Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Ezekben már az új GP vinyók lesznek?

(#2) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Már az előző szériában is volt eSATA, hurrá. Az viszont nem egészen világos számomra, miért csak a Home termékcsoportban elérhető ez a kiváló kapcsolódási mód. :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3) liksoft válasza erdoke (#2) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Gondolom abból a megfontolásból, hogy inkább egy géphez használják, és nem 24 órában. Érdekelne a melegedése.

Különben pedig ha a SATA szabványt kicsit igazítanák az SCSI logikája felé, akkor nem kéne USB 3 szabványban meg egyebekben gondolkodni. Ha mindent megkapsz, akkor holnap nem kényszerülsz újat venni. :P Ennyire egyszerű : ÜZLETPOLITIKA. :DDD

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#4) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Az EE-re mért csak egy évet vállalnak? :F

"Csak úgy mondom"

(#5) venember83 válasza Csapi007 (#4) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hi,

mert gondolom az a legolcsobb verzio...

[Szerkesztve]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6) romeozor

romeozor
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

vajon jár hozzájuk valami vista kompatibilis adatmentő is? a mybook prómmal nem jártam szerencsével ilyen téren, bár nem kizárt hogy én voltam a béna

(#7) zip9982 válasza romeozor (#6) üzenetére

zip9982
(újonc)

Probald ki a syncbacket.
[link]

(#8) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Hm... Ez tetszik.

Lehet hogy bepályázok egy ilyenre majd.

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#9) Bumbee

Bumbee
(kvázi-tag)

Nem tudjátok mikor lehet ezeket az új darabokat (Home Edition) kishazánkban is megvásárolni?

(#10) Cyrin válasza Bumbee (#9) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Na végre, lassan majd csak beszivárognak Europába is, aztán majd hozzánk is.

A Pixmania-nál már kapható!!!

Alig várom.

(#11) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Hát elég lassan szivárogtak be, most jelentek meg a pcx kínálatában.

A héten rendelek is egyet.

[ Szerkesztve ]

(#12) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Még mindíg nem lehet kapni, 4 hónap telt el az új termékvonal bejelentése óta. Ez kevés volt ahoz, hogy hozzánk elérkezzen.

(#13) Petek válasza Cyrin (#12) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

Edigitalnal már rendelhetők, és február 5-én jönnek meg elvileg. Én most nevezek be egyre

In vino veritas

(#14) Cyrin válasza Petek (#13) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Az enyém most csütörtökön jön meg. VÉGRE!!!

(#15) Petek válasza Cyrin (#14) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

milyent rendeltél és honnan?

In vino veritas

(#16) Cyrin válasza Petek (#15) üzenetére

Cyrin
(őstag)

500 Gb Home Edition, a PCX-től.

(#17) Cyrin

Cyrin
(őstag)

Megvan, beüzemltem, nagyjából.

(#18) Petek válasza Cyrin (#17) üzenetére

Petek
(fanatikus tag)

És mik az eddigi tapasztalatok?

In vino veritas

(#19) Cyrin válasza Petek (#18) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Vegyesek, hardverileg jó, szoftverileg nem.

Maga a drive jól működik, nem hangos, nem rezeg, nem forró, szóval minden ok.

A fényjáték az elején érdekes, nem túl profi kinézetű (kitt a nájtrájderből), képeken profibbank néz ki, de még elviselhető.
Mivel az eSATA kábel csak durván 40 centi hosszú (amit az alaplapomhoz adtak, a WD-hoz nem jár, de a boltban kapható eSATA kábelek sem hosszabbak), így meg sem próbáltam ezzel összekötni, inkább a mellékelt 1 m-es firewire kábelt használtam.
Szokásos formázás FAT32-ről NTFS-re megtörtént, a gyorsformázó opcióval, mert a normál formázás olyan lassan haladt, hogy nem tudtam kivárni.

A rátelepített autorun menü nem indult el (valszeg le van tiltva nálam minden autorun), kézi indítással pedig a menü felület bejött ugyan , de semmilyen gomb nem működött rajta, sőt nem is volt felirat a gombok nagyrészén.

Ekkor bemászkálva a menürendszerbe, feltelepítettem egy WD Dignotistic progit és a Button Manager progit, amelyből az előző a SMART adatokat nem tudja kiolvasni, de egyébként működik, az utóbbi meg nem, vagy csak részben kompatibilis a Vistával, (ez azért már gáz, ennyi idő után, és egy új terméknél) így a Defender nem engedi elindulni az indítópulton, de kézzel lehet engedélyezni (csak ezt minden rendszerindításnál, bejelentkezésnél meg kell tenni), így működik a kikapcsológomb a winyó hátulján, de a Button Manager további szolgáltatásai nem, magára az ikonra kattintva egyből leáll a progi, és kilép.
Rendszermentés (időnkénti automata biztonsági mentés) sem működik így. De végülis nem is ezért vettem.

Szóval amire kell, arra működik (adatarchiválás), már negyedét teleraktam.

(#20) Cyrin válasza Cyrin (#19) üzenetére

Cyrin
(őstag)

Végre frissítette a WD az alább kritizált nem Vista kompatibilis segédprogramját WD Drive Manager néven, ami a régi Button Manager-t váltja ki.

Így már tökéletesen működik.

Mac-re is frissített, Leopard-hoz.

[link]

"Description:
This installer - WDDriveManager_x64.exe or WDDriveManager_x86.exe (contained in the zip file) installs the Drive related light, button, and RAID Manager functionality program for Windows 2000, XP, and Vista. This is a replacement program for the WD Button Manager program."

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.