Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) kiborg

kiborg
(fanatikus tag)

Hááát, víz mellé légkavarót, főleg 2000-es fordulattal ?
Akkor mi értelme a víznek ? Kicsit furin gondolkodnak a Tt mérnökei.

Kiborg

Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

(#2) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szokasos problema a TT-nel, h mennyire lesz hangos az a venti? Ha Zalman-szintu, akkor dicseretes, de ha szokasos TT, akkor gagyi. Igazan hasznalhatnanak TT-nel normalis minosegu ventiket.

Masreszt meg fura, h 2900xt-re alternativ megoldas a vizhutes... Leghutest nem tudtak volna megoldani, vagy akinek van penze 2900xt-re az vegyen vizhutest... Nem ertem a logikat. 60mm - 2000rpm - hangos lesz az vizhutes mellett.

Stalker-2572: ha mar ''feltalaltak'' akkor probalkoznak, hatha raeroltetik vmi hulyere s biztos lesz/van is ra vevo Amcsi meg Ny-europa piacain.

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#3) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

DualOrb ''4 tűs csatlakozója'' rámegy a kártyán lévő eredeti csatira ugye?

Ezt a élg-vízhűtő megoldást láttuk már egyszer, nem értem mindek erőltetik.

All Black...

(#4) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A DuOrb nekem nagyon tetszik, olyan mint két összetolt VF900...

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#5) kayman

kayman
(senior tag)

na tiszta lopás : az egyik zalman a másik artic cooling
kicsit többet vártam volna

na jó, van egy kis újjító jellege, de fő irányvonal a lenyúlásnak hat... :F

[Szerkesztve]

HyperTransport az ÚR!

(#6) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Két venti 2500rpm-en? Ejjj.. vagy süketek a Tt-nél vagy csak tényleg nem érdekli őket, hogy mit adnak ki a kezeik közül. De legalább világít, ugye? :(((

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#7) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Forradalmi újítás annak, aki nem tud dönteni a víz- és léghűtés között... :DDD
Amúgy lassan már háromslotos hűtések lesznek: egyik oldalon vízhűtés a GPU-nak és a memóknak, a másikon léghűtés a nyáknak... :DDD

Mod: csak poén volt.

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#8) Stalker-2572 válasza kayman (#5) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Lényeg, hogy tűtsön, TT igéretesnek néz ki. Jó lenne már egy teszt :))

All Black...

(#9) Stalker-2572 válasza Vistaboy (#7) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Várd csak ki amíg elkészülök a házigyártmányú 4 slotos hűtéssemmel ;]

All Black...

(#10) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Sikerült jól összelopkodni innen onnan dolgokat... :((

Intel & ATI

(#11) Vistaboy válasza Stalker-2572 (#9) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annak már mindkét oldalán VGA lesz? Az SLI-CF új generációja... :D

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#12) Stalker-2572 válasza sTERNI (#6) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Rated Voltage 12V
Started Voltage 7 V

Nem szabályozható? :F

All Black...

(#13) rocket

rocket
(PH! kedvence)

''A fenti kompatibilitási listából kimaradt az AMD új ATI Radeon HD 2900 XT grafikus gyorsítója.''
[kép]

Vagy megse ;)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#14) Vistaboy válasza rocket (#13) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyébként ezt birom: Valamelyik gyártó kitalál valamit, tuti hogy mindenki lemásolja... :DDD
Amúgy nem néz ki rosszul... :)

(#15) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

vizhütésnél alapvetöen problémát szokott jelenteni, ha mondjuk feteken nincs hütés vagy valamin, mert az elég gyorsan tulmelegszik és akkor nézhetsz. jo ötlet ez a vizhütés kombinálva léghütéssel, mert ahogy kiveszem a szövegböl nem is kell bekötni a vizet, hanem naturban is mehet a moka :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szánalmas :W
du-orb: haha

True Success is Blonde

(#17) Ste válasza sTERNI (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a szokásos fenntartásokkal kell kezelni a TT által közölt adatokat
szerintem reptéren tesztelik őket :D

True Success is Blonde

(#18) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A DualOrb nekem nagyon tetszik, leszámítva azt a ventillátornak nevezett zajkeltő részt. Ha lenne akkor tuti szétkapnám és cserélném valami hallkabb ventillátorra.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#19) kem válasza kiborg (#1) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''a környező alkatrészek hűtéséről pedig alumíniumbordázat és egy 60 mm-es, 2000 rpm fordulatszámú ventilátor gondoskodik''
A víz nem hűt le mindent aminek majdnem a közelében van.

(#20) Ribi válasza Ősember (#15) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

''ahogy kiveszem a szövegböl nem is kell bekötni a vizet, hanem naturban is mehet a moka''
Latsz ezen hőleadó felületet ? Megis akkor hogy tavozik a hőmennyiség. A gyari hűtőn reteknagy borda van es azzal is nagyon meleg. Akkor ha az nincs rajta nyilvan kell az a viz...
Ne csak a szoveget nezd hanem gondolkozz is picit.

[Szerkesztve]

(#21) -zolee-

-zolee-
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Thermaltake -t nyugodtan el lehet felejteni ha csendes hűtésről beszélünk. Megint jönnek a 14dB -es értékükkel azt csodálkozi a júzer ha a gépe hangosabb mint a porszívó. ;]

''Könnyű fizikai munka --> Ólomlapátolás'' by Hypo!

(#22) kiborg válasza kem (#19) üzenetére

kiborg
(fanatikus tag)

Egy akkora cég, mint a Tt biztos rendelkezésére áll olyan tervezőgárda, olyan géppark, amivel olyan blokkot lehetne létrehozni, hogy mindent hűt, amit hűteni kell.
Ez a dolog sokkal kissebb cégeknek is szokott sikerülni.
A nem high-end cuccnak szánják, akkor sikerülhetne nekik rosszabbul is, majd kijön a rev2 és az már tuti.

Egyébként az emberek nagy része miért vesz vízhűtést ? :F
A csend miatt !!! :Y (mily meglepő) és a ventillátorral pont a csendet vágja agyon, mert ha már víz van az ember gépében, akkor a többi cucc se lehet nagyon hangos, nemde ?

Kiborg

Ésszel él az ember - mondá a kannibál!

(#23) Ősember válasza Ribi (#20) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

jol van na.... nem kell kapásbol hisztizni :U elnéztem, na és akkor mi van? örüljél, hogy okosabb vagy :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#24) kem válasza kiborg (#22) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az emberek nagy része akár a tuning miatt is veheti a vizet, ezt ugyse mi ketten fogjuk megállapítani. Én csak válaszoltam a kérdésedre, nem én terveztem nehogymár nekem kelljen szégyenkezni egy TT blokk miatt:D
Az én gépem hangosabb mióta bennevan a víz(meg többet is fogyaszt:D), unokatesóméba meg 1db ventillátor van a tápba és nem hallod hogy megy a gép, de azegy Athlon XP.

(#25) kem válasza Ősember (#23) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D miazhogy gaming router?

(#26) waverider

waverider
(senior tag)

Igen - igen meghallgatnám én is ezt a DuOrb -ot esetleges vásárlás előtt :)

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#27) waverider válasza Ribi (#20) üzenetére

waverider
(senior tag)

nem bántjuk Ősembert! :C :DDD
Nagyon korrekt arc! :R :R :R

[Szerkesztve]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#28) trassher válasza Retekegér (#4) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is egyből ez jutott róla eszembe. ha nem a szokásos TT hangorkánt produkálja akkor ígéretes lehet

(#29) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon ''egyedi'' hűtők. :DDD

(#30) ttt1 válasza kiborg (#22) üzenetére

ttt1
(senior tag)
LOGOUT blog

Vagy a csendes tuning miatt :)))

(#31) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

Már csak egy speaker hiányzik a vga hutokrol, ami vmi karácsonyi dalt játszana, mint egy karacsonyfaizzók. :) világitani már világatinak ugy mint egy karácsonyfa. :)

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#32) Ősember válasza kem (#25) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

nem tudom, nem én neveztem el igy :D de már nem is aktuális... csak hogy a francba nem vettem ki?! :F köszönöm hogy figyelmeztettél :R

(#33) zombikiller

zombikiller
(tag)

az a vízhűtéses/ventis megoldás elég gagyi a HD 2900 XT asra, mért nem elég rá az egyik? a másiknak is igazán csak arra lesz haszna, hogy mutogassa az ember :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.