Hááát, víz mellé légkavarót, főleg 2000-es fordulattal ?
Akkor mi értelme a víznek ? Kicsit furin gondolkodnak a Tt mérnökei.
Kiborg
Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

Hááát, víz mellé légkavarót, főleg 2000-es fordulattal ?
Akkor mi értelme a víznek ? Kicsit furin gondolkodnak a Tt mérnökei.
Kiborg
(#2) venember83
Szokasos problema a TT-nel, h mennyire lesz hangos az a venti? Ha Zalman-szintu, akkor dicseretes, de ha szokasos TT, akkor gagyi. Igazan hasznalhatnanak TT-nel normalis minosegu ventiket.
Masreszt meg fura, h 2900xt-re alternativ megoldas a vizhutes... Leghutest nem tudtak volna megoldani, vagy akinek van penze 2900xt-re az vegyen vizhutest... Nem ertem a logikat. 60mm - 2000rpm - hangos lesz az vizhutes mellett.
Stalker-2572: ha mar ''feltalaltak'' akkor probalkoznak, hatha raeroltetik vmi hulyere s biztos lesz/van is ra vevo Amcsi meg Ny-europa piacain.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

DualOrb ''4 tűs csatlakozója'' rámegy a kártyán lévő eredeti csatira ugye?
Ezt a élg-vízhűtő megoldást láttuk már egyszer, nem értem mindek erőltetik.
All Black...

A DuOrb nekem nagyon tetszik, olyan mint két összetolt VF900...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

na tiszta lopás : az egyik zalman a másik artic cooling
kicsit többet vártam volna
na jó, van egy kis újjító jellege, de fő irányvonal a lenyúlásnak hat... 
[Szerkesztve]
HyperTransport az ÚR!

Két venti 2500rpm-en? Ejjj.. vagy süketek a Tt-nél vagy csak tényleg nem érdekli őket, hogy mit adnak ki a kezeik közül. De legalább világít, ugye? 
www.theskynet.org - Hungary alliance
Forradalmi újítás annak, aki nem tud dönteni a víz- és léghűtés között... 
Amúgy lassan már háromslotos hűtések lesznek: egyik oldalon vízhűtés a GPU-nak és a memóknak, a másikon léghűtés a nyáknak... 
Mod: csak poén volt.
[Szerkesztve]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Lényeg, hogy tűtsön, TT igéretesnek néz ki. Jó lenne már egy teszt 
All Black...

Várd csak ki amíg elkészülök a házigyártmányú 4 slotos hűtéssemmel ![;]](/dl/s/v1.gif)
All Black...

Sikerült jól összelopkodni innen onnan dolgokat... 
Intel & ATI
Annak már mindkét oldalán VGA lesz? Az SLI-CF új generációja... 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

Rated Voltage 12V
Started Voltage 7 V
Nem szabályozható? 
All Black...

''A fenti kompatibilitási listából kimaradt az AMD új ATI Radeon HD 2900 XT grafikus gyorsítója.''![[kép] [kép]](http://img341.imageshack.us/img341/8194/sapphireultimateqh1.jpg)
Vagy megse 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Egyébként ezt birom: Valamelyik gyártó kitalál valamit, tuti hogy mindenki lemásolja... 
Amúgy nem néz ki rosszul... 

vizhütésnél alapvetöen problémát szokott jelenteni, ha mondjuk feteken nincs hütés vagy valamin, mert az elég gyorsan tulmelegszik és akkor nézhetsz. jo ötlet ez a vizhütés kombinálva léghütéssel, mert ahogy kiveszem a szövegböl nem is kell bekötni a vizet, hanem naturban is mehet a moka 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
szánalmas 
du-orb: haha
True Success is Blonde
a szokásos fenntartásokkal kell kezelni a TT által közölt adatokat
szerintem reptéren tesztelik őket 
True Success is Blonde

A DualOrb nekem nagyon tetszik, leszámítva azt a ventillátornak nevezett zajkeltő részt. Ha lenne akkor tuti szétkapnám és cserélném valami hallkabb ventillátorra.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
''a környező alkatrészek hűtéséről pedig alumíniumbordázat és egy 60 mm-es, 2000 rpm fordulatszámú ventilátor gondoskodik''
A víz nem hűt le mindent aminek majdnem a közelében van.

''ahogy kiveszem a szövegböl nem is kell bekötni a vizet, hanem naturban is mehet a moka''
Latsz ezen hőleadó felületet ? Megis akkor hogy tavozik a hőmennyiség. A gyari hűtőn reteknagy borda van es azzal is nagyon meleg. Akkor ha az nincs rajta nyilvan kell az a viz...
Ne csak a szoveget nezd hanem gondolkozz is picit.
[Szerkesztve]
A Thermaltake -t nyugodtan el lehet felejteni ha csendes hűtésről beszélünk. Megint jönnek a 14dB -es értékükkel azt csodálkozi a júzer ha a gépe hangosabb mint a porszívó. ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

Egy akkora cég, mint a Tt biztos rendelkezésére áll olyan tervezőgárda, olyan géppark, amivel olyan blokkot lehetne létrehozni, hogy mindent hűt, amit hűteni kell.
Ez a dolog sokkal kissebb cégeknek is szokott sikerülni.
A nem high-end cuccnak szánják, akkor sikerülhetne nekik rosszabbul is, majd kijön a rev2 és az már tuti.
Egyébként az emberek nagy része miért vesz vízhűtést ? 
A csend miatt !!!
(mily meglepő) és a ventillátorral pont a csendet vágja agyon, mert ha már víz van az ember gépében, akkor a többi cucc se lehet nagyon hangos, nemde ?
Kiborg

jol van na.... nem kell kapásbol hisztizni
elnéztem, na és akkor mi van? örüljél, hogy okosabb vagy 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Az emberek nagy része akár a tuning miatt is veheti a vizet, ezt ugyse mi ketten fogjuk megállapítani. Én csak válaszoltam a kérdésedre, nem én terveztem nehogymár nekem kelljen szégyenkezni egy TT blokk miatt
Az én gépem hangosabb mióta bennevan a víz(meg többet is fogyaszt
), unokatesóméba meg 1db ventillátor van a tápba és nem hallod hogy megy a gép, de azegy Athlon XP.
miazhogy gaming router?

Igen - igen meghallgatnám én is ezt a DuOrb -ot esetleges vásárlás előtt 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

nem bántjuk Ősembert!

Nagyon korrekt arc!

[Szerkesztve]
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
nekem is egyből ez jutott róla eszembe. ha nem a szokásos TT hangorkánt produkálja akkor ígéretes lehet
Nagyon ''egyedi'' hűtők. 
Vagy a csendes tuning miatt
)

Már csak egy speaker hiányzik a vga hutokrol, ami vmi karácsonyi dalt játszana, mint egy karacsonyfaizzók.
világitani már világatinak ugy mint egy karácsonyfa. 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

nem tudom, nem én neveztem el igy
de már nem is aktuális... csak hogy a francba nem vettem ki?!
köszönöm hogy figyelmeztettél 

az a vízhűtéses/ventis megoldás elég gagyi a HD 2900 XT asra, mért nem elég rá az egyik? a másiknak is igazán csak arra lesz haszna, hogy mutogassa az ember