nahh végre 1 értelmes szélesvásznú moncsi...pont ilyenre vártam..ha normalizálódik az ára be is ruházok egyre 

Nos Omnes Una Manet

nahh végre 1 értelmes szélesvásznú moncsi...pont ilyenre vártam..ha normalizálódik az ára be is ruházok egyre 

Nos Omnes Una Manet

Szép is, nagy is, és úgy néz ki jó is...
Szem az ára meg nem olyan vészes! Mégis csak 21''!
jaja, szépen mennek lefele az árak, meg elterjednek az S-IPS ill. P-MVA panelok is 
pl múltkor volt tecsoban 19''-os DVI-s 8 ms-es moncsi 65k-ért 
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
(#4) macilaci78

Tetszik, csak az ára egy picit húzós... Azért hülyén nézhet ki, ha az össze ki és bemenetére dugunk valamit... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Már feltűnt egy ideje, hogy gyakran teleszemeteled értelmetlen hozzászólásokkal a topikokat.
Kérlek, ne tedd. 
[Szerkesztve]
Com'è diverso il mondo visto da qui

Ha Mo.-on is 150-160k bruttó körül lesz, az nagyon nagyon jó!
Hihetetlen, hogy csak az én belineámon nem lehet magasságot állítani
le fogom cserélni egy ilyenre (vagy hasonlóra) a nyár végén asszem...
A vér nem válik VAZZE!™
Azért az 1050 pixeles függőleges felbontás még mindig kevéske profi munkához, de filmezéshez rendkívül ideális! Egyedül azt nem értem, hogy miért eröltetik a beépített hangfalakat? 
ui.: Sorry, ez nem akart válasz lenni... 
[Szerkesztve]

Csak tudnám miért nem inkább 1080 sor van rajta, úgy időtállóbb lenne, legalábbis nekem.
Ha 1080-as filmet akarsz nézni, akkor majdnem jó az 1050-es felbontás. Viszont 576, neadjisten 480-as DVD-vel már elég gáz teljes képernyőn (gyenge a forrás). A jó minőségű 1080i vagy 720p forrás sajna még nagyon ritka, úgyhogy túl sok ételmét nem látom az ilyen monitornak, hacsak mégis nem valami munkára.
Remélhetőleg nincs olyan durva overshoot-ja mint a 970P-nek...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Szerintem kényelmes a beépített hangfal, szabadságot ad.
Ha 5.1 vagy jobb hangod van, akkor úgyse használod. Ha csak éppen kell valami csipogjon, akkor arra elég, ha meg fülest akarsz használni, egyszerűbb a moncsi oldalába bedugni, mint az asztal alatt matatni a gépen a csatlakozást.
Majd ha már nem 200k lesz az ára, elgondolkozok a beszerzésén.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Csatlakozom orbanohoz, 160 körűl lesz, ami nagyon jó ár már ezért, sőt nyár végére talán már annyi sem. Ez azért is jó, mert a 19 esek ára picit zuhanni fog, de hát ez várható is volt idővel.
''három a kettő tizen''
A 970P ''overshoot''-ja nem annyira durva, ezt annak ellenére állítom, hogy a Tom's Hardware-en olvastam a cikket. Kissé túlreagálták szerintem a dolgot! 
(A P-19-2 durvább, de az sem zavaró.)

Én programozok (Visual Studio), játszom és filmeket nézek a gépemen, és nagyon jónak tartom ezt a felbontást, semmiképpen sem adnám alá (notim is 12'' 1400x1050). De igazából én is jobban örülnék egy 1900x1200-as (vagy mekkora is) felbontású TFTnek 24''-ban. Nem értem amúgy, a gyártók miért nem törekednek jobban a nagyobb felbontások és nagyobb DPI-k felé...
A vér nem válik VAZZE!™
Jó, de akkor miért nem veszel egy olyat? 
Samsung 244T (1920x1200). 
Nagyon jó monitor!!!
Múltkor nézegettem élőben, nekem a ViewSonic P-MVA-ja jobban bejön általános használatra. Főleg filmnél tűnt jobbnak.
Azzal az a baj, hogy sokkal jobban bevilágít, és nem olyan homogén a feketéje, mint az S-PVA paneleknek. Ha viszont arra gondolsz, hogy jobb az ''overdrive''-ja, abban talán lehet valami. 

na akkor ebből lássunk egy hangfal nélkülit!

Csak nem lehet ekkora gond az, hogy van rajta egy hangfal, hogy mindenki ezt kifogásolja... ha nincs rá szükség, akkor nem használod és ennyi.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
Tesztkörnyezetben talán észrevehető, de gyakorlati használatban nemigen láttam ilyesmit. Ellentétben a 970P furcsa éleit a filmekben. Játékban pedig valami furcsa vibrálást láttam, talán ez lehetett a túl nagy overshoot. 
Nem tudom......nem hiszem. Játékban nem láttam a 970P-t, csak a kisautós teszttel, de a amiket írsz, olyat a P19-2 sem produkál, pedig ott van ''overshoot'' rendesen. 
Filmeknél nem volt zavaró a felső-alsó széleken a bevilágítás? 
Nem vettem észre, bár nem volt lehetőségem töksötétben vizsgálni. Ami persze nem is feltétlenül szükséges, a valós felhasználástól függ.

Mikroszkópot is adtak a notidhoz? 
[Szerkesztve]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Ez is ilyen kamu 8 bites, ditherelős gagyi mint a 970P, vagy végre gyártanak már valódi 8 bites SPVA-t is?
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Sajnos milyen igaza van, a 480-as filmet nézem én is az 1080 soros kijelzőn, és tényleg baromira ronda 
Viszont annyira nem ritka a HD felbontású filmek, az azért túlzás, csak botrányosan nagy terjedelme miatt az életben nem tölti le az ember. Pl Star Wars - Klónok támadása 18Gb
Viszont ezt ellensúlyozta a 68cm, 8Ms,900kontraszt és a Hi-PIX2 tecnológia. Azért játszani rajta nem utolsó szempont, és mindezt 120K-ért garanciával. 
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
Butácska hozzászólás volt! 

Érdekes, az USÁ-ban csak 550 dolcsi (~115eFt), míg Németországban 515 Euro (~140eFt) a legolcsóbb helyen. Kíváncsi leszek itt mikor és _mennyi_ lesz?