Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) HGergo25

HGergo25
(újonc)

Re!

Na végre ilyet is kapni 350 euroért!!!(Még szerencse)

Powered by Mother & Father!!!

(#2) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Kinézetre tetszik. Videót nem nagyon hiányolom, mert bár jópofa dolog, de 2-3 nap után úgysem használnám. Képnézegetés ugyan ez.

OGG-ot hiányolom. :(

Aki hülye, haljon meg!

(#3) tomesto

tomesto
(fanatikus tag)

Pofás kis darab...
Majd ha megnyerem az ötöslottot :))

The Future is Fusion

(#4) kics1

kics1
(fanatikus tag)

nekem volt hdd 035-m (asszem ez a tipus szama) ilyen kicsihez hasonlito volt csak még nem érintos és 2gigas, amig mukodott nagyon szerettem, csak sajnos 3. napon meghalt :( igy visszavittem a boltba és inkabb nem vettem ujat, eltettem a pénzem és kicsit még tettem hozzá majd vettem egy apple ipod mini-t.
a szoftvere a philipsnek az itunes-hoz hasonlitva sem volt rosszabb szerintem, kb hasonlo, az itunes egy nagyon picit egyszerubb, de a philips szoftvere is jol kezelheto volt szamomra... ha továbbmukodik 3napnál és tartós marad akkor biztos jó kis lejátszó az is ezek pedig még jobbnak tünnek...

(#5) orbano

orbano
(PH! félisten)

nagyon szép. nagyon szép. veszek egyet januárban egy 6 gigásat, remélem lehet majd kapni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) Tangerine

Tangerine
(senior tag)

Jól néz ki, csak egy hibája van. Az, hogy Philips.

Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

(#7) Fawkes válasza Tangerine (#6) üzenetére

Fawkes
(őstag)

Így van ahogy mondod....

(#8) Fawkes válasza Tangerine (#6) üzenetére

Fawkes
(őstag)

Így van ahogy mondod....

(#9) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát tényleg szép csak azt nem tudom ezeknél az érintő-huzogatógombos cuccoknál, hogy ha berakod zsebbe és nem nyomod be a hold-ot akkor összevissza nyomkódnak az érintőgombok?!
350 euro = simán 100e ft lesz nálunk. ha abból indulok ki, hogy az új 30 gigás iPod 300 dolcsi Usában, nálunk meg az is úgy 90e.
amúgy a régebbi philipseknél állítólag nagyon gagyi volt a hozzáadot tszoftver, de csak feljavították már. bár asszem sajnos továbbra is csak saját szoftverrel lehet tölteni rá zenét.
ami még maxigáz volt a korábbiaknál, pl az említett 2 gigásnál, hogy másolás közben minden file-t megbuherált, ellátta vmi kis jótékony másolásvédelemmel, ergó miután felmásoltad, csak a lejátszón lehetett meghallgatni. ja és ami még érdekes volt, hogy nem játszott le gyárilag wma-t, pedig fel volt tüntetve mint fícsör.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.