Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

Sok értelmét nem látom ennek a kijelzős cuccnak. Ami kell azt a képernyőről leolvasom, é különben ha a joyt kezdem el nézni lezuhanok :)

btw érdekel vkit egy Logitech Wingman Extreme Digital 3d joy? balra Z irányba kontaktos és mivel egyrészt nem használom, másrészt nincs kedvem szétszedni, talán megszabadulnék tőle...(szoft + gameport usb átalakítóval)

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#2) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Kiváncsi vagyok hány progi fogja támogatni azt a kijelzőt. Ettöl függetlenül nekem tetszik a szett.

(#3) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ez az X52 nagyon bejön nekem! :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#4) Kosh Naranek

Kosh Naranek
(tag)

Hát nem tudom. Félek, hogy a csilli-villi design gyatra anyagminőséget takar. Anno volt X36 TQS-em (illetve van is, a dobozban porosodik), 1 év 2 hónapot bírt a joy része, utána halni ment az X tengely érzékelője (és hány év garit adtak rá... 1 év). Ellenpélda: Logitech WingmanForce FF (nem a 3D, hanem az első ergonómikus kiadás), 3 éve van meg és hibátlan. Egyébként a nem FF-es joy-ok között mai napig a TM HOTAS Cougart tartom az etalonnak.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.