Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Azt a zümmögőt ki lehetett volna váltani egy passzív bordával is, akár nagyobbal is, semminek sem lett volna útban. :O :W

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) hétalvó válasza macilaci78 (#1) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Nem jó az ha sokáig garanciális. :)
Az a 2x8pcie sáv a gáz.

gyúrunk vazze

(#3) paleinho válasza macilaci78 (#1) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

lehet, de azért el kell ismerni az a kis csomó a vezetéken kedves kis design elem :DDD

(#4) Male válasza hétalvó (#2) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 2x8 is elég...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) gudman1 válasza Male (#4) üzenetére

gudman1
(kvázi-tag)

Így van,szerintem is elég!
Jó lap lesz ez ha az ára sem lesz túl magas! :U

(#6) Foglalt név válasza hétalvó (#2) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Igen?
A 965-ök 4x-éhez képest? :DDD

Ár? Tuning? Ha ezek jók lesznek, a p5b-k, ab9-ek mehetnek a lecsóba :)

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#7) Male válasza Foglalt név (#6) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mostanában ECS is gyárt meglehetősen drága lapokat... szóval nem biztos, hogy jó vétel lesz :(

Azzal a chipsethűtővel mondjuk a tuninggal lehetnek problémák... ránézésre nem nagyon fog az hűteni, és még jó hangos is lehet...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) Gorneck23 válasza Foglalt név (#6) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

965-öknek mi köze az SLI-hez? ''Értelmes'' ember nem épít sem cf sem sli rendszert...szvsz.

Mitől mennének? Azonos órajelen gyorsabbak vagy egy szinten vannak. Az árukat meg se említem...

(#9) macilaci78 válasza paleinho (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Inkább a csomő, minthogy a ventilapát szedje szét a madzagot! Így jártam annó a 333MHz-essel. :W

A hűtő alatt egyáltalán van valami borda, mert így nagyon, nagyon nem találom a szavakat. :DDD

Amúgy újra kezd divatba jönni a 4 IDE-eszköz az alaplapokon? Tán csak nem kevés a normális SATA-s ODD? ;]

[Szerkesztve]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) Gorneck23 válasza macilaci78 (#9) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azonnali csere szükséges szvsz. ;] :DDD

[Szerkesztve]

(#11) Retekegér válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ha zümmög egyáltalán. Sztem elfér az aktív NB hűtés, tudtommal az nForce 6xx chipsetek melegszenek azért...

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#12) Male válasza macilaci78 (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nForce650 4 IDE eszközt tud kezelni... nVidianál sejtették, hogy az Intel túlzottan siet a PATA eltüntetésével, és ezzel ők vevőket szerezhetenek maguknak.

(#13) Yutani válasza Male (#12) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ezt csak támogatni tudom. Mit össze nem lehet szívni egy 4 IDE-s lapról 2 IDE-s lapra történő áttéréssel...

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#14) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész jó lapnak tűnk így első ránézésre, de az a kis porszívó ott az nb-n... brrrr minek kellett az oda :F

(#15) symering

symering
(kvázi-tag)

Szerintem nem lesz drága és örülhetünk egy újabb jó lapnak, mert ebben az nfroce chipsetben külön lehet választani a ramsebességet a prociétól, így eszméletlenül jó kis tuninglap, az ára meg újonnan 32000 forint körül lesz (hacsak a konkurens lapok árából indulok ki).

(#16) Gismo

Gismo
(PH! addikt)

najah! Csak meglehet-e már venni vhol kishazánkban?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.