ár?
milyen órajelű AMD-s procihoz használható?
amúgy szimpatikus...
-= No way back from Here =-

ár?
milyen órajelű AMD-s procihoz használható?
amúgy szimpatikus...
-= No way back from Here =-
(#2) gericooper

én csak azt a túldizájnolt rácsot nem értem a tetejin, hogy miért kell
Olympus C760 dig. fényképező eladó + 128 Mb xD + vízhatlan hordtáska hozzá
(#3) Erasmus válasza gericooper (#2) üzenetére
ezekről egyelőre nem kaptunk infót.
üdv,
(#4) anaqer válasza gericooper (#2) üzenetére

Így van! Le a rácsokkal!
Sőt, ha már így, akkor le a LEDes ventillátorokkal is!
Aki akar, vegye meg külön, de ne kelljen alapból kifizetni.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
(#5) Alvin_ti4200 válasza anaqer (#4) üzenetére
Mi bajod van a LED-es hűtőkkel? Volcano9 CoolMod rulez:))
Sztem lesz az több is. Full réz borda és a coolink minőség.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
(#8) Esmein válasza gericooper (#2) üzenetére
Hogy minek a rács a tetejére ? Épp ma vágta el igen keményen az egyik 2500-on forgó 9 centis ventim a bal mutatóujjam. Sötét volt és meg akartam igazítani. 3 mm hosszú 2 mm mély vágás miatt most nem nagyon tudok gépelni, mondjuk a vérzés hamar elállt...
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
5 év garanciát vállal termékre. :F egy a betű kimaradt, vagy az nem tőletek függ ?

Ez a ventirács biztosan jól hat a zajszintre is. :)
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

Szerintem nettó 5 rugó körül lesz, legalábbis a P4-es verzió az kb. ennyiért lesz a tiéd, és a jelek szerint nem sokat változtattak az Armor2-n. Ha drágább lesz az Armor2-nél, akkor meg kell venni egy Armor2-t és minimális melóval átalakítani Socket A-s coolerre.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!
Igazad lehet. Amúgy én spire cuccal nyomulok most.
(#13) Alvin_ti4200 válasza Esmein (#12) üzenetére
Nekem meg mostanában mindenem Thermaltake:))
(#14) Esmein válasza Alvin_ti4200 (#13) üzenetére
Azokkal a vulkánokkal meg tudnék barátkozni. 180 cfm 7x dB ventit rátennék 2-t a procira egyből :DD
(#15) strike-force válasza Esmein (#14) üzenetére

aztán meg ''csendben'' megsüketülnél ???? :))
Just realize it!
(#16) Esmein válasza strike-force (#15) üzenetére
Rácsuknám a gépházat, aztán kulcsra bezárnám a plexi és parafa termet. aztán bedugnám a füldugóimat és óvatosan felkattintanám egy külső kapcsolóval :)
(#17) Alvin_ti4200 válasza Esmein (#14) üzenetére
:DD

Mi bajom a LED-del / ráccsal?
Amíg meg lehet a hűtőt venni azok nélkül is, addig semmi. De ha kénytelen vagyok egy egyébként jó hűtőért csak az ilyen csicsák miatt többet fizetni, az bosszantó.
1) Nem moddolok -> nem kell LED.
2) Nem nyúlkálok -> nem kell rács.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Mercire nem kell embléma mert belülről nem látszik ?

Az embléma nem az utasóknak meg a vezetőnek kell, azért is rakták ám kívülre...:) Majd ha én a gép belsejét használom, és kifejezetten dekorációs célokra, akkor megveszem a csicsákat külön, hűtő nélkül.
Mind1, akinek ez számít az azért vegye csak nyugodtan.
Én sem a kinézetével hűtök hanem a tulajdonságaival. Most is pl egy Spire Microflow II van a gépemben. Mindenki whisperrock 4et javasolt de ez kb 8 fokkal hűvösebben tartja a procit, az meg hogy a 40 dB-hez közelebb van mint a 30hoz, nem zavaró. Én inkább hangos de bika hűtést veszek mint egy néma valamit. Úgy nem érzem hogy van odabenn valami :D

Most nem azért, de ez nem LED-es venti.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

Tudom, de szerintem kb. egy kategória a rács és a LED hasznossági szempontból ( na jó, a rács egy picit talán jobban áll ). És éppen a Coolink az aki nagyon nyomul a LED-es ventillátorokkal, ezért is merészeltem megemlíteni. Bocs, ha esetleg nagyon OFF lenne.

H!I
Szertnem jelezni, hogy a kelly arlistajaban van benn vmi, csak ott nem allicsak hogy rez:
COOLA27VS AMD K7 hűtő, ezüst színben, dupla golyóscsapágyas, CE, UL, TUV, CSA tanusítványok 4600 44 5
az arrol pedig inkabb Ti nyilatkozzatok
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
Tejjen egyetertek Veled, szinjaccasra ott a fejem ha vmi gebasz van, a racsot meg ugyis leszedem, ha ojjan marha vagyok hogy belenyulok akor megerdemlem, + ha amazzagokat beleogatomakkor is megerdemlem...
udv
neduddki
5 rugónál nem lesz drágább, de annyival nem jobb imo hogy egy spire microflow2-ről mág 3 ezret ráfizessek.

HI!
Na jo, szokasos arressel 4785+ fa-ak tunik a dolog... ebbo szeritnem yorsan meglesz a tobbi is:-)))
udv
neduddki
Huh. Akkor gyűjtök tovább vízhűtésre :D

Javítva, kösz!
megszűnt user: PostMan

Abban az esetben ha a rács kellőképpen ''szellős'', nem igazán számít. Pl. a tápegységek hátlapi része gyakran kelthet ''turbulens'' áramlást, ami jól hallható zajjal jár. Ez esetben ez valsz. elhanyagolható.
megszűnt user: PostMan