Ez mind szép és jó, de ha a középkategóriábaba szánják meglátjuk mit teljesít egy 6600gt ellen. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Fujitsu-Siemens AmiloMini ui 3520/Lenovo IdeaPad netbook akku, töltő
Acer PD527W+ 3m vászon 16:9 távirányitóval csere rack szervere
Micron256mb 333mhz 1000- Apcer,samsung ddr1 400mhz 512mb 2500/db Kingmax 512mb 400mhz 2500/db
Gamer laptop 15.6"Hd Led Intel®Core™i3 2330M 4gb ddr3 750gb hdd Nvidia Gt 555M Cuda 1gb Usb tvtuner
GeiL Ultra 4X512mb DDR 2 800Mhz 1500/db vihető külön külön is (kingmax ddr2 1066 1gb 3000.-,2gb 6000
Hp worstation W6000 Xeon 2666mhz HT,Scsi 36gb hdd 1024mb ram Cd rom nvidia geforce
Hirdetés

wiziloo
(tag)
Erre kíváncsi leszek
Szerintem ez a kari is szoftvergondok miatt fog elbukni
''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''
A hűtő kurvára tetszik,a kártyát meglátjuk.Akár jó is lehet.
Az X-bit labson épp a X600XThoz mutatták be.Szoftver gondjai nem lesznek akkorák mivel ez az elözö alapjai megvannak és ahoz is jönnek ki havonta uj driverek.
És itt egy bemutato:
Bővebben: link

anulu
(PH! nagyúr)
lehet összeereszteni őket.
szerintem driverben fog elbukni a kártya illetve nem tudni, h milyen és mennyi RAM lesz rajta.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Az S3 nem fogja megint bebukni a teljes videokártyaszériát,csak azért mert nem jó a drivereik.
Nem hülyék.Az előző szériát elcseszték,de sztem tudják hogy ez az új az utolsó esélyük.

csudri
(őstag)
Tudtommal a GPU 4 x 4-es felépítésű, milyen hátrányai lehetnek ennek a 16 x 1-hez képest?
Vortex World Domination

Scream007
(őstag)
kinézetre tök faxás a vga és a doboz is.
reméljük a legjobbakat a teljesítményéről.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

salgado
(tag)
hát sztem nem üti meg a középkategoria szintet,ha mondjuk a 6600gt-hez hasonlitom.
2000pont körül teljesit 3dmark2005-ben.
ez a kártya akkor lenne jo ha nem lennének driver hibái,és feltünően olcsó lenne!ebből is a nitro változat.
[Szerkesztve]

desiato
(lelkes újonc)
Közel nem lesz akkora teljesítménye mint a 16x1 -es kártyáknak.
Ha emléxel annó az FX5800-5900 sorozat volt 4x2 -es felépítésű.
Amúgy nekem tetszik a kártya, abszolúte jól hangzik! Csak tudják megfelelően gyártani. Ha olyan szép képe lesz mint ahogy rebesgetik lehet benevezek majd egyre. Csak ne legyen bugos a driver...

desiato
(lelkes újonc)
2000 pontot melyik változat érte el? mert ha jól emléxem 4 féle kártya van.

Loretto
(MODERÁTOR)
Hűtő ill. a doboz szép. A hogy mit tud...
Soirée...

FlasH-BacK
(senior tag)
Ez igaz. A hátránya az lehet, hogy ugye csak 4db pixel shader unit van benne, tehát ha sok pixel shader feladatot kell végrehajtania, akkor kerül hátrányba a 16pipeosokkal szemben. Ha csak textúrázni kell, akkor elvileg partiban van velük. Tehát texel fillrateben multitexturing esetén annyit tud mint egy x800 vagy 6800 (mármint a 16pipeos változatok). Minden esetre már nagyon kiváncsi vagyok a tesztekre!

desiato
(lelkes újonc)
Tényleg, van már vhol teszt?
Egyre jobban érdekel a dolog...

salgado
(tag)
én csak 3-omról tudok,
1pro
2nitro
3ultra

desiato
(lelkes újonc)
Lesz ULP is, 2.5W fogyasztással...
Ne felejtsük azért a Kyro alapu technikát(Tile Base ....).Ott nem kell mindent számolni.

salgado
(tag)
teccik ez a ''NITRO''elnevezés!

wiziloo
(tag)
jaja. végre az a 'pro' 'ultra' 'xt' meg társai helyett kitaláltak egy jól hangzó ütős nevet
''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''

_cirmos_
(őstag)
nagyon jó lenne egy 3. szereplő a (3d) vga-piacon. biztos jót tenne a versenynek, bár a mai tempó mellett az ati és nvidia bárkit ledarálnak. mindenesetre én mindig a kisebbnek szurkolok, szóval hajrá!
JUhé!! Bővül a piac! Már persze ha esélyes lesz!!
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Fut rajta a Half-Life2, DX9-es shaderekkel. Ez már csak jót jelenthet... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Tomoty
(fanatikus tag)
Ránézésre 256bit-es a kártya, és a képeken a dobozon az szerepel, hogy: 256MB.
Eddig jónak tűnik, és ismerve az s3 gárdát, akkor a kezdeti ára kb 30-35k környékén alakul majd bruttóban.
[Szerkesztve]

anaqer
(PH! addikt)
Azt mondja ''ránézésre''... 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Ja ha lesz akkora durranás mint anno a Kyro 2 akkor sok jo lehet még...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Dobozán elég látványosan van feltüntetve.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Bővebben: link
kis olvasmány rola.
A pro ára kb $139-$149

a_n_d_r_e_w
(senior tag)
Én nem adnék 3DMarkokra ;)
Sight. Sound. Speed.

Boyfish
(senior tag)
Szerintem, ha ez a kártya eléri a Matrox színtjét képminőségben, akkor megragadhat a köztudatban! Nem hiszem, hogy profi játékkártyának szánnák!
[Szerkesztve]
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

Geza ba
(újonc)
Nem írták hogy felső-közép kategória. Az talán az S19 lesz. Ha a sima 6600/X700Pro szintjén van, és nem fagynak/hibáznak a játékok, akkor talán van valami remény.
A 4X4 felépítésben nem hiszek, szerintem ez egy babelfishes ''fordításból'' ered. Valószínűleg a 4 VSU/4 PSU-ból származik. Ha az S4/S8 javítása+PCI Express változata, akkor egy TMU lesz pipelinenként.
Ami meglepő viszont, az a VSUk magas száma a pixel pipelineokéhoz képes, gondolom nem sikerültek túl gyorsra.
A memória kérdésére az xbitlabs-on volt a válasz:
-Memory bus width: 64bit or 128bit;
-Graphics memory: 32-256MB DDR SDRAM;
To encrypt is human; to crack, bovine. www.distributed.net. Mooo.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
S19 engedik az X700-asok ellen. Kérdés, hogy mire. Minél hamarabb kellene. Ha nem tudják ezt azonnal piacra dobi, fél/1 év múlva talán már hiába...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
LoL! Ránézésre!!

Egyébként: Memory bus width: 64bit or 128bit;
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

a_n_d_r_e_w
(senior tag)
Pedig az a 4x4 az 4x4. Épp a múltkor beszélgettünk erről, mikor is kiderült, hogy bizonyos tesztekben a 4 pipe-os S4 csúnyán rá tud verni a 8-as S8-ra (gondolok itt speciel a hl2-re), és akkor merült fel, hogy valamiért gondok lehetnek a 8 pipe-os chippeikkel. És ezt támasztja alá, hogy a Gamma is csak 4 pipos lesz. Így viszont eladni nehéz lenne, tehát gondolom azért találták ki a 4*4 TMU, hogy legalább fillrateben érje utól a többit. Mert csak így tudja a specifikációban szereplő 16 texel/lépés elérni.
Sight. Sound. Speed.

desiato
(lelkes újonc)
Az S19 -ről mit tudni? Állítólag 8 pipe lesz...