Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem egy ilyen cuccal simán kiváltható lenne a HTPC, mivel a normál asztali PC-vel hálózatba kötve (mondjuk egy routeren keresztül) mindenféle média fájl lejátszható vele, közvetlenül a tv-re/erősítőre dugva, akár vezeték nélkül is.
Bár én személy szerint nem szeretem a wifi-t, inkább utp-n kötném össze a gépemmel.

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Hülye kérdés, de ez milyen médiát játszik le? Se egy CD-tálca, se egy beépített merevlemezről nincs szó a cikkben, ez ránézésre csak egy jeltovábbító... :F

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) atuci válasza macilaci78 (#2) üzenetére

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

''.....előlapi USB 2.0 portjára pedig digitális kamera, pendrive vagy más külső tárolóegység csatlakoztatható.''

szerintem eezen usb portra dugott pendrive-on lévő médiát tudja lejátszani önállóan, ezért nemcsak egy jeltovábbító

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#4) dabadab válasza macilaci78 (#2) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azt, amit a halon lat a kozponti szerveren - ilyen cuccokat tipikusan olyan helyeken alkalmaznak, ahol tobb helyen is hasznaljak (pl nappali meg haloszoba).
A problemas pont nem is ez, hanem az ismert formatumok erosen behatarolt tartomanya. Pl mi a csudat kezdene ez egy Matroska konteneres Theora + Ogg filmmel?
Komolyan mondom, szinte fajdalmas az a benazas, amit az ilyen halozati lejatszok szoftveres oldalrol eloadnak: meg kellene nezniuk az XBMC-t (Xbox Media Center, nyilt forrasu program Xboxra) es peldat venni rola. Az tenyleg mindent lejatszik, folyamatos update-ek, stb.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.