Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A speckó hűtés gondolom jól meg fogja dobni a VGA árát... :U

[Szerkesztve]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

Deszép hűtés... hűű.. :)

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#3) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért nem semmi , hogy sehol egy DX10-es játék , de a 8800GTX-et már gyárilag ''túlhúzzák'' :Y

(#4) Retekegér válasza spirit007 (#3) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Mé? Obvilion is szépen elmegy vele...

(#5) darabka válasza Retekegér (#4) üzenetére

darabka
(tag)

Meg a Quake 2 :DDD

To protect trees means exterminating beavers.

(#6) Gaben01 válasza Retekegér (#1) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

A plusz hűtés árából én inkább vennék rá egy korrekt blokkot,és bekötném a már meglévő rendszerembe,nem bohóckodnék ijen hűtéssel.Bár ez a veszély nem nagyon fenyeget. :DDD

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#7) Johnny Cage válasza spirit007 (#3) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

Nem kifejezetten értem, mi köze van az órajeleknek a dx10-hez. Teljesitményéhes játékok most is léteznek, dx10 ide vagy oda.

[Szerkesztve]

(#8) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

A cooler azért nem semmi rajta.... De gondolo az ára sem lehet rossz. Egyébként milyen hatásfokot lehet elérni egy ilyen hűtéssel?

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#9) darabka válasza Johnny Cage (#7) üzenetére

darabka
(tag)

Tény, hogy ez a kártya DX10 nélkül is nagyobbat szakít, mint Szergej Maniasvili :))

To protect trees means exterminating beavers.

(#10) spirit007 válasza darabka (#9) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Tény , hogy húzás nélkül is ;)

(#11) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt a flancot... :D tény, h. nagyon mutatós a hűtés, de kérdés, h. megéri e azt a plusz sokezret :F Gondolom egy alap' 8800GTX-et is fel lehet gond nélkül húzni erre a teljesítményre.

Amikor ilyen brutál hűtéseket látok, mindig eszembe jut a régi Asus GF4 ti 8460 limted videókarim... nagy full réz hűtés van rajta, majdhogynem akkora mint egy 7800-as kártya. Ma már játékra egyáltalán nem használható, mi lesz itt 5év múlva? :)

(#12) Retekegér válasza Eagl3 (#11) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Hát látod. Gyári hűtővel is kiadják az ugyanannyira felhúzott verziót. Aki meg gizdáskodik, az megveheti a spéci hűtőst...

(#13) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fú! Ez a hűtés nagyon szép. :R
Van ennek piaca, aki nem akar tuningolni (mert nem tud pölö ;] ) de van sok lé a zsebében az nem fog gondolkodni. Az Alienware konfigokat is veszik, pedig ugyanazt a teljesítményt akár 40%-al olcsóbban is össze lehetne rakni, csak hát ott a név....
Itt pedig az egyediség ami számít leginkább. Nekem ez a hűtés pl. jobban tetszik, mint az Ati kártyákon látott vizes megoldás. Főleg a nagy radi miatt, amit a hátsó szellőzőre lehet építeni, így egyből ki megy a meleg a házból.

(#14) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

nem feltétlen elönyös ez a hütés... ugye a legtöbb házon hátul csak 1 db 12-es vantiely van és ha azt lefoglalod, akkor a házon belül melegebb lesz, no meg persze a radit pl a proci melegével lehet hüteni :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#15) X Factor válasza syn7h37ic (#13) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Ahogy mondod ha lenne 1 millám nem haboznék megvenni egyikét az alllienware-s laptop-konak. :B

(L) Atiradeonika (L)

(#16) #gab_

#gab_
(őstag)

Nagyon szép az a hűtés :R

de 630/2000-t az összes GTX megy gyári coolerrel...
és egy Leadtek GTX 127K itt a ph!n... +blokk kb 20-25k

(#17) syn7h37ic válasza Ősember (#14) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem volna gond. Elöl egy 12cm-es venti, ami befúj a házba, hátul kifújná a radin keresztül a levegőt, a tápon szintén 12cm-es venti dolgozik kifelé, a CPU meg nem tud melegedni, mert szintén egy 12cm-es heatpipe hűtés van rajta.

(#18) Armando_19 válasza #gab_ (#16) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Igen, ez is kicsit közelit a parasztvakitáshoz. De aranyos az a hűtés.Kár hogy egy stock 8800GTX-el meg egy vizesblokkal jobban jövök ki... Na meg olyan gyártót választok amilyet akarok! :C

(#19) Eagl3 válasza Eagl3 (#11) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk jobban belegondolva, idővel lehet, h. jobban tartja majd valamivel az árát mint egy normál 88GTX...

(#20) waverider válasza Eagl3 (#11) üzenetére

waverider
(senior tag)

gondolom, azért a GTA3 Vice City elfut még rajta, ami egyik kedvencem a mai napig :D

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#21) waverider

waverider
(senior tag)

ha már ennyit flancoltak vele, és gondolom az ára is ilyen lesz, az egyik DVI helyett igazán lehetett volna HDMI 1.3 rajta :(

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#22) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért gáz, hogy az a kis gagyi wasser kúling csak a gpu-t fogja langyosítani. a memókon meg majd ruhát szárítunk

ez is úgy gyárilag overclocked, hogy csak húúú

True Success is Blonde

(#23) M107

M107
(senior tag)

Adj ist

Hát gyerekek nekem nem jön be a speci hűtés

1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső kifolyik az annyag (előfordulhat)

akkor nem hogy no gari de még lehet hogy te is többel kötöd be :(

2 az a baj hogy nem hogy olcsobbak lennének a gafok még jó húzos áron nyomják őket
(jó újdonság meg minden de azért szerintem 1 (50 000 ft ) értékű cardnak kéne mindazt tudni mint a nagyoknak, csak mondjuk kissebb órajelekkel vagy kevesebb ram vagy bits (pl 384 bit helyett 256 bit) 128 bit már nem card a mai teljesítményes játék világban

Pioneer Bd 206 Cool Audio Cd, Best DVD, Very Good Blu-Ray!

(#24) Retekegér válasza M107 (#23) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső kifolyik az annyag (előfordulhat) - aki a vízhűtést választja, az vállalja ezt a kockázatot.

(#25) Armando_19 válasza Retekegér (#24) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Pontosan. Meg akinek van vizhűtése és esze, az masszivan leteszteli a cuccot mielőtt bármi komoly műveletbe fogna vele. Én kb 1,5 órán kersztül járattam a vizet a rendszerben, mikor úgydöntöttem, hogy be merem kapcsolni a gépet és nem szivárog.Ez egy egyszeri eljárás, aki megveszi a vizes cumót, ezt is vállalnia kell vele, ha nem akar túl nagy kockázatot.

(#26) Tomi 16 válasza Retekegér (#24) üzenetére

Tomi 16
(őstag)

Na ezért nem lesz vízhűtésem mert roszabb szerintem mint az aktívak.

(#27) Balika911 válasza Tomi 16 (#26) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A gyagyi vízhűtés - amilyen ezen a kártyán is van - persze, hogy olyan, amilyen, de egy komoly cucc zajszint és teljesítmény tekintetben is bármilyen léghűtést porig aláz.

Persze, vannak hátrányai is:
- oda kell figyelni a szerelésnél
- költséges

Mindezzel tisztában kell lenni, s eldönteni, melyik megoldás az igazi...viszont azt kijelenteni, hogy a vízhűtés rosszabb, mint a lég (az aktív alatt feltételezem ezt értetted) elég meredek.

(#28) #gab_ válasza M107 (#23) üzenetére

#gab_
(őstag)

''1 mi van akkor ha eltöröik megtörik a cső''
pvc cső hogy tud eltörni? :F :C

''kifolyik az annyag ''
desztilált vízet kell használni...

(#29) Balika911 válasza #gab_ (#28) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Akármilyen folyadékot használsz, mihelyst rácsöppen valahova, a felületről a folyadékba kerülő por miatt vezető lesz...

(#30) #gab_ válasza Balika911 (#29) üzenetére

#gab_
(őstag)

nekem gyárilag lyukas radi miatt anno a 7900GTmre folyt a víz...
és semmi baja nem lett... igaz szvsz nem is volt poros...

(#31) Armando_19 válasza #gab_ (#30) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Nekem meg felül van a radi a ház tetejébe vágva, és egyszer szivárgott a viz a csonkból, végigfolyt kb az alaplapon, de nem történt semmi hál istennek.Amúgy nem is értem hogy lehet egy léghűtés teljesitményét vizével összehasonlitani...(Bakker nincs hosszú i a billenytűn...)

(#32) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Nagy szerencsétek volt!

Armando_19: AltGr + j ;)

[Szerkesztve]

(#33) Chieftec

Chieftec
(őstag)

Hihi ez ilyen termaltek utanzatnak tunik. Talan egy kicsit komolyabb.. Mint elottem mondtak a felarbol enis inkabb egy minosegi blokkot vennek a karira.

(#34) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

alaphangon is brutál a 88GTX, nemhogy gyárilag OC'd verzió... btw a ''stock'' változatokat is fel lehet szvsz ennyire rángatni.

amúgy imo víz még mindíg a konyhába és a fürdőszobába való :P

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#35) fasyrt válasza anulu (#34) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Miért gépezzek a konyhában? :U ;]

(#36) udi

udi
(őstag)

Mért és a pici kistestvér a 8800gts 320mb-os verziója amit szintén szépen tulhajt az msi???
Ilyeneket szorok és le a kalappal elöttük.Egy árban dobálja a gyár a többi konkurencia sima termékével és ráadásul OC-verzió.Szal ez sem semmi :R

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#37) Retekegér válasza anulu (#34) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Amint a mellékelt ábra mutatja, a stock hűtős verziót is ugyanolyan mértékben húzva dobták ki... ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.