Jópofán néz ki, kérdés, hogy mit tud...
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...

Jópofán néz ki, kérdés, hogy mit tud...
Én csak az ajtót mutatom meg, belépni Neked kell rajta...

Megőrjíteni a hangra érzékenyeket...:D
iBook 14'' 1.33ghz

Engem az érdekelne, hogy 2500-on mit tud, mert hangosnak akkor nem hangos. Szerintem. No meg az ár...
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''

Huhh most találtam egy cikket róla: 25.0 - 46 dB(A).
iBook 14'' 1.33ghz

Hát az valóban hangos, hiába a beépített forgószél. :(
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox
Hát én nem vagyok híve annak hogy mindent lehurogni ami új és fúrcsa, világítós verntivel sincs semmi bajom, de ez a pci slot lemzére szerelt tekerős fordulatszám szabályzó, hogy mondjam finoman... inkább nem minősítem. A gép hátuljára a kábeldzsungelbe rakni egy ilyet... mikor az ember inkább önként leviszi a szemetet mint hogy a gép mögé másszon... Miért nem az előlapra?
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Ha ilyen hűtőm lenne nem tagadom, hogy az első dolgom az lenne, hogy kivezessem az előlapra.
iBook 14'' 1.33ghz

Majd lécci mutasd meg, hogy kell a hűtőt kivezetni az előlapraaaaaa...:))
Brutál hangja lehet. Talán egy jól szigetelt házban...:)
Boci-boci tarka!:D

Tőlem aztán úgy üvölthet ahogy akar.
Amúgy jó dolognak tartom a potméteres furdulatszám szabályzót.
Játék közben feltekeri az ember, úgy sem hall semmit a halálsikolyoktól, alvás előtt meg belövi egy kellemesen altató hangra. :)

Íme egy korrekt teszt az új coolerről:
[L]http://www.myworld.com.my/v2/reviews/hsf/cm/xdream[/L]
Az írás szerint nagyon jól hűt, az összehasonlításhoz használt összes hűtőt verte, és tuningra is ajánlották. Bár kicsit érdekes, hogy mostanában az összes gyártó ezt a régi felépítést preferálja. Az egész a Thermaltake Volcano 6Cu-val kezdődött, nagy, átlagos borda, közepén integrált réz, rá egy erős venti. Kiment a divatból, most újra itt van, annyit javítottak rajta, hogy profibb a rézintegráció, profibb a bordakialakítás, erősebb a venti. Bizony, a történelem ismétli önmagát. Ja, és a a V6Cu is jó volt anno.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!

Itt egy másik teszt ha a kollegaúr által említett nem elégített volna ki mindenkit:
[L]http://hw.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_xdream/index_eng[/L]
Itt se szapulják az biztos.
iBook 14'' 1.33ghz

Szó-mi szó a CM jól nyomja, csak el kéne jutniuk arra szintre amikor megjegyezhető neveket adnak a coolereiknek mert bennem csak a HeatPipe-os megoldásuk maradt meg pedig nekem is volt CM- hűtőm de arra se emlékszek milyen betűvel kezdődött a neve.
מת(נ)יהו

a 2500ös min. fordulat azért már nem lehet olyan halk, nekem az enermax-ok 2000 körülre vannak bel?ve, így pon jó :DDD
ha hirtelen egy sötét alagútban találod magad, ne menj a fény felé!!!

És miért köbláb per perc?
Akkor már inkább vájdling per szempillantás?
Nem kötözködni akartam, csak a m3/h érthető meg SI is.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Általában a hűtőgyártó oldalakon, amiből kevés magyar változat van (ellenpélda pl.Coolink), köbláb per percben adják meg az adatot. És a forrás általában egy ilyen lap. Én régóta ezt használom számoláshoz, könnyebb fejben már az összehasonlítás, az átszámítással meg lusta vagyok bajlódni. Bocsi
iBook 14'' 1.33ghz

Ja és ha nem CFM (köbláb/perc), akkor sem m3/h hanem m3/min...
Egyébként köblábban könnyebben is megjegyezhető. 0.925 m3/perc, vagy 33CFM.
iBook 14'' 1.33ghz

Azért köbláb/perc, mert az angolszász területeken a méter helyett is láb (0.3 méter) mértéket használnak, így logikus, hogy a térfogatot is ennek segítségével mérik. Az egész hűtőbiznisz legnagyobb felvevője mondjuk az USA. Ahol szintén nem szeretnek méterben számolni. Köbméterben meg főleg nem!
Akit meg zavar, az üsse be a számológépbe, és máris ott a köbméter/perc. CFM*0.02832=CMM
Perc pedig azért, mert így könnyebb fejben tartani, kétszámjegyű (durvább esetekben három) számokkal lehet dolgozni. Egyéb kérdés?
COOLNESS! - somebody ssssstop me!

ez a hűtő nem hogy hangosabb ,de xarabb is a számomra isten császár MCX-462+ Socket A-s hűtőhöz mérve....
[L]http://www.systemcooling.com/modules.php?name=News&file=article&sid=183[/L]
look... see... l..