Olyan jó lenne, ha értenék jobban a hálozatokhoz... 
Mikor a rendszergazda a cégnél magyaráz nekem, sokszor kínai...úgymint ez...
Pedig régóta foglalkozom szgépekkel és otthoni hálózatot is karbantartok
Nem tudtok egy jó könyvet, vagy leírást (lehetőleg magyart) itt a neten, ami naprakész?
Kösz:
Tal2
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Tal2
(tag)

Chieftec
(őstag)
Nagyon szep cumok, lehet, le kene cserelnem a 10 Mbites HP hubot amit itthon hasznalok. 13 ev utan is megbizhatoan mukodik, szal ez a hp. 
Azért kiváncsi lennék ha 48 gépet összekötnének akor a játékok hogy mennének rajta
(gondoom ezeket netkávézókba is használják)
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
Nincs olyan játék aminek az adatforgalmát egy ilyen cucc egyáltalán megérezné, szvsz.

L3zl13
(PH! nagyúr)
HP a fenét. Ezt is valaki más gyártja szerintem...
Szvsz max a szoftvere saját fejlesztés.
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!
Neked ezt a könyvet kell megvenned: [link]. Ez az abszolút biblia, a hálózatok alfája és omegája, ebben minden benne van. A netes leírásokkal semmire nem mész, ez a könyv viszont az alapoktól leír mindent érthetően. Nézegethetsz RFC-ket is (pl. Internet Protocol: [link]), de egy kukkot nem fogsz érteni belőle.
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html
Nem hiszem, hogy netkavezoban hasznalnanak ilyeneket, mert pont arra (manageles, QoS, ilyenek) nincs szukseg, ami miatt ezek dragak. Ha egyszeruen vesznek egy par tok alap 8 portos 100 mbites switchet es azokat osszekotik, akkor joval olcsobban kijonnek, a 3-4 ms-os pingek meg meg mindig boven jok a jatekoknak.
Falsus in uno, falsus in omnibus.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Az 1800-24G-nek kevésnek tünik az áteresztő képessége.
Aki hülye, haljon meg!

VladimirR
(PH! nagyúr)
huhuuu, ezzel a konnyvel embert lehetne olni
Hát, azért minden nincs benne, (ATM), néhol ökörség (audio-videós részek úgy szarok ahogy vannak), néhol érthetetlen (aki megérti belőle a WiFi működését, annak gratulálok..), de összességében valóban nagyon jó könyv 
Szokta is ám húzni a hátam mikor cipelem 
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Én úgy emlékszem, benne van az ATM, de most ne nyissunk erről vitát.
Azt le lehet szögezni, hogy a számítógépes hálózatok témájában a legátfogóbb mű, szinte mindenhol ebből tanítanak. A fősulin a kedvenc tankönyvem volt, mert viszonylag még olvasmányos is. 
Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

Chieftec
(őstag)
Nemtom, de akkor is jo cuccok. Rengeteg olyan van amit mas gyart megis xar..

Tal2
(tag)
Köszönöm, feltétlenül utánajárok! 
Az új, belinkelt kék borítós kiadásban egy darab bekezdés van bene, mégpedig:
''Az ATM szar. Ezért nem is tárgyaljuk''
Persze nem pontos az idézés 
Hát, amikor én tanultam belőle, akkor még csak a fehér borítós kiadás létezett, abban benne volt. Attól függetlenül, hogy szarnak mondják, elég gyakran használják a telekommunikációs infrastruktúrában.
A régi fehér és az új kék között nagyon sok különbség van.
Az ATM-et azért használják elég sok helyen, mert még nem cserélték le.. Egyébként ez csak Karácsonyfa bácsi véleménye volt, bár szerintem is több sebből vérzik az ATM.

dunkel
(fanatikus tag)