Nem hiszem el, hogy olcsóbb egy 64bit-es GPU +nyák és 700MHz-es DDR2 ram mint egy 128bit-es GPU +nyák és 350MHz-es DDR ram.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
anulu
(PH! nagyúr)
256MB RAM-ot mi a töknek kell egy ilyen kártyára rápakolni? 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anaqer
(PH! addikt)
A GPU mindkét esetben ugyanaz.
anulu:
Hogy a dobozra rá lehessen írni, doh... szinte már nem is vicces hogy az ilyen híreknél mindíg ugyanazok az értetlenkedések mennek... :\
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

ciao
(senior tag)
a 9600-as árában van viszont jóval gyengébbnek tűnik akkor meg mi értelme ?
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

Loha
(PH! kedvence)
6200 GPUjából nincs 64bit-es változat?
Csak annyit csinálnak, hogy 64bit-es nyákra rakján oszt jóvan? 
Mert régen azzal is spóroltak, hogy a 64bit-es GPU-nak kevesebb a lába olcsóbb előállítani.

Loha
(PH! kedvence)
Szerintem nem lesz gyengébb. Sőt... 

nap
(őstag)
Ezek ipari hulladekok marketingszosszal.
[Szerkesztve]
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

anulu
(PH! nagyúr)
ez van. néha nagyon lassú a felfogásom. egyszer vagy megértem, vagy hagyom a dolgot.
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

anaqer
(PH! addikt)
IIRC van a sima NV43 (128/64) meg a TC-s NV44 (64/32) és kifújt.
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!
Ahoz képest hogy én 2 hete vettem kiskerben a 6200-met (128mb/128bit) bruttó 17k-ért, szerintem ez a 64bites nagyon sok 79$-ért. (Mire ide ér meg még drágábbért...) 
Mindjárt megőrülök attól a Volari kártyától!!! Minek rá kiegészítő tápcsatlakozó???
Ó, hogy el ne szálljon a hihetetlen sebességtől... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

nohabmozdony
(újonc)
Neked. Nekem meg egy videokártya se ér meg még 49 dollárt se. Mert mit csináljon az, aki egy klasszikus Win GUI-n kívül mást nem akar bámulni? Az egy 5-6 éves S3 kártyán elmegy, sőt.
Aki csak ennyit akar, annak ez is bőven sok. Mondhatni pénzkiszórás egy még így is túlzott teljesítményű kártyára, ami fűt meg fogyaszt, mint a nyavalya, teljesen fölöslegesen.
Ráadásul: Amit ezen megspórol, azon vehet jobb minőségű alaplapot, memóriát, nagyobb vinyót, bármi mást, ami valóban növeli a gép használati értékét.
[Szerkesztve]

nap
(őstag)
Ezek akkor is ipari hulladekok.
Aki jatszik annak egy 9550 szintu kartya (vagy jobb) kell, aki meg nem, annak meg boven sok az alaplapi csoda. Ergo erre a szegmensre (jatszok is, de megsem) semmi szukseg.
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag