A speckó hűtés gondolom jól meg fogja dobni a VGA árát... 
[Szerkesztve]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

A speckó hűtés gondolom jól meg fogja dobni a VGA árát... 
[Szerkesztve]
Deszép hűtés... hűű.. 
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Azért nem semmi , hogy sehol egy DX10-es játék , de a 8800GTX-et már gyárilag ''túlhúzzák'' 

Mé? Obvilion is szépen elmegy vele...

Meg a Quake 2 
To protect trees means exterminating beavers.

A plusz hűtés árából én inkább vennék rá egy korrekt blokkot,és bekötném a már meglévő rendszerembe,nem bohóckodnék ijen hűtéssel.Bár ez a veszély nem nagyon fenyeget. 
http://9gag.com/ A függőség garantált.

Nem kifejezetten értem, mi köze van az órajeleknek a dx10-hez. Teljesitményéhes játékok most is léteznek, dx10 ide vagy oda.
[Szerkesztve]

A cooler azért nem semmi rajta.... De gondolo az ára sem lehet rossz. Egyébként milyen hatásfokot lehet elérni egy ilyen hűtéssel?
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Tény, hogy ez a kártya DX10 nélkül is nagyobbat szakít, mint Szergej Maniasvili 
To protect trees means exterminating beavers.
Tény , hogy húzás nélkül is 
Ezt a flancot...
tény, h. nagyon mutatós a hűtés, de kérdés, h. megéri e azt a plusz sokezret
Gondolom egy alap' 8800GTX-et is fel lehet gond nélkül húzni erre a teljesítményre.
Amikor ilyen brutál hűtéseket látok, mindig eszembe jut a régi Asus GF4 ti 8460 limted videókarim... nagy full réz hűtés van rajta, majdhogynem akkora mint egy 7800-as kártya. Ma már játékra egyáltalán nem használható, mi lesz itt 5év múlva? 

Hát látod. Gyári hűtővel is kiadják az ugyanannyira felhúzott verziót. Aki meg gizdáskodik, az megveheti a spéci hűtőst...
Fú! Ez a hűtés nagyon szép. 
Van ennek piaca, aki nem akar tuningolni (mert nem tud pölö
) de van sok lé a zsebében az nem fog gondolkodni. Az Alienware konfigokat is veszik, pedig ugyanazt a teljesítményt akár 40%-al olcsóbban is össze lehetne rakni, csak hát ott a név....
Itt pedig az egyediség ami számít leginkább. Nekem ez a hűtés pl. jobban tetszik, mint az Ati kártyákon látott vizes megoldás. Főleg a nagy radi miatt, amit a hátsó szellőzőre lehet építeni, így egyből ki megy a meleg a házból.

nem feltétlen elönyös ez a hütés... ugye a legtöbb házon hátul csak 1 db 12-es vantiely van és ha azt lefoglalod, akkor a házon belül melegebb lesz, no meg persze a radit pl a proci melegével lehet hüteni 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ahogy mondod ha lenne 1 millám nem haboznék megvenni egyikét az alllienware-s laptop-konak. 
(L) Atiradeonika (L)

Nagyon szép az a hűtés 
de 630/2000-t az összes GTX megy gyári coolerrel...
és egy Leadtek GTX 127K itt a ph!n... +blokk kb 20-25k
Nekem nem volna gond. Elöl egy 12cm-es venti, ami befúj a házba, hátul kifújná a radin keresztül a levegőt, a tápon szintén 12cm-es venti dolgozik kifelé, a CPU meg nem tud melegedni, mert szintén egy 12cm-es heatpipe hűtés van rajta.

Igen, ez is kicsit közelit a parasztvakitáshoz. De aranyos az a hűtés.Kár hogy egy stock 8800GTX-el meg egy vizesblokkal jobban jövök ki... Na meg olyan gyártót választok amilyet akarok! 
Mondjuk jobban belegondolva, idővel lehet, h. jobban tartja majd valamivel az árát mint egy normál 88GTX...

gondolom, azért a GTA3 Vice City elfut még rajta, ami egyik kedvencem a mai napig 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

ha már ennyit flancoltak vele, és gondolom az ára is ilyen lesz, az egyik DVI helyett igazán lehetett volna HDMI 1.3 rajta 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Azért gáz, hogy az a kis gagyi wasser kúling csak a gpu-t fogja langyosítani. a memókon meg majd ruhát szárítunk
ez is úgy gyárilag overclocked, hogy csak húúú
True Success is Blonde

Adj ist
Hát gyerekek nekem nem jön be a speci hűtés
1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső kifolyik az annyag (előfordulhat)
akkor nem hogy no gari de még lehet hogy te is többel kötöd be 
2 az a baj hogy nem hogy olcsobbak lennének a gafok még jó húzos áron nyomják őket
(jó újdonság meg minden de azért szerintem 1 (50 000 ft ) értékű cardnak kéne mindazt tudni mint a nagyoknak, csak mondjuk kissebb órajelekkel vagy kevesebb ram vagy bits (pl 384 bit helyett 256 bit) 128 bit már nem card a mai teljesítményes játék világban
Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső kifolyik az annyag (előfordulhat) - aki a vízhűtést választja, az vállalja ezt a kockázatot.

Pontosan. Meg akinek van vizhűtése és esze, az masszivan leteszteli a cuccot mielőtt bármi komoly műveletbe fogna vele. Én kb 1,5 órán kersztül járattam a vizet a rendszerben, mikor úgydöntöttem, hogy be merem kapcsolni a gépet és nem szivárog.Ez egy egyszeri eljárás, aki megveszi a vizes cumót, ezt is vállalnia kell vele, ha nem akar túl nagy kockázatot.

Na ezért nem lesz vízhűtésem mert roszabb szerintem mint az aktívak.

A gyagyi vízhűtés - amilyen ezen a kártyán is van - persze, hogy olyan, amilyen, de egy komoly cucc zajszint és teljesítmény tekintetben is bármilyen léghűtést porig aláz.
Persze, vannak hátrányai is:
- oda kell figyelni a szerelésnél
- költséges
Mindezzel tisztában kell lenni, s eldönteni, melyik megoldás az igazi...viszont azt kijelenteni, hogy a vízhűtés rosszabb, mint a lég (az aktív alatt feltételezem ezt értetted) elég meredek.

''1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső''
pvc cső hogy tud eltörni?

''kifolyik az annyag ''
desztilált vízet kell használni...

Akármilyen folyadékot használsz, mihelyst rácsöppen valahova, a felületről a folyadékba kerülő por miatt vezető lesz...

nekem gyárilag lyukas radi miatt anno a 7900GTmre folyt a víz...
és semmi baja nem lett... igaz szvsz nem is volt poros...

Nekem meg felül van a radi a ház tetejébe vágva, és egyszer szivárgott a viz a csonkból, végigfolyt kb az alaplapon, de nem történt semmi hál istennek.Amúgy nem is értem hogy lehet egy léghűtés teljesitményét vizével összehasonlitani...(Bakker nincs hosszú i a billenytűn...)

Nagy szerencsétek volt!
Armando_19: AltGr + j 
[Szerkesztve]

Hihi ez ilyen termaltek utanzatnak tunik. Talan egy kicsit komolyabb.. Mint elottem mondtak a felarbol enis inkabb egy minosegi blokkot vennek a karira.

alaphangon is brutál a 88GTX, nemhogy gyárilag OC'd verzió... btw a ''stock'' változatokat is fel lehet szvsz ennyire rángatni.
amúgy imo víz még mindíg a konyhába és a fürdőszobába való 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Miért gépezzek a konyhában?
![;]](/dl/s/v1.gif)

Mért és a pici kistestvér a 8800gts 320mb-os verziója amit szintén szépen tulhajt az msi???
Ilyeneket szorok és le a kalappal elöttük.Egy árban dobálja a gyár a többi konkurencia sima termékével és ráadásul OC-verzió.Szal ez sem semmi 
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749