ki lehet egy ilyenre tenni valahogy a TVtuner képét? 
A vér nem válik VAZZE!™
Acer PD527W+ 3m vászon 16:9 távirányitóval csere rack szervere
Micron256mb 333mhz 1000- Apcer,samsung ddr1 400mhz 512mb 2500/db Kingmax 512mb 400mhz 2500/db
Gamer laptop 15.6"Hd Led Intel®Core™i3 2330M 4gb ddr3 750gb hdd Nvidia Gt 555M Cuda 1gb Usb tvtuner
GeiL Ultra 4X512mb DDR 2 800Mhz 1500/db vihető külön külön is (kingmax ddr2 1066 1gb 3000.-,2gb 6000
Hp worstation W6000 Xeon 2666mhz HT,Scsi 36gb hdd 1024mb ram Cd rom nvidia geforce
HP Compaq 8510p 15.4" WSXGA+ (1680x1050Core2 T7500 Ati Hd X2600 512mb hyper memory 160gb hdd 2gb ram

ki lehet egy ilyenre tenni valahogy a TVtuner képét? 
A vér nem válik VAZZE!™
nekem mar regota tetszenek ezek a ''kepkeretek'', csak sajnos mar hangszoro is van bennuk, meg mp3 lejatszas, es igy kicsit draga erte a 30-35e ar...
ha lenne egy ilyen ami csak kepeket jelenit meg, biztos vennek 2-3 darabot
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
én ezekben csak egy újabb áramfogyasztót látok. giccs.
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
egyetértek
ráadásul képkeret, amit még konnektorba is kell dugni
nem túl esztétikus 
True Success is Blonde

naja, ahhoz már nagyon technonak kell lenni, hogy a faliképem is tft-s legyen 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Nem feltétlen, inkább helytakarékosság. Nem kell külön képkeret a párodról, kutyádról, stb hanem csak egy képkeret ami váltogatja.
Az internet hülyévé tesz.

Képzelem. Látogatóknak körbemutatod a lakást, aztán a képre mutatva: Ott van az én kis tündérem (bnő vagy tudomisén), közben meg a bordi van lefényképezve amint egy pocsojában hempereg. D:
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

Ha keskenyebb lenne a keret és nem lenne szüksége áramforrásra, csak a kép váltásakor még tetszene is.
www.theskynet.org - Hungary alliance

na, minket XD kártyásokat megint kifelejtettek, pedig itt nem hivatkozhatnak helyhiányra! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

majd, ha (o)ledesek lesznek, talán! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

szerintem ennek a vacaknak akkor lesz értelme, ha passzív kijelzővel szerelik, aminek nem kell háttérvilágítás és folyamatos frissítgetés (iylen e papír szerű cucc). akkor elemről is mehet majd...
ja sterni is eztet írta, most így másodszor is elolvasva 
[Szerkesztve]
A vér nem válik VAZZE!™

Azért szép kis kütyü és ha sikerül szem magasságba rakni egy falba sűllyesztett konnektort, akkor értelmesen is nézhet ki...
Azért poénos lehet: exnők képe benne és az aktuális rácuppan a távvezérlőre, haveroknak lehet mutogatni a hódításokat, stb... Mondjuk én keveslem a felbontást. És szvsz csak a firm ware-t kell megkutyulni picit, hogy TV-képet lehessen rá küldeni. Bár pendrive-ot kezel, akkor USB-s tunert?
Mondjuk én a beépített hangszóróval vagyok elégedetlen, akkor már inkább egy kimenet az erősítőre, ha már úgyis kap tápot.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...