Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem ezek a házak nem tünnek valami újnak mind régebbi típus akkor?

(#2) g4dg3t

g4dg3t
(senior tag)

1020-5A modellt hol lehet kapni ilyen CASETEK felirattal az elejen?...villogo sarkany bigyotol szeretnem megkimelni magam :)

Bite my shiny metal ass!

(#3) Mike T.

Mike T.
(tag)

A ''finom eleganciát ötvöző'' CK-1020-2A csak a praktikusságot mellőzi. Az egyébként jópofa kijelző, ha a földre teszem, akkor használhatatlan. Ha pedig az asztalon van, akkor a tetején lévő USB, firewire, audio nem használható. Ugyes megoldás! :))

(#4) brainticket válasza Rolly (#1) üzenetére

brainticket
(kvázi-tag)

itt beszéltünk már róla:
Bővebben: link
elég újak azért.
nem is ilyet vettem végül, mert nem volt még, amikor raktam össze a gépem egy hónapja kb.

(#5) Legolas

Legolas
(senior tag)

Az ár szerencsére nem ilyen rettenetes. A 1020-5A a Mustárban pleyi oldallappal 18700 Ft, ráadásul Sulinetben is megvásárolható. Ilyet vettem én is pénteken és igen jó kis ház! Persze az ár függ a felszereltségtől. Mert van ahol járnak hozzá a ventik is és egy hordtáska LANpartyhoz. Ez a 18700 Ft-os ár ez csak plexi oldallapot tartalmaz, tehát ventik és hordtáska nem jár a házhoz!

Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

(#6) dwiki válasza Rolly (#1) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem újak, hanem az itthoni megvásárlás lehetősége új, szvsz.

''De gustibus non disputandum est''

(#7) dwiki válasza Mike T. (#3) üzenetére

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

No igen, teljesen igazad van. Többek között ezért nem vettem ilyet (meg a venti méret is
visszefogott - hogy nem 12 -es-, ja és persze az ár is)t. Mert amúgy nagyont
tetszett. (képeken).
(Ja és pl ugyan ez a baja a coolermaster wavemaster háznak is, nagyon szép ház,
asztalon a helye, erre a tetejére rakják az kivezetéseket. Tiszta agyatlanságokat
tudnak csinálni ezek a tervezők)

''De gustibus non disputandum est''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.