Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) fakocka

fakocka
(kvázi-tag)

Még mindíg van új a nap alatt? :F

(#2) ebx

ebx
(fanatikus tag)

Lesz munkajuk majd az uj hutoknek is boven

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

(#3) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

Egész pofás kis darabok! Már előre látom, hogy milyen csicsás vagy éppen jól kinéző hűtőkkel fognak jelentkezni a nagyobb cooler gyártók!

(#4) ebx

ebx
(fanatikus tag)

''Ezt a hűtőt kérném hozzá, ennek a legjobb a designja.
Meg ugye amit a zintel gyárt, rossz nem lehet''
ezt is eladják...

For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken

(#5) mura81

mura81
(senior tag)

Én valahogy szkeptikus vagyok a nyitott ventikkel kapcsolatban. Mi van ha véletlenül beleér egy kábel???

Controlling: ''In God we trust! - All others will be monitored''

(#6) Goose-T válasza mura81 (#5) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor hülye, aki összerakta.

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#7) Il Padrone válasza mura81 (#5) üzenetére

Il Padrone
(senior tag)

Akkor felcsavarodik, es leall a venti, de jo esetben nem eg le.
A proci biztosan nem, mert mint tudjuk a P4 leallitja magat, ha tulmelegszik, es lesz majd szoftvare ami nezi a fordulatot, es csipog, vagy az alaplap, aki meg menetkozben belenyul, azt ugysem szabad.
Megtanultam a marketinget :))

Il Padrone

(#8) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szinte dettó Zalman nem? :F

~ Arcana ~

(#9) engusz válasza mura81 (#5) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

A nagyobb cooler gyártók biztos, hogy ki fognak valamit találni! Akármilyen háló, rács vagy bármi! De ez így tényleg néha gáz lehet.

(#10) engusz válasza Vikthor (#8) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Na melyik volt előbb? A tyúk vagy a tojás? De a hasonlóság valóban fennáll.

(#11) DaSilva válasza Il Padrone (#7) üzenetére

DaSilva
(senior tag)

Szerintem egy vékonyabb tápkábelt simán elvág, nem felcsavarja. És így mindenki jobban jár.

huss, fohászom száll feléd

(#12) mura81

mura81
(senior tag)

Én egy egyszerű ember vagyok azért kérdeztem meg. Pont ezen gondolkodtam anno amikor piacra dobták a CNPS-7000 bordát Zalmanék. Annak talán annyival jobb az elrendezése, hogy egy kicsit be van süllyesztve a lamellák közé a venti.

(#13) mura81 válasza DaSilva (#11) üzenetére

mura81
(senior tag)

Persze! Minek oda annyi tikbél mi?:D

(#14) xuldar

xuldar
(őstag)

Én csak azt nem értem, hogy a procimag közepét, ami a borda közepén lévő lyuk alatt van, mi a franc fogja hűteni? Mi viszi el onnan a forró levegőt?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#15) Goose-T válasza xuldar (#14) üzenetére

Goose-T
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Okos. Mire való a hütô talpa?

Jártas vagy a legénybúcsúkban? Akkor ide nézz be: http://logout.hu/bejegyzes/goose-t/legenybucsu/friss.html

(#16) zsoltee10 válasza Goose-T (#15) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

No de milyen vékony? A proci magja felett pont, hogy csak a réz cső van, aminek nem ismeretes, hogy milyen vastag az alsó része. Szvsz xuldar erre gondolt, és én is. Meg úgy egyáltalán nem terszik a venti elrendezése sem. :(

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#17) fanatic

fanatic
(fanatikus tag)

Mikor jutunk már el a biztonságos és olcsó vízhűtőkig???

Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D

(#18) Iginotus válasza fanatic (#17) üzenetére

Iginotus
(őstag)

Olcso biztonságos...SOHA :)

Plug and Pray...

(#19) andorpapa válasza engusz (#10) üzenetére

andorpapa
(őstag)

Szerintem a Zalman kicsit (nagyon) eltérő designt alkalmaz, sokkal jobban hasonlít a Sibak cuccaira, de van benne némi Thermaltake Dragon 478 is. Ja, és kihagytam a stílus egyik legismertebb képviselőjét, a Dr Thermalt. Mindezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy az Intel semmi újat nem alkotott, valószínűleg az egyik tajvani dzsungelgyártótól veszi ő is a cuccot, ahogy a többiek is.

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#20) mura81 válasza Iginotus (#18) üzenetére

mura81
(senior tag)

A biztonságosig legalább már eljutottunk. Az olcsó még biztosan pá évet várat magára. Addig is Innovatek rulez

(#21) engusz válasza andorpapa (#19) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Lehetséges. Én biztos, hogy megvárnám a nagyobb gyártók termékeit.

(#22) andorpapa válasza engusz (#21) üzenetére

andorpapa
(őstag)

Mármint arra gondolsz, hogy szívesebben rakod egy nevesebb gyártó coolerét az új procira, mint az Intel által adott cuccot?

COOLNESS! - somebody ssssstop me!

(#23) engusz válasza andorpapa (#22) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Pontosan erre! De nem feltétlenül kell, hog így nézzenek ki!

(#24) erdoke válasza xuldar (#14) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ott egyáltalán nincs levegő, legalábbis ideális esetben. Direkt kapcsolat a rézmaghoz, ami átadja a hőt az alumíniumra, amin kavarja a levegőt a venti, stb.

Egyébként a 3,0C és a 3,2C procikhoz is meglepően jó hűtőt adott az Intel, valószínűleg ez még hatékonyabb, és nem is nagyon hangos.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#25) eper-fa

eper-fa
(fanatikus tag)

nem győztek meg azzal a lila-zöld műanyag pöcökkel, amivel ők rögzíteni tervezik... nem mondom h a csavarhúzós-fémlap jobb megoldás (bár én még semmi kárt nem okoztam így :DD koppkopp), de azzal kapcs is erős félelmeim vannak..

''A puszta ötlet még el sem kezdett gondolkodni azon, hogy adjon-e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben.'' (from Galaxis útikalauz...)

(#26) Glasi

Glasi
(újonc)

Mi az a ''wire routing notch milled in place''? :F

(#27) szasza_xp

szasza_xp
(senior tag)

Na végre rájöttek az okosok az Intelné, hogy az a sz*r 100Ft-os műanyagy alaplapi procirögzítő, el tud törni 8Nekem összejött) :))

“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai

(#28) _George

_George
(senior tag)

SZVSZ jól néz ki és, talán a hűtési teljesítménye is jó csak tudják az INTEles csókák, hogy mint is alkotnak! :9

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.