Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) polip

polip
(PH! addikt)

csak nehogy az legyen itt is, mint a M1330-nál, hogy beég a Dell a fehérjével és kérhet elnézést az összes megrendelőtöl, h nem tudja szállítani :)

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#2) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Annyira szépek, hogy nekem több is kéne, mert nem tudnék választani...

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#3) Ajnasz

Ajnasz
(újonc)

Vajon mikor és mennyiért lesz ilyen itthon is?

(#4) xedos válasza Ajnasz (#3) üzenetére

xedos
(PH! addikt)

A Westend-ben már nyomják a reklámját.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#5) PLacc

PLacc
(senior tag)

Eléggé HP/Compaq DV-s beütése van:

[kép]

[kép]

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#6) cucka

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez tényleg valami fantasztikus, főleg, ha belegondoltok mennyit szokás nézegetni a notebook fedlapját. nálam ez úgy napi 40 másodperc, amíg beteszem a táskába ill. kiveszem a táskából.

(#7) sheratan

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez a 15-ös nem olyan szép, hülyén néz ki a kis bill a nagy házon. a 14-es sokkal szebb:

[link]

itt van még több kép: [link]

powered by Meizu MX

(#8) cucka válasza sheratan (#7) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudom, ízlésen nem illik vitatkozni, de ez szerintem minden, csak nem szép. unalmas, tökegyforma szürke műanyag mindenhol szürke billentyűkkel, nagyon fantáziátlan.

(#9) PLacc válasza sheratan (#7) üzenetére

PLacc
(senior tag)

A 1420-as tényleg szimpibb, nem olyan szappantartós. :)

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#10) PLacc válasza cucka (#8) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Nézd meg a 1520-ast a fenti képeken... Az még szürkébb. :)

(#11) Palika71 válasza cucka (#6) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor az is mindegy, hogy milyen színű autót veszel?

MOD: A belseje valóban nem sikerült olyan jól. De ezt közelről kéne látni, hogy mennyire ''gagyi'' a szürkítés.

[Szerkesztve]

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#12) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Engem a 1421-es érdekel majd, ha lesz. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#13) cucka válasza Palika71 (#11) üzenetére

cucka
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor az is mindegy, hogy milyen színű autót veszel?
bár autót még nem vettem, természetesen ott is többet számítana a belső tér kialakítása, mint a külső megjelenés.

(#14) Hebry

Hebry
(senior tag)

Színes külső, egyszínű belső.
Nekem speciel nem tetszik a belseje. Legalábbbis így a képet nézve.

(#15) Palika71 válasza cucka (#13) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Igazad van.
MOD: Bár a az elején szóba sem került a belseje, hanem csak az, hogy mi értelme van a szép, színes külsőnek.

[Szerkesztve]

(#16) sheratan válasza cucka (#8) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vitatkozni nem is, de a saját véleményed attól még hangoztathatod :)

elsőre nekem is nagyon nem tetszett, nagyon szürke gömbölyded szappantartó forma, de ha megnézegeted a közeli képeket, akkot vannak benne szép részletek, legalábbis szerintem. mármint most a 14-esről beszélek, mert a 15,4-est még nem láttam nagyobb felbontáson.

bár ha nagyon szépet kéne mondanom, akkor nem ezt jelölném meg, az biztos (hanem inkább ezt: [link], [link]. bár tudom, az én ízlésem nem egyezik legtöbbször a nagytöbbségével...

[Szerkesztve]