Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

igen ez a keret nélküli venti jól bevállt a Zalmannak, meg nekem is :) Egyedül azt nem értem, miért spórolja le egyes hűtőiről a impulzus szélesség modulációt(PWM)?

[Szerkesztve]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#2) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol van már ez a súly a jó kis 7700cu súlyától?:D

(#3) robekri válasza robyeger (#1) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnézném Z9500-el összehasonlítva.

Üdv.: Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#4) Macka

Macka
(PH! kedvence)

Ez egy az egyben olyan,mint VF900CU.

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#5) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

miért nem szokás már 4érintkezős csatival megoldani... :(

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#6) robekri válasza Macka (#4) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgymond igen hasonlít.

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#7) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Még egy bűr, ráadásul, a szokásos, nem szabványméretü venti. :B Most se veszek zalmant. :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#8) detroitrw

detroitrw
(őstag)

hmmmm
szemrevaló kis darab :R

és egy kicsit figyeltek is a méretre :R /régen pont 0.5 cm híján nem fért be a 7700-as :O /
na meg hogy fele olyan nehéz, mivel nincs az a nagy rézmag :U

remélem nem lesz 15k-s ... :((

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#9) Zull

Zull
(senior tag)

hat nagyon kivancsi vagyok mit hoz teljesitmenybe, de sztem nem ver ra a ninjamra :D igyis passzivba viszi az e6600at, ennel halkabb mar nehezen lehet :D

(#10) robekri válasza Zull (#9) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűtőben van a géped?? ;]

(#11) Lipton

Lipton
(senior tag)

A hőcső nem a legjobb helyen metszi a lamellákat, van olyan rész ahol kb 1 mm a lamella kiálló része.

(#12) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

back to basics

True Success is Blonde

(#13) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az amit pár unalmas előadáson már egyszer megrajzoltam kb két évvel ezelőtt... :U

Amúgy nem is értem miért nem jöttek ki evvel ''időben''. Gondolok itt arra hogy a VF900-al egy időben pl. :F

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#14) Ste válasza Zull (#9) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

C'n'q-val nekem is vitt egy xp-120 passzívan egy x2 3800+ @ 2700mhz :)
meg anélkül is, csak akkor elfelejtettem a ventit rádugni :B

True Success is Blonde

(#15) Shadows válasza Reac^ (#13) üzenetére

Shadows
(senior tag)

mert szerintem a megváltást a 9500, 9700-tól várták és ez lenne az ő nagy durrantásuk nyárra!!

(#16) Zull válasza robekri (#10) üzenetére

Zull
(senior tag)

no. sot az egesz gepben ket venti megy, a vf700cu, meg a tap ventije (ami amugy a scythe ventije, mert beleraktam a tapba :D:D:D) es igy, 1 ora orthos utan is 65-68°C volt max, ami azert nem rossz, mert egy ora alatt boven felmelegszik a cucc. Szal kemeny a ninja.

(#17) Zull válasza Ste (#14) üzenetére

Zull
(senior tag)

en ezt a vga-mmal jaccottam egyszer el :D vf700cu-t nem dugtam vissza aztan elkezdtem farcry-ozni :D de kemeny mert a 7800gt-m az voltmoddolt, es huzott es minden amit csak el tudsz kepzelni, es igyse melegedett venti nelkul 60 fok fole :D bar inkabb hasznalom a ventit, majd veszek egy s1-et aztan azzal mar mehet passszivba, es akkor mar csak a tapba van venti.

(#18) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

A Zalman és a ''variációk témára'' tipikus esete :) Nem mintha bajom lett volna akár eggyel is a VF szériából..

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#19) venember83 válasza Reac^ (#13) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert raernek, Zalman termekeket veszik mar nevuk miatt is, procik nem termelnek akkora hot, h ne boldoguljanak el a jelenlegi hutok viszonylag csendben veluk, akkor meg minek fejlesztgetni? Semmi ertelme. Szvsz ez az indok, nem eri meg annyira frissiteni es boviteni a termekskalat.

Kulonben meg tenyleg feldope-olt vf900 1az1ben. De legalabb valszeg jo :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#20) proper válasza venember83 (#19) üzenetére

proper
(őstag)

át is kéne nevezni cf900-nak :DDD

(#21) attiLANte

attiLANte
(tag)

A ''teszt'' nem nagy szám, de van jópár kép - [link].
Nem rossz, de szvsz. nem ér meg 45-50 eurót.

(#22) tomesto válasza plömplöm (#5) üzenetére

tomesto
(fanatikus tag)

Igen a 4 csatis megoldást nagyon hiányolom én is...
Kicsit fura h egy ilyen hűtőnél fix fordulaton pörög...mikor lehetne halkabb is egy picit:)
Na mind1 biztos volt oka a zalmannak h így csinálta...

The Future is Fusion

(#23) Savanya

Savanya
(PH! addikt)

Most a Zalman utánoz mást ??? Kissé TT érzésem van :[link]

(#24) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szép! :C Vmi CFM értéket is írhattak vóna...

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#25) EQMontoya válasza Savanya (#23) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

má nemazért, de ezeket a kör alakú hütőket a zalmi csinálta előbb, csak most beledobtak 1 heatpipe-ot...

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#26) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Azért ha már Zalman illet volna folyadékcsapágyas megoldást alkalmazni. :U

"Csak úgy mondom"

(#27) Emosz

Emosz
(fanatikus tag)

Kivácsi leszek majd arra,hogy ez a heatpipeos dolog mennyire javítja a hűtési teljesítményét...Szerintem nem kéne eröltetni ezt a ledes dolgot a procihűtőknél.....

(#28) EQMontoya válasza Emosz (#27) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van már annyi, h választhatsz nem ledeset is :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#29) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

látom még mindig van mit majmolni ezen a jol bevált formán :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#30) Armando_19 válasza Ősember (#29) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Ja!:D
megtoldották 1-2 hőcsővel, közben a CPU-k tdpje a felére csökkent 7000es széria óta. :C

(#31) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Es a hangja?

(#32) venember83 válasza twollah (#31) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs. :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#33) EQMontoya válasza twollah (#31) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sztem lezabályozva gyakorlatilag néma

(#34) Armando_19 válasza twollah (#31) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Kb ugyanaz lesz mint a 7000esnek.

(#35) waverider válasza Armando_19 (#34) üzenetére

waverider
(senior tag)

hát akinek halk! kell, az meg ne vegye! aludni nem lehet mellette az tutti! :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#36) IDM

IDM
(kvázi-tag)

Én sem értem miér nem PWM-es 4Pin-es... :F
Persze ott a hozzá adott FaNMaTe, de francnak lobogjon a kábelezés...
(Hátmég ha a CF vagy SLI combón is Zalmann van :((( )

(#37) Vikipizsama

Vikipizsama
(kvázi-tag)

Akkor Ezért nem lehet a CNPS7000-7700-as szériához semmilyen AM2-es átalakítót kapni, mert ezt akarják ráerőltetni a népre!

(#38) Fex

Fex
(tag)

Sziasztok!

Szerintetek egy kör alakú hűtőnél hogyan kell érteni a méreteinél lévő adatokat? (123 x 120 x 67)

Azt gondolom, hogy az egyik szám a magasság, de mi a másik kettő?

Üdv,
Fex

[Szerkesztve]

(#39) Symbio válasza waverider (#35) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Nekem még a régi CNPS7700-Cu van egy Athlon 3000+ procin, alapon ~1000-en pörög és nem jelent gondot éjszaka (1,5 m-ről már nem hallani semmit) :)

(#40) Mania

Mania
(őstag)

A Freezer 7 Pro-t nem cserélném el rá... :U

(#41) Gorneck23

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.