ha meg a csíf gyártja az mér baj?
A tsunami se rossz ház, a sark meg kifejezetten teccik, ez a bill ez szar, meg a többi is...de legfeljebb billt nem veszek a TT-től.

Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

(#12) Dave™ válasza faster (#10) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Lehet azok a tápok is már a Deltától jönnek, de a házakat szvsz a Chief nyomja. Meg kezdetben talán a tápokat is... TT az csicsás és drága gyártó, szvsz nem jók a cuccai. (Tsunami Dream kivétel, az nagyon szép lett, csak kib@szott drága:( ))

(#13) Dave™ válasza Horbal (#11) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Nem baj az, ha a Chief gyártja (sőt, még jó is), csak irreálisan drága, meg a minőség nem a TT érdeme. Na mentem suliba, bye:)

(#14) tildy válasza Dave™ (#8) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszi, de ha noti style billre van szükségem akkor használom a beépített fujitsu siemens billemet a notimon;]
Bocs nem tudtam kihagyni:)
Itthoni gép előtt meg compaq evo bill van:)

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#15) faster válasza tildy (#14) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Amit Dave javasolt az pont nem noti style, hanem hagyományos.

[Szerkesztve]

(#16) tildy válasza faster (#15) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom, én mintha azt olvastam volna, hogy a media marktban van noti style fs bill, hagyományos kiosztással.
Akkor mi is a noti style?

(#17) faster válasza tildy (#16) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Jelen esetben azt értjük a ''noti-style'' alatt, hogy a kurzormozgató és a home-end, és tsai egyben vannak a betű résszel, nem pedig külön blokkban.

[Szerkesztve]

(#18) erdoke válasza Dave™ (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Se a Chieftec, se a TT nem saját maga gyártja a ápjait, bár egy helyről veszik.
TT a házai vázát se maga gyártja, azt a Casetec-kel veszik egy helyről.:D
Nagyon meglepődnék, ha a billentyűzetet és egeret ők gyártanák.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#19) vince válasza faster (#17) üzenetére

vince
(tag)

Dave™ nem erre gondolt szerintem. Az említett FS hagyományos kiosztású, a kurzormozgató és a home-end, és tsai nem egyben vannak a betű résszel, nem külön blokkban, csak a mechanika olyan, mint a notikban alkalmazott billentyűké, vagyis késes (állítólag :D)

[Szerkesztve]

''Miután az emberek az igazságot nem fogadták el hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak'' - Blaise Pascal

(#20) vince válasza vince (#19) üzenetére

vince
(tag)

bocs, nem olvastam el alaposan, szóval:
Az említett FS hagyományos kiosztású, a kurzormozgató és a home-end, és tsai nem egyben vannak a betű résszel, hanem külön blokkban, csak a mechanika olyan, mint a notikban alkalmazott billentyűké, vagyis késes (állítólag :D)

(#21) Dave™ válasza vince (#19) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

röviden: ja.:DDD

(#22) q13579

q13579
(senior tag)

nem tudja valiki hozzávetőleg mennyibe fog ez kerülni (tt tsunami bill), és hogy hol lehet most ilyet kapni??
Valamint milyen ehhez hasonlo bill van még.???? ami minőségi termék
:Y

Origin nick: ZIGHY

(#23) strike-force válasza q13579 (#22) üzenetére

strike-force
(őstag)

thermaltake cuccot garmától :D
www.blcomputer.hu

Just realize it!

(#24) q13579

q13579
(senior tag)

a benq xtouch-rol mi a véleményetek? Bővebben: link
:Y

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#25) q13579 válasza strike-force (#23) üzenetére

q13579
(senior tag)

Kösz. de az a baj, hogy nála már néztem és nála is csak xaser cuccok vannak de azok is elfogytak. De azért még 1X kösz.:Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.