nekem ezek a házak nem tünnek valami újnak mind régebbi típus akkor?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
g4dg3t
(senior tag)
1020-5A modellt hol lehet kapni ilyen CASETEK felirattal az elejen?...villogo sarkany bigyotol szeretnem megkimelni magam 
Bite my shiny metal ass!

Mike T.
(tag)
A ''finom eleganciát ötvöző'' CK-1020-2A csak a praktikusságot mellőzi. Az egyébként jópofa kijelző, ha a földre teszem, akkor használhatatlan. Ha pedig az asztalon van, akkor a tetején lévő USB, firewire, audio nem használható. Ugyes megoldás! 

brainticket
(kvázi-tag)
itt beszéltünk már róla:
Bővebben: link
elég újak azért.
nem is ilyet vettem végül, mert nem volt még, amikor raktam össze a gépem egy hónapja kb.

Legolas
(senior tag)
Az ár szerencsére nem ilyen rettenetes. A 1020-5A a Mustárban pleyi oldallappal 18700 Ft, ráadásul Sulinetben is megvásárolható. Ilyet vettem én is pénteken és igen jó kis ház! Persze az ár függ a felszereltségtől. Mert van ahol járnak hozzá a ventik is és egy hordtáska LANpartyhoz. Ez a 18700 Ft-os ár ez csak plexi oldallapot tartalmaz, tehát ventik és hordtáska nem jár a házhoz!
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
Nem újak, hanem az itthoni megvásárlás lehetősége új, szvsz.
''De gustibus non disputandum est''
No igen, teljesen igazad van. Többek között ezért nem vettem ilyet (meg a venti méret is
visszefogott - hogy nem 12 -es-, ja és persze az ár is)t. Mert amúgy nagyont
tetszett. (képeken).
(Ja és pl ugyan ez a baja a coolermaster wavemaster háznak is, nagyon szép ház,
asztalon a helye, erre a tetejére rakják az kivezetéseket. Tiszta agyatlanságokat
tudnak csinálni ezek a tervezők)
''De gustibus non disputandum est''