Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) end73

end73
(fanatikus tag)

Hurrá,és ha DFI sem zsákolt be uli déli cuccból hamarosan dobhatja piacra a rev1.2 lapját.

Intel®

(#2) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez igen... kb ilyen egy belépő szintű alaplap :D sok ilyn hírt szeretnék még látni.

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szimpatikus lap... elrendezés + felszereltség nagyn tetszik... csak az ár (tudom, meg kell fizetni...) és a venti a bajom...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) killahdrums

killahdrums
(senior tag)

Remélem majd ha kijön a Conroe akkor azt már érdemesnek fogja találni a DFI, hogy egy jó kis tuning lapot csináljon alá, mint a 939-ek alá. Mert ugye az utolsó valamire való Intel-es lapjuk a 875P-T volt. :U

There is no God, just Technology...

(#5) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tetszik, hogy tele van kis alu hűtőbordákkal! :)

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#6) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A két PCIe x16 foglalat társaságában egy PCIe x1, egy PCIe x4 és három PCI bővítősín található.
csak nekem tűnik úgy, hogy ott 2 db pcie1x slot van? a 4x egy kicsivel hosszabb, nem?

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#7) Arhel válasza ngabor2 (#6) üzenetére

Arhel
(senior tag)

Ez nekem is feltűnt.. az szerintem is 2db PCIe x1

(#8) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

érdekes az északi híd hűtője :(, el nem hiszem, hogy egy fél centi vastag körgyűrűs megoldás + egy 3-4 cm-es szuttyó venti jobban hűt, mint egy full 4-5 cm-es passzív borda, vagy akkor lenne szélesebb, mert simán elférne (mint pl Gigabyte k8nf9 asszem), viszont az egy pozitívum, hogy nem magasabb a borda mint a bővítő helyek :)

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#9) erdoke válasza VargaI (#8) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Haláli igénytelen, az a chip feszemeléssel se ehet sokkal többet 10 W-nál, simán hűthető egy méretesebb bordával. Csakhogy rossz helyre tették, nem férne el egy nagyobb VGA hűtés alatt. Így inkább az igénytelen, süvöltő bádogdobozkát választották. :(

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#10) Male válasza erdoke (#9) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hátra és felfelé simén nyúlhatna... szóval egy nagyobb lapos borda elférne ott...
(talán egy normál lapos borda is elég rá... szóval otthon is cserélhető)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

ööö... egy PCIe 16-os portba kötelező 16os kártyát rakni, vagy lehet bele 4- vagy 1x-eset is ?

végre egy normális lap, mid felszereltség, mind tudás tekinetében :R
mondjuk a sárga megoldás helyett jobb lett volna egy sötét szín (fekete, szürke, sötétkék)
egy VGA esetén pedig azt a pörgőt is le lehet szedni

erről a sávszélösszegző vezérlőről van vkinek infója? h a valóságban mennyire alkalmazható, mennyire hozza a elméleti paramétereket?

[Szerkesztve]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#12) VargaI válasza erdoke (#9) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

azért mondtam, hogy lehetne szélesebb, nem pedig magasabb, nem értem azt a 4x4-es morált a chiphűtők terén :(, úgy meg passzívból magas kéne-persze az meg nem fér el :(, ilyenre gondoltam, amúgy:
[link]

ezt már hűtésnek lehet nevezni, nem úgy mint azokat az idóta süvöltő('' aztán pár hónap múlva megdöglő'') ventis megoldásokat :(

Male: megelőztél :R

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#13) pschio

pschio
(őstag)

velemenyem szerint marha szar hogy a ramok helye atkerult a masik oldalra. lanparty ultra d n a proci fölé kerultek na az mar sokkal jobb. ilyen megoldast meg nem is lattam eddig.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#14) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

Szép lap :)

Intelből lesz hozzá hasonló csemege? :)

///

(#15) end73 válasza pschio (#13) üzenetére

end73
(fanatikus tag)

ez az új tendencia pl: expert(nf4) is ilyen : [link] :P

Intel®

(#16) tts válasza Frenky87 (#14) üzenetére

tts
(PH! addikt)

a tervek szerint hamarosan meg kellene jelennie a 975X-nek

(#17) myrra

myrra
(senior tag)

ez jobb lap mint az nforce4 ultra D???

mármint tuning szempontjából

''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

(#18) janpotocki válasza ngabor2 (#6) üzenetére

janpotocki
(VIP)

a szemem helyett a specekre hagyatkoztam, de a képen kétségtelenül két pcie x1 foglalat van

(#19) Zotya84

Zotya84
(tag)

Most én vagyok vak, vagy a 24 tűs tápcsatin kívül nincs más (2×12V) tápcsti rajta???

:F

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#20) end73 válasza Zotya84 (#19) üzenetére

end73
(fanatikus tag)

felette van fekete színű 8-as csat :P

Intel®

(#21) Zotya84 válasza end73 (#20) üzenetére

Zotya84
(tag)

akkor azért nem láttam. köszi

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#22) LordX válasza Muton (#11) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet kisebbet is.

(#23) Muton válasza LordX (#22) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

remek! thx! akkor lehet h benevezek egyre :))
(már csak ezzel a 'sárgával' és az IEEE 1394a-val kell megbarátkozni)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#24) Scream007

Scream007
(őstag)

én nem merek tippelni az árára, de jól néz ki nagyon ;)

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#25) Kraptor válasza Scream007 (#24) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Ha csak az elödjét nézzük ,akkor elég kemény lehet ennek az ára... :O

(#26) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Akarom :DDD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#27) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Szerintem szép, áttekinthető és igényes is. Legalább tudom, hogy amit dugni kell, azt a sárgába lehet. A vaknak éppen mindegy, de egy hülye is képes lesz rá. :))

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#28) Zebra

Zebra
(lelkes újonc)

Nekem nem tetszik, hogy teli van hűtőalkalmatosságokkal. Biztos előírtak hozzá egy 400 W-os tápot is, hogy legyen ami felfűti a bordákat.

Viszlát. Nincs mit megköszönnöm, de azért további kellemes fórumozást......

(#29) Male válasza Zebra (#28) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Látom nagy divat lett mindent azzal fikázni, hogy biztos sokat fogyaszt... a lap nem fogyaszt többet, mint a többi (azonos chipset + felszereltség mellett természetesen).

Mivel tuning lap, azért pakolnak rá több bordát: a proci többet eszik, így a tápáramköre is jobban melegszik...

(#30) Zebra válasza Male (#29) üzenetére

Zebra
(lelkes újonc)

Hát lehet, hogy így van, de én nem fikázni akartam az alaplapot. Csak ez ugrott be első ránézésre.

Viszlát. Nincs mit megköszönnöm, de azért további kellemes fórumozást......

(#31) deter

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen lap tulajává válltam. De az 8pines 12v csati zavar engem. Főleg, hogy smuc(L)ig módon nem adtak hozzá átalakítót. Tesztelni még egyenlőre nem bírom, de majd szombat/vasárnap hátha összejön.

/DFI-knek milyen igénytelen a csomagolása. Mintha dublo legó lenne 5 éves gyerekeknek/

(#32) deter válasza deter (#31) üzenetére

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Javítom magam, nem szükséglet a (2x4) 8 pines 12v-os ág. 4pines-sel is működik. :)
Viszont még plusszba rálehet dugni egy fdd táp kábelt.

(#33) R.Attila

R.Attila
(kvázi-tag)

Valaki árulja már el hogy hol lehet ijet kapni!! elsősorban linkeket kérek szépen thx!! :)

(#34) Hack3er válasza R.Attila (#33) üzenetére

Hack3er
(őstag)
LOGOUT blog

Ha többet szeretnél megtudni a lapról fáragy át ide[link] ;)