Jajj, jajj. Én csak a hozzászólásokat akartam megnézni. Meg tesztelni, hogy meggyógyult e a köhögés.... 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''
Fujitsu-Siemens AmiloMini ui 3520/Lenovo IdeaPad netbook akku, töltő
Acer PD527W+ 3m vászon 16:9 távirányitóval csere rack szervere
Micron256mb 333mhz 1000- Apcer,samsung ddr1 400mhz 512mb 2500/db Kingmax 512mb 400mhz 2500/db
Gamer laptop 15.6"Hd Led Intel®Core™i3 2330M 4gb ddr3 750gb hdd Nvidia Gt 555M Cuda 1gb Usb tvtuner

Jajj, jajj. Én csak a hozzászólásokat akartam megnézni. Meg tesztelni, hogy meggyógyult e a köhögés.... 
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

Akár 60% javulás egyes alkalmazásokban? Azért az elég durva büntetés, kíváncsi vagyok mennyi tényleges tartalék van ebben az új Ati generációban.
[Szerkesztve]
Vortex World Domination

Várjuk a teszteredményeket, kedves X1800XT tulajok

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Intel & ATI
''Az új csomag egyben elsőként teszi lehetővé az X1300 kártyák tulajdonosai számára a kétkártyás (CrossFire) használatot akár két teljesen egyező vezérlő esetén is.''
Nem úgy van, hogy eddig csak két teljesen egyforma vezérlővel ment, és a legújabb meghajtóval meg már különbözőkkel is?
A tej élet, erő, egészség.
Csakis CrossFire teszteredmények érdekelnek X1800-zal. 

az nvidia. itt kellett egy crossfire, meg egy nemcrossfire kártya(crossfire értelemszerűen drágább). az én értelmezésemben úgyvan, hogy akár crossfire nélkül is megy, 2 egyforma 1800 xt-vel, vagy 2 egyforma akármivel. de lehet hogy nem.
most mivan? beforgattam magam
szerintem meg csak két x1300-al lehet, a többihez továbbra is kell CF és egy normál verzió.
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Japersze, igazad van. 

lehet. ez egy vbolond nap. még a cikkek sem az igaziak.
Ahogy lazulnak a kötöttségek a Crossfire/SLI fronton, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy egy ATI és egy nVidia kártya menjen párban. Néhány fanatikus már biztos próbálkozik... azért az szép lenne 
(azthiszem ezt nem válasznak kellett volna írnom
)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

már láttam pci crossfire+agp-s sima kártyát egy külföldi fórumon. azért nvidia-ati sli kafa lenne, igen-igen nagyot néznének a gyártók, de akkor meg egy 2magos amd + 2magos intel procit befogadó alaplap kéne, ami persze kommunikál is egymással, és egyszerre, 1 rendszer részeként megy. na az lenne a teljesség csúcsa(plusz bele 2 x-fi hangkárya sli-ben:, + leadtech winfast tv expert sliben, +.....)

: beleért a bilibe 

x1300 es x1600 cf-hez nem kell master kartya.
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Mar csak egy csunya bakit kell kikuszobolni es fullos lesz a driver: a f.e.a.r. bug, amivel 10-20%-ot veszit a tulaj, hacsak nem nevezi at a fear.exe-t masra. 
Mar tudnak a hibarol, ami meg a demo idoszakbol maradt a driverben, szal 5.12 utos lesz.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
Kell is ez a plusz, most olvastam tesztet 512MBos GFXről, és bizony csúnyán odavág az x1800xt-nek a legtöbb tesztben.

Csak nehogy ez az optimalizáció a minőség rovárása menjen!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
Valószínűleg itt nem erről van szó: A programozható memvezérlő programját cserélték ki/javították fel, és így jobban ki tudja használni a sávszélességét a kártya - magához a képcsináló részhez nem nyúltak (illetve bugjavítás ott is van)

Nem minden a sebesség...Az ATI-k sokkal több újítással rendelkeznek, és a + szűrőkkel is igencsak helyben hagyja az NV-ket. HDR+AA és a szügfüggetlen AF stb..igencsak sokkal jobb képminőséggel rendelkezik az ATI 
[Szerkesztve]
Ebben nem lennék biztos.. A szögfüggetlen AF-et nem nagyon lehet észrevenni, a HDR meg még mindig rendesen ki tudja nyírni minden kártyát, szóval a HDR+AA még mindig csak marketingfícsör-szagú.
''Nyugodtabb'' bár hót nem érdekel igazából
lennék, ha egy hivatkozott képminőség-teszt alapján mondanád ezt...
a fx5900al kb. elérte az nV az ATI képminőségét, de ha azzal nem is 100%osan a 6os család már simán ottvan az ATI mellet...

Teszterek 95% 5.11-es catalyst-tal tesztelt.
...

[link] De volt itt a PH!-is egy teszt, tény kérdés, hogy ATI a jobb a képminőségben
. És igazából, ilyen kategóriájú kareszoknál több mint fontos, hogy mit tud.

Emlexem, h a gf6 idokben hogy vertek a melluket az nv-sek, h nekunk van sm3.0-as kartyank, bibii, mire az atisok valasza az volt, minek, nincs jatek, ami kihasznalna.
Most egy kicsit forditott a helyzet, bar kicsit mas is:
Atisok aszongyak, bibii, hdr+aa nekunk, erre nv-sek, minek, ha hasznalod, 10-20 fps-re visszaesik a sebesseg meg az xt-nel is.
Ettol fuggetlenul jo dolog, ha vannak lehetosegek, persze nem muszaj mindent kihasznalni, de a valasztas joga a tied. 
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

Én most sem tartozom még az ''idős'' korosztályhoz(17) de anno emléxem amikor még nem volt ekkora csata ez kb 10 éve a grafikus kártyájk piacán(vagy volt csak én nem emléxem rá) akkor apámmal pont azért vettünk ati-t mert szép a képe és ez 1 ati rage fury 8megás volt
Amiért máig kitartok mellette ergo ''márkahű'' vagyok mert anno a 9700es nem csak szép hanem ''elég'' gyors is volt a TI sorozathoz képest, Na mostmár nem hiszem hogy sokáig hagyják az Nvidiát kapargatni a szemétdomb tetején, várom már az XT PE-t
Jaigen kis ON: Nálam az 5.11es Catalyst a Fable kompatibilitásán segített illletve pár plusz fps fearben.
[Szerkesztve]
(L) Atiradeonika (L)

Igen mert úgyis elég gyors mindenhez ezért szerintem a minőseg dönt. tudom a tesztek sajna nem ezt mutatják, de hát ez van
(L) Atiradeonika (L)
Most mondd meg, az általad linkelt cikkben melyik játékban vehető észre a szögfüggetlen AA? Direkt kerestem, de az első három játéknál sem vettem észre.. Atim van, ha kérdés 
No igen így még kellemetlenebb a helyzet az ATInak. Igaz a teljesítmény ugrás nagyját a gyári órajel tuning adja nagy valószínűséggel, viszont az ATIt is lehet tuningolni úgyhogy nem olyan vészes a dolog szerintem.
Akár - egyes alkalmazásokban.... vagy igen vagy nem.... az meg hogy a Mari 60%al gyorsabban fog futni kit érdekel?
(nahh meg a Quake2...)

[link]
Remélem itt már egyértelmű lesz az ATI-k nagy fölénye képminőség terén. Mondjuk 100e forint körüli kártyáknál ez elvárható, és nem véletlenül a minőségre igényesek (mind 2D/3D ) csak az ATI-t ajánlják..

Az ATI-nak világ élatébe jobb volt a képe
(tapasztalatból mondom)
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
én a linken megadott képek között nem nagyon láttam különbséget...
persze lehet, hogy én nem látom
(nem olvastam el,csak a képeket néztem meg)
Motorola Atrix Multimédia Dock eladó!
A 16x AF HQ-t nézd meg, tényleg meggyőző. Bár ez még mindig csak 1 játék, és bug-feelingem van, amit remélhetőleg javít majd az nV..

Nekem már a szemgolyóimat kell keresgélnem a hatalmas különbségek miatt!
Észre sem lehet venni...
[Szerkesztve]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
igen,ha jobban megnézem tényleg látható a különbség, mondjuk én is mindig ati párti voltam. legfőképpen a képe miatt. ez most sem változik!!
de azt sajnálom,hogy csak ilyen magas felbontásban jön ki az előnye..

(#36) Bernardo20 válasza Firestormhun (#35) üzenetére
huuu..ez mondjuk durva. 
Hát XT-vel sajna nem tudok szolgálni, csak majdnem
Valóban gyorsult a cucc
(#38) Firestormhun válasza Bernardo20 (#36) üzenetére

Ezek is csak olyan dolgok, amiket a játék hevületében alig lehet észrevenni.
Nekem az elmúlt 2 évben 2 ati és 2 nv kártyám volt/van. Nem fedeztem fel egyik között sem képminőségbeli különbséget.
...

De a hozzászólásod alapján az nVidia marketingesei Veled is elhitették, hogy a gef3 Ti gyorsabb, mint a radeon 8500. (a gef4 ti-vel ne gyere, mert az ugye egy generációval későbbi)
A vér nem válik VAZZE!™

erre azért kíváncsi leszek a későbbiekben is, hogy hogy alakul. ez ár az új driver?
A vér nem válik VAZZE!™

ez azért erősen szubjektív, és egyoldalú vélemény!
az tény, hogy az atinak láthatóan más képe van mint az nvidiának, de pl CAD-ezéhez az ati kifejezetten rosszabb...
az ati ugyanis elmossa a képet egy kicsit, ami lehet, hogy szép játékoknál, de ha éles képre van szükséged akkor felejtős...ezt tapasztalatból mondom, mert a munkahelyemen mindkét gyártótól vannak kártyák, és az összes ati képe homályos, míg az nvidiák képei tűélesek (monitor ugyanaz)
[Szerkesztve]
Never give up! Never surrender!

Képminőség terén én annyiban maradnék, hogy a TV kimenet képe mérföldekkel jobb az ATi kártyáin. A monitoron pedig csak szubjektív véleményem szernit 

Köszönöm, ez már nekem kielégítő 

CAD-hez használjon az ember TFT-t digitális bemenettel. Akkor nincs mosódás, meg semmi. 
A vér nem válik VAZZE!™

azt használjuk (ibm 17'' tft-k) 
Never give up! Never surrender!

amig nem jelent meg a 5.11 addig azok a hiresztelések mentek hogy majd a X2 procikat valamilyen modon jobban kihasznája ? most mi a helyzet?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
Tuti nem digitális benettel akkor, mert az enyém olyan éles, mint a borotva.. És a Ti4200-assal ugyanilyen volt..