Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) orbano

orbano
(PH! félisten)

ki lehet egy ilyenre tenni valahogy a TVtuner képét? :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#2) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem mar regota tetszenek ezek a ''kepkeretek'', csak sajnos mar hangszoro is van bennuk, meg mp3 lejatszas, es igy kicsit draga erte a 30-35e ar...
ha lenne egy ilyen ami csak kepeket jelenit meg, biztos vennek 2-3 darabot

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#3) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én ezekben csak egy újabb áramfogyasztót látok. giccs.

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4) Ste válasza shteer (#3) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyetértek
ráadásul képkeret, amit még konnektorba is kell dugni :( nem túl esztétikus :(

True Success is Blonde

(#5) Ősember válasza shteer (#3) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

naja, ahhoz már nagyon technonak kell lenni, hogy a faliképem is tft-s legyen :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#6) Nimrod válasza shteer (#3) üzenetére

Nimrod
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem feltétlen, inkább helytakarékosság. Nem kell külön képkeret a párodról, kutyádról, stb hanem csak egy képkeret ami váltogatja.

Az internet hülyévé tesz.

(#7) smc válasza Nimrod (#6) üzenetére

smc
(tag)

Képzelem. Látogatóknak körbemutatod a lakást, aztán a képre mutatva: Ott van az én kis tündérem (bnő vagy tudomisén), közben meg a bordi van lefényképezve amint egy pocsojában hempereg. D:

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#8) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Ha keskenyebb lenne a keret és nem lenne szüksége áramforrásra, csak a kép váltásakor még tetszene is.

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#9) waverider

waverider
(senior tag)

na, minket XD kártyásokat megint kifelejtettek, pedig itt nem hivatkozhatnak helyhiányra! :W

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#10) waverider válasza sTERNI (#8) üzenetére

waverider
(senior tag)

majd, ha (o)ledesek lesznek, talán! :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#11) orbano

orbano
(PH! félisten)

szerintem ennek a vacaknak akkor lesz értelme, ha passzív kijelzővel szerelik, aminek nem kell háttérvilágítás és folyamatos frissítgetés (iylen e papír szerű cucc). akkor elemről is mehet majd...
ja sterni is eztet írta, most így másodszor is elolvasva :D

[Szerkesztve]

A vér nem válik VAZZE!™

(#12) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Azért szép kis kütyü és ha sikerül szem magasságba rakni egy falba sűllyesztett konnektort, akkor értelmesen is nézhet ki...

Azért poénos lehet: exnők képe benne és az aktuális rácuppan a távvezérlőre, haveroknak lehet mutogatni a hódításokat, stb... Mondjuk én keveslem a felbontást. És szvsz csak a firm ware-t kell megkutyulni picit, hogy TV-képet lehessen rá küldeni. Bár pendrive-ot kezel, akkor USB-s tunert? ;] Mondjuk én a beépített hangszóróval vagyok elégedetlen, akkor már inkább egy kimenet az erősítőre, ha már úgyis kap tápot.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.