de furcsa, kifelé áll az elem 
amúgy nagyon szépen elrendezett lap 
extra
de furcsa, kifelé áll az elem 
amúgy nagyon szépen elrendezett lap 
extra

mATX lapoknál ez elég gyakori 
ASUS A8V Deluxe ; AMD Sempron 3000+ (E6) ; 512MB RAM ; ASUS GeForce 6200TD ; SAMSUNG S162L

Tényleg fura a battery... ilyet még nem is láttam.
Érdekes kis öszvér megoldás ez az alaplap amúgy 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
sztem nagyon jó megoldás...1x kivenni mint a fekvőt..
amúgy egy valami nem csípek a mai lpaokon....az a ATX táp csatija..miért kell a ramokon túl lennie. valahol a lap tetején lehetne és akkor már nem is zavarna...

végre egy alaplap, aminek normálisak a színei, összepasszolnak. persze a kutyát sem érdekli, de mégis... 
A vér nem válik VAZZE!™

Érdekes hogy a jelek szerint az abit is rászokott a csatlakozók nyakló nélküli feliratozására... ( ld. még: Asrock ) 
If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

Pofás kis lap lett,kár,hogy csak 4× a második PCIe sín
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Kerdes, h mennyire lesznek tuningolhatok benne a core 2 procik 
Ha nagyon akkor tuti nagy slager lesz, senki se akar 45-50k-t kifizetni egy lapert, miutan a procija is ennyi volt (vagy tobb).
Vajon mennek majd benne a kentsfield-ek?
(Fo a telhetetlenseg ![;]](/dl/s/v1.gif)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Nem valószínű, hogy ezel döntenek majd új rekordokat, nem is arra van és ezért főként a chipkészlet okolható. Viszont ha kijönnek majd a 200MHz-es FSB-vel rendelkező Core 2-k akkor azok egész kellemesen el lehetnek majd benne.
IL9+E4200 (tuningolva) = 

Mikor is jön ki az E4200?
Vortex World Domination
Hihetetlenül jó az elrendezés!!!
Az összes lapnál a videokártya mellé rakják a 2 vagy 3 PCI-csatolót, amit egy izmosabb videókártya hűtése arronnal kereszbe is húz! A régi nóta! Ez persze nem lenne baj, ha lehetne bármit is kapni PCI Expressz csatolóval... Gondolok itt ilyen halandó dolgokra, mint hangkártya és TV-tuner...
Tuningra szinte biztos, hogy abszolút alkalmatlan, vagy ha mégis, nagyon korlátozott mértékben, de aki tudja, hogy a megvett procit a dupláján akarja járatni, ne sajnálja a pénzt a legjobb alaplapra, hisz a tuningal többet spórol, mint ar a max 20-25k, amennyivel ez olcsóbb lessz!!!
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

"Csak úgy mondom"
jaja, a szegeny ember core 2-es gepe
Januarban elvileg jon is az E4200
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Szegény ember meg core2! Lol!
Vortex World Domination

Jó kis lapnak tűnik, ha olcsó lesz akkor valószínűleg kicsit felkapottabbak lesznak majd a conroe procik. Azért remélem egy kicsi tuning elfér ebben a deszkában. 
MCITP: SA\ EA\ VA

abitnak jot tett a teljeskörü dizájnváltás
elrendezést tekintve jo lett a lap és csak szimpla ránézetre egy high end lap is lehetne belöle és ez az ami kell a vásárloknak! 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Tuningra szinte biztos, hogy abszolút alkalmatlan
mert 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
sallangmentes és tényleg szép színű 
True Success is Blonde

mert 945 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
A ''hivatalosan ddr2-667''-es memóriavezérlő mondat csak így szaladt ki a cikkíró klavijából, vagy azt jelenti, hogy mi mondtuk, hogy ddr2-667-nek kell írni, de ddr2-800-nak kell olvasni, értsetek belőle? 
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
a 945-ös lapokban nem lehet 800-at beállítani.
Hivatalosan a 975x-esekből se, mégis pörög egy itt az asztal mellett... Thx az infót.
a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html
Mellettem meg egy IL8 ''pörög'', és abban nem is lehet beállítani 800-at.
De pl. az Asrock ConroeXFire-eSATA2-n sem.
A 945 meg a 975X nem egy árkategória.