Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) bolondember

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hmmm, ez a csipszethűtő felkeltettea kíváncsiságom - most már csak az a kérés, felmenne-é a deszkámra a VGA miatt?! :F
csak mert abban 100%-ig biztos vok, h a gyáriaknál halkabb (nem nehéz sokszor, mit nem mondjak :DDD ...)

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#2) Dassler válasza bolondember (#1) üzenetére

Dassler
(őstag)

Mivel 3 cm magas, ezért kétlem, hogy rámegy a vga-tól, ha azzal egy vonalban van

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#3) macilaci78 válasza bolondember (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Reszeld méretre a VGA-d! ;] Amúgy csinos hűtők...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#4) Dassler válasza macilaci78 (#3) üzenetére

Dassler
(őstag)

;] vagy vízhűtő blokkból van SLI kompatibilis, azaz alacsony kialakítású...de az mellé már érdemes egy komplett szisztemet venni :D

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#5) Gorneck23 válasza bolondember (#1) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egyáltalán hol kapható?

Nekem pl ez [link]

(#6) Dassler válasza Gorneck23 (#5) üzenetére

Dassler
(őstag)

Hát én itthon még nem igen láttam, de a pcland-ben meg lehet kérdezni, náluk van mniden, ami CM termék

(#7) bolondember válasza Gorneck23 (#5) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

óóó....
ez jól is néz ki, meg gondolom jó is...
csak nálam nem férne fel - ez már tutira nem...

Egy kérdés: nincs olyan csipszethűtő, ami hasonlatos az Abit hőcsöves ''deszkán keresztülvezetett'' cuccához?! [link] ilyenre gondoltam, csak felszerelhető/kivezethető?!

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#8) Gorneck23 válasza bolondember (#7) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem láttam, de egyre több gyártó készít hőcsöves megoldásokat!

(#9) Gorneck23 válasza Dassler (#6) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én se..

Nincs nekik!:(

(#10) bolondember válasza Gorneck23 (#8) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát ja, de hajamra kenhetem, ha az enyémen ventis, hőcsőmentes van... :(

(#11) Gorneck23 válasza bolondember (#10) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Háát jahhh...:(

(#12) bolondember válasza Gorneck23 (#11) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

csak lesz vki, akinek leeseik, h ez nem rossz ötlet, ilyet piacra dobni - remélem, h egy hűtés kellékekkkel foglalkozó cég befolyásos embere lesz... :DDD

(#13) Gorneck23 válasza bolondember (#12) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Reményeim szerint lesz hamarosan egy ilyenem! [link]

(#14) bolondember válasza Gorneck23 (#13) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez nem is néz ki rosszul - sőőőt...
és ha mondjuk alaplapra merőlegesen fújó hűtőventid van, akkor még akár a plusz légkavaró sem kell rá... :R
ha ilyen lesz L-alakú kivezető HP-pal, be is neveznék rá...

(#15) bagyulajuve válasza Gorneck23 (#13) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

ilyet akarok én is venni!
te honnan szerzed be?

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.