Re!
Na végre ilyet is kapni 350 euroért!!!(Még szerencse)
Powered by Mother & Father!!!

Re!
Na végre ilyet is kapni 350 euroért!!!(Még szerencse)
Powered by Mother & Father!!!

Kinézetre tetszik. Videót nem nagyon hiányolom, mert bár jópofa dolog, de 2-3 nap után úgysem használnám. Képnézegetés ugyan ez.
OGG-ot hiányolom. 
Aki hülye, haljon meg!

Pofás kis darab...
Majd ha megnyerem az ötöslottot 
The Future is Fusion

nekem volt hdd 035-m (asszem ez a tipus szama) ilyen kicsihez hasonlito volt csak még nem érintos és 2gigas, amig mukodott nagyon szerettem, csak sajnos 3. napon meghalt
igy visszavittem a boltba és inkabb nem vettem ujat, eltettem a pénzem és kicsit még tettem hozzá majd vettem egy apple ipod mini-t.
a szoftvere a philipsnek az itunes-hoz hasonlitva sem volt rosszabb szerintem, kb hasonlo, az itunes egy nagyon picit egyszerubb, de a philips szoftvere is jol kezelheto volt szamomra... ha továbbmukodik 3napnál és tartós marad akkor biztos jó kis lejátszó az is ezek pedig még jobbnak tünnek...

nagyon szép. nagyon szép. veszek egyet januárban egy 6 gigásat, remélem lehet majd kapni...
A vér nem válik VAZZE!™

Jól néz ki, csak egy hibája van. Az, hogy Philips.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

Így van ahogy mondod....

Így van ahogy mondod....
hát tényleg szép csak azt nem tudom ezeknél az érintő-huzogatógombos cuccoknál, hogy ha berakod zsebbe és nem nyomod be a hold-ot akkor összevissza nyomkódnak az érintőgombok?!
350 euro = simán 100e ft lesz nálunk. ha abból indulok ki, hogy az új 30 gigás iPod 300 dolcsi Usában, nálunk meg az is úgy 90e.
amúgy a régebbi philipseknél állítólag nagyon gagyi volt a hozzáadot tszoftver, de csak feljavították már. bár asszem sajnos továbbra is csak saját szoftverrel lehet tölteni rá zenét.
ami még maxigáz volt a korábbiaknál, pl az említett 2 gigásnál, hogy másolás közben minden file-t megbuherált, ellátta vmi kis jótékony másolásvédelemmel, ergó miután felmásoltad, csak a lejátszón lehetett meghallgatni. ja és ami még érdekes volt, hogy nem játszott le gyárilag wma-t, pedig fel volt tüntetve mint fícsör.
[Szerkesztve]