Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) csudri

csudri
(őstag)

Tizenvalahány év után ennyit sikerült kiokoskodnia a marketing osztálynak az eddig ''Intel Inside'' helyett? Hmm, nem semmi teljesítmény!

Azért ez a Vájv :D érdekes lehet. Bár azért a kétmagos p4 nem éppen csendes kis média pc-kbe való, hacsak lejjebb nem veszik az órajelét. :F

Vortex World Domination

(#2) erdoke válasza csudri (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A gyártók jó eséllyel majd a Yonah magos verziót erőltetik. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) kowk válasza csudri (#1) üzenetére

kowk
(tag)

sok dc penyad volt mar, mi? megsugom 840est speedsteppel ott lehet hagyni filmet nezni passziv hutessel. ha UD is megy kozben, akkor azert mar meguti itt-ott a 70 fokot.

(#4) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Jó hír a Celeron rajongóknak, hogy valószínűleg a 65nm Cerkák már 166Mhz FSB fognak repülni! ;)

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#5) marcee

marcee
(PH! addikt)

Milyen sebességeken jön a Core Duo és mennyibe kerül a Dothan-okhoz képest kint?

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#6) Frigo válasza marcee (#5) üzenetére

Frigo
(őstag)

(#7) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az új logo... júúj... biztos az AMD nagyon megnyomta a sarkát :)

Mennyit dolgozhattak vajon rajta? 5 percet? Vagy a főnök kisfia használta a Paint-et? :))

Amúgy ez a közvetlenül a felhasználókat megszólító bigyó, ez nagyon nem tetszik nekem... kicsit olyan ''adok egy dobozt neked, működik, ne is akard tudni, hogy mi van benne'' jövőt sejtet.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) Frigo válasza Male (#7) üzenetére

Frigo
(őstag)

Mert ezek főleg a''kapok egy doboz de nem a karom tudni mi van benne csak működjön '' felhsználóknak készül. :U

(#9) Male válasza Frigo (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Addig nem is gond, amíg csak nekik akarják ezt eladni, amitől tartok hogy lassan csak ez lesz... (elsőre is ezt akartam írni, csak mostanában nem tudok fogalmazni :) )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) erdoke válasza Frigo (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nagyobb teljesítmény és hosszabb akkumulátoros üzemidő? Ez az izraeli fejlesztőbrigád tud valamit.
:Y

Azt hiszem, nagy csalódás nem lesz a Conroe se. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#11) atus33

atus33
(tag)

<@-oskodás>Még jó, hogy legalább a marketingesek beindultak, ha már egyszer a Netburst technikusok ''belesültek'' :).</@-oskodás>

. o O o .

(#12) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Nekem nem tetszik az új logo. Ez olyan semmilyen de kétségkívül modern minimal.
De a réginek volt egyénisége és egyedisége szerintem... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.