Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  [Re:] Új házimozi-projektor a Toshibától (téma lezárva)

(#1) AND1

AND1
(őstag)

Na erre egy átlaguser csak annyit mond: remek

Egy régi PH-s.

(#2) twollah válasza AND1 (#1) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Olyan izé-bizé vagy.

(#3) Skica válasza AND1 (#1) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Drága is,csúnya is,zúg is,minek??

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.

(#4) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Teljesen elveszitek a kedvem attól, hogy megrendeljek egyet a közeljövőben.

(#5) Skica válasza twollah (#4) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Miért van akkora szobád hogy kihasználd???

(#6) twollah válasza Skica (#5) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Akad egy-kettő a lakásban.

Ha meg nem akkor kiütjük a közfalakat.

(#7) Skica válasza twollah (#6) üzenetére

Skica
(őstag)
LOGOUT blog

Szegényke.

(#8) twollah válasza Skica (#7) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Ez vannik.

(#9) utax

utax
(fanatikus tag)

de negatívok vagytok
tudjátok, milyen frankó amikor lanpartin a bf42 közben macskafogó megy a falon és amíg respawnra vár az ember, nézi egy kicsit ? :)

Use the force, Dude !

(#10) Fawkes

Fawkes
(őstag)

Inkább veszek egx 82cm-is képátlójú tv-t.De ingyen elfogadom :))

(#11) iguana

iguana
(senior tag)

ez nem is tűnik drágának. bár projektor témában nem vagyok büfé. ha nagyobb szobám lenne, talán gondolkodnék egy ilyen kivetítőn. de most ''sajna'' tv készüléket kell vennem :))

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#12) cett

cett
(lelkes újonc)

Hm...
- ronda kinézet,
- magas ár,
- alacsony felbontás, (1024*768-nak valahogy jobban örülnék...)
- magas zajszint,
- alacsony lámpaélettartam, ami egyébként is kib. drága hozzá.

Nálam 10 pontból 3-at kap. Nem látom értelmét a terméknek.

CETT / http://cettblogja.blogspot.com/

(#13) rog válasza cett (#12) üzenetére

rog
(PH! kedvence)

alacsony, biztos? a 2000 ora szerintem teljesen normalis.
ennyi penzert a 600:1 meg kifejezetten jo szerintem.

(#14) cett válasza rog (#13) üzenetére

cett
(lelkes újonc)

Alacsony. Átlagos projectorok mennek 3k óra körül, és az 5 sem ritka...
A 600:1 tényleg jó. Világít a lámpa, mint a Salamon ......e, de hát valszeg ezért is nem bírja sokáig...

CETT / http://cettblogja.blogspot.com/

(#15) rog válasza cett (#14) üzenetére

rog
(PH! kedvence)

3500k ert igen jo szerintem.

(#16) klepto

klepto
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó lenne tudni, hogy menyibe kerül hozzá a lámpa, mert hát a projektor szép is, jó is, de kb. évente 100k-t égőre költeni, hát nem egy olcsó mulatság :O Nekem egy projektor az álmom, de ki tudja fentartani az átlag polgárok között??? :O

A kalória olyan állatfajta, aki, amíg alszol, szűkebbre szabja a ruhádat.

(#17) Atyus válasza klepto (#16) üzenetére

Atyus
(lelkes újonc)

Az égő csere kb. 130-150 ezer HUF, s 2000 órát bírnak ki, de energiatakarékos üzemmódban - vagyis kicsit csökkentett fényerővel - 3000 órát.

A projector is olyan mint az autó : nem elég megvenned, folyamatosan költened kell rá. Amit bele töltesz (DVD), nagyszerviz (izzócsere), egyéb tuning (vászon).

A 2003/3-as Video Praktikában van egy nagyon jó cikk, hogy mi alapján érdemes a projectorokat minősíteni, mert a kontrasztarány és egyéb jellemzők lassan már odáig fajulnak, mint a PC-s hangszóróknál a Watt.
A szerző - s ezzel én is egyetértek - a szürkeárnyalatos megjelenítést preferálja elsősorban. Most ebbe nem mennék bele, de ha érdekel valakit, kifejtem részletesebben. Lényeg, hogy a fekete legyen minél inkább fekete, s ne szürke.

Nálam időnként szerencsére meg szokott fordulni egy kölcsön projector, s mondanom sem kell, hogy a moziélményt mennyire befolyásolja, hogy 3-4 szer akkora felületen látom a filmet ! Persze ehhez hozzátartoznak a jó öreg 100 W-os videoton hangfalak is, melyekhez már nem is kell nékem külön mélynyomó.

A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.

(#18) Genialis válasza Atyus (#17) üzenetére

Genialis
(senior tag)

Persze azt ugye tegyük hozzá, hogy a fekete annyira tud fekete lenni, mint amennyire sötét van a szobában. A fényelszívást még nem találták fel.

in4m8ion 1ts 2 B 3

(#19) rii

rii
(PH! nagyúr)

az ára nem olyan vészes... de nem vennék ilyet.... undoritó ez a kerek design... én a szögeltesekhez vagyok hozzászokva ..... .... bocsesz....

akárkivót'tevótá

(#20) rii válasza rii (#19) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

amugy egyszer láttam projekrort ... azóta azt akarok evnni......... :)

de nem is használnám semmire .... filmet nem nézek.... tévét se....
mit vetitcsek ki.......? terep2?

amugy azé lyobb a tévénél, mert itt nem az elektronágyúval ülsz szembe, hanem a falra van kivetitve.... szal ez még a TFT-kné is lyobb.....

amugy ez egy divat projektor ...........................

akárkivót'tevótá

(#21) Atyus válasza Genialis (#18) üzenetére

Atyus
(lelkes újonc)

Részben, mert ugyebár az LCD-s projectoroknál az a probléma, hogy ha teljesen feketét akarunk, akkor az LCD eltakarja az utat, csakhogy egy adott szinten az LCD mégiscsak átenged valamennyi fényt. Pont ezért fejlesztették ki a fejlettebb technikát, amely már nem LCD alapú. Melynek az a lényege, hogy miniatűr tükrök szabályozzák, hogy az alapszínekből milyen arányban keverődjenek a színek. Itt a fekete már közelebb áll az igazihoz, mivel fényátengedés már nincs. Itt már csak a helyiség, ami befolyásolja a feketeség értékét.

A programok csak algoritmusok, mint ahogy az emberi lények is csak vegyi anyagok halmazai.

Útvonal

Fórumok  »  Házimozi  »  [Re:] Új házimozi-projektor a Toshibától (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.