Egy hasonló ötleten alapuló egér kellene és meglenne az első ''kakaóálló'' szett. 
http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

Egy hasonló ötleten alapuló egér kellene és meglenne az első ''kakaóálló'' szett. 
Én simán kimostam a Logitech billem zuhannyal, erről ennyit, mi baja lenne?! 
Forever and ever, let's make this last forever.
Végre erre is gondoltak. Nekem is Slimstar van és eddig nagyon bejött. Lassan már egy éve nyüstölöm és olyan mint újkorában...
"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!
Ez nem triviális, sajnos. Egyszer belefröccsent -még csak nem is ömlött- egy egész kevéske tea a tasztatúrámba, és hiába szedtem szét és öblítettem ki tiszta vízzel egészen fóliáig, soha többé nem kelt életre az a vonal amit a tea elkapott. Szerencsére csak egy olcsó Chicony vagy valami ilyesmi volt. Ellenben pl kollégám T42-jének a billentyűzetéből meleg huhannyal kellett kimosni a beleszáradt narancslevet, és olyan lett mint új korában. Szerencse kérdése.
na ez tetszik. szép, nem túl drága, szabványos kiosztású (ez a legfontosabb
) és még vízálló is. (a neves billentyűzet gyártók vajon miért próbálnak minél agyamentebb billentyűkiosztásokat kitalálni?)
[Szerkesztve]

Magas labda, nem tudom kihagyni:
[link]![;]](/dl/s/v1.gif)
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

Az én billentyűzetem még le is lett hányva egyszer (boldog kolis idők), attól sem lett baja. Csak ebből a Geniusból legalább kifolyik alúl a lőre. Ötletnek nem rossz.
Si vis pacem, para bellum.
Igen, végre egy normális kiosztású billentyűzet... bár a magyar verziót még elcseszhetik...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
itt egy elrettentő példa
[link]
a legnagyobb poén, hogy az elte 1ik géptermében évekig ilyeneken kellett mondjuk zh-t írni.
[Szerkesztve]

Ez tényleg veszélyes.

Szombathelyi Fősulin is ilyenek voltak/vannak, szemétre való...

Az se semmi amelyiken olyan ba**ottnagy del gomb van, most nem tudom hirtelen melyiken...

Hát annak a tervezőnek aki ezt a billentyűzetet csinálta, biztos nem volt gyerekszobája.
A cikkben szereplő szerintem is jó, de ez a linkel IBM. Az ilyen embereket el kéne tiltani a tervezéstől 

az én ezer forintos billentyüzetem is kibírt eddíg mindent 

Miért, már lecserélték őket? De gyűlöltem. Nem elég, hogy a ZH miatt tiszta idegbeteg voltam, még a megfelelő billentyűt sem találtam.
Azért a designt megint koppintották.![[kép] [kép]](http://www.logitech.com/lang/images/0/6919.jpg)
Még a szélei is teljesen ugyanolyanok.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Nem olyan a backspace, meg nincs díszcsík az a space alatt. Amúgy teljesen ugyanaz.
mod: +media billek, ill nem rádiós
[Szerkesztve]

Sziasztok!
nekem egy logitech billentyüm van kb 1 éve imádom 
csakhát a sajnos a kosz és por eléggé megviseli, ez a zuhany dolog most komoly?? ha én ˝leöblitem˝ semmi baja nem lessz?

Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.

Én nem tenném.

Hát ezaz nekem sincs hozzá szivem 
Jobb csendben maradni, és hülyének látszani, mint megszólalni és eloszlatni a kételyeket.
szerintem nem koppintás. egy billentyűzetnél elég nehéz egyedi dizájnt kialakítani. egyébként a képen látható eszköz is megkapta a dupla méretű delete gombot, amitől a vakon gépelő júzerek valószínüleg falra másznak. ráadásul ahogy látom, megerőltették magukat és sikerült 5 darab multimédia gombot rárakni. (az én 2000 forintos kvázi noname billentyűzetemen van 19 darab. oké, hogy nem ennyire dizájnos, viszont olcsó, és a plusz gombok driver nélkül is működnek, meg gépelni is jobb rajta, mint egy 5-6ezres logitech-en)
nahát micsoda pofátlan koppintás, pont ugyanaz billentyűkiosztása, meg már az eleve hogyx a geniuson is billetyűk vannak, ehh nem tudnak ezek csak másolni...
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Te Tusi! Ezek tökre nem hasonlítanak. Na jó, fekete az alapszínük...
Próbáld úgy nézni, hogy közben kinyitod a szemed! 
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/newsx/2006-06/15541_genius_slimstar310_1.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.logitech.com/lang/images/0/6919.jpg)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Azt hiszem levédetem a qwerty, és a qwertz kiosztásokat, aki ilyent akar gyártani, az nekem kell, hogy fizzessen jogdíjat érte, de mivel tudom, hogy a gyártók költséhatékonyak, ezért készüljön fel mindenki egy új kiosztásra, mondjuk visszaérhetnénk a régi abc kiosztásra, mondjuk ilyenre: [link]
[link]
És egy kis érdekesség:[link] -héber kiosztás
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...

Juj ez mekkora fost@licsk@.
Én is próbáltam ilyet használni suliban. Kevés sikerrel.
Ma bejött egy kövér nő a boltba...
Igen az a dupla Delete gomb több szempontból is hülyeség. Engem naponta 5* szivatna meg, pedig nem vagyok egy Insert-fan.
Van olyan ismerősöm, akinek a rendszeresen szarakodó gépéhez legutóbb már elvittem az egyik ócska billentyűzetet a szekrény aljából, és otthagytam, hogy ha én megyek, azt teszem fel, és nem az ő Corábanvettemócsóvót márkájú csodáját, amin semmi sincs a helyén. Hasonlít ahhoz a béna IBM-hez, csak sokkal rosszabb. A Funkcióbillentyűk alaptt pl. nincs kihagyva hely, így ''5'' helyett simán ''F4''-et nyomok. Rémálom.
Ez a Genius nagyon tetszik. Ráadásul kakaóbiztos. Szerintem másfél-kétmisiből meg lehet úszni egy gépet ilyen billel.
hát voltak nagyon ''beteg'' próbálozások az biztos 
Engem a rárakodó por zavar a legjobban. Erre tartogatom meg a régi fogkeféimet. A rések között is tisztíccsa 
True Success is Blonde
hű dedurva
kétlem, hogy van ember, aki tud ezeken a szörnyszülötteken gépelni.
(érdemes megfigyelni, mennyire igénytelenül vannak felragasztva a gombok feliratai az első képen).

Mivel a Logitech előttem pihen, egy kicsit jobban látom a hasonlóságot. Nézd meg a befoglaló téglalap széleit!
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy
lol
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu

Live for Speed.... by Turbo Diesel :O
le hat. az egesz lovi gepparkja le van cserelve. mostanra tele van A64gyel
Példaképem Gregory House

Az, hogy a fólia közé megy a víz, és ott a víz vagy a vízkő matrix zárlatot okoz. Egy példa.
De hogy lehet ilyet leírni??? 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Ojjj, Te vagy a nap embere! 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Majd ha előtted pihen a Genius is, akkor legyél ennyire magabiztos. Egyébként meg mennyit számít, hogy hasonlítanak-e egymáshoz? A hír nem erről szól.

És ezért jár valami díj????????? 

Lehet rajta szeretkezni 

Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

Mostanában eléggé vizslatom, és bármennyire kiröhögtök, a Genius, és A4Tech általában a 2 ''nagyról'' koppint designt.
Itt nem tudom jobban leírni, maga a keret van teljesen úgy kiépítve, mint a Loginál.
Genius mostanában nem fog pihenni az asztalomon, mert épp eléggé mélyen kellett a pénztárcába nyúlni, hogy az itt pihenjen.

Az se semmi amelyiken olyan ba**ottnagy del gomb van, most nem tudom hirtelen melyiken...
Logitech. Az újabb Logitech billentyűzeteken (még a ''régebbi'' modellek új kiadásain is!) az Insert + Del gomb helyett van egy darab bazinagy Del gomb. Mivel az Insertet alig használják a userek (naná, legtöbb azt se tudja mire való), míg a Del hamar kihal a sok nyomkodástól.
Ennek Advenced verziója, ahol az egész 3x2-es blokk még 90 fokkal el is van forgatva. 
Amúgy azt hittem a Geniusnak (IS!) a KYE gyárt minden francot, mint a Silverline-nak is vagy akár A4Technek ...
[Szerkesztve]
Close the World ..... Open the Next!

De vedd már észre, hogy nem hasonlít a kettő! Mindenki ezen a megállapításodon mosolyog. 

Ez így van!
Volt egy MS billentyűzetem, amitől a kiosztása miatt megszabadultam. Vettem egy noname billt, majd fél év múlva egy Geniust. A Geniust használom most is, és teljesen ugyanolyan design, mint a MS billentyűzet, csak harmadába került.

Azért nem ártana, ha a gyártók adnának egy a billentyűzetre illeszkedő valami takarót.
Eddig amik voltak nekem, mindegyiken volt, és csak akkor veszem le, ha dolgozom vele (értelem szerűen).
De a bill nagyon tetszik.
Tusi: a slimnek le vannak kerekítve a sarkai, hogy hasonlítana a keret?
Meg szélesebb a ''margó''.
[Szerkesztve]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

Simán kapható a régi műanyagnál sokkal esztétikusabb textil.

Akkor is megvédem a becsületem. Felül az én billám van.
Még a jobb alsó sarokban a vájat is ugyanott van a 2 billentyűzeten.![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tusi/hasonlit.jpg)
[Szerkesztve]
Jól értem? Ez a két billentyűzet hasonlít egymásra? Ha igen befizetek egy szemműtétre. Amúgy van nekem egy noname win98 bill. öntöttem bele teát (működés közben), volt benne legalább egy zsemlényi morzsa, de semmi baja.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Na nézzük:
1. a Log-nak szélesebbek a funkcióbill.-k
2. az Enter más formájúak.
3. a Genius-nál egy Ins és egy Del, míg a Log-nál ugyanott egy gomb.
4. mintha a Log alja és teteje enyhén íves lenne (persze lehet ez optikai csalódás)
5. a médiagombok teljesen máshol vannak meg számukban is több van a Genius-n.
6. a Space-től balra lévő gombok is mások
Hát ennyit első ránézésre.
Szal tényleg hasonló
..úgy ahogy mindegyik billentyűzet hasonlít a másikra...
[Szerkesztve]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.

Jó meggyőztetek. 

Az általad hivatkozott sarkok pl teljesen másak. A Geniuson látványosan jobban le vannak kerekítve, ellentétben a Logitec-kel.
Szerintem nem ér ca. 8500Ft-t egy öblíthetős billentyűzet. Ebből az árból több olcsóbb Genius is kijön.
“Don’t shoot, I’m Globish.”

Főleg, hogy a Microsoft Curve 2000-es billája is csak 5000, és nagyon-nagyon jó billentyűzet. És teljesen más minőségi kategóriát képvisel, mint a Genius.
És a Curve 2000-es is ''water-proof''.

tényleg hasonlitanak egymásra. mint egy lexus és egy trabant. mindkettőnek 4 kereke van, és motor hajtja. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

A linkelt IBM billencs valoban nem minden napi hasznalatra valo, de nalunk van 1 ilyen es ez mivel . annyival keskenyebb a kiosztas miatt az ''atlagosnal'', hogy a rack szekrenybe be lehet tenni elforgatas nelkul konzolhoz tokeletes. Hogy felhasznalokat miert buntetnek ezzel nemtom.
1ebkent tetszik ez a genius billencs az 1xusege, es a felhasznaloturese miatt
Ha majd kezdek beragadni, lehet vmi hasonlora valtok.
Mindenhol jó, de legjobb a Garfield!
igen, valószínűsítem, hogy ilyen helyre tervezhették, csak gondolom elég sok raktáron maradt és kiszórták az asztali gépeikhez.
mellesleg az említett ibm gépek mellé a szóbanforgó billentyűzet mellett 2 gombos, görgő nélküli golyós egeret adtak (P4-es gépek, tehát nem valami őskövületek). kicsinyes dolog ilyesmin spórolni.
Ne mondd már, én nap mint nap nyomkodom az insert gombot. Baromi jól jön elmentett dokumentumsablonok használatánál felülíráskor. Ez a bazinagy delete amellett hogy ronda, szabványon kívüli, ráadásul még szar is. Ha pl. FPS-t játszanék, igencsak jó lenne a jobb kezemnél még egy gomb...
A nagy delete gomb monnyonle!