Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

A csábító paraméterek mellett brutál jól is néz ki szerintem. :R

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#2) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

Ez egy ArticCooling hűtés!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#3) Angelo69

Angelo69
(senior tag)

Szep. :R
Remeljuk olyan jo is ahogy kinez. :)

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#4) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Ez mind szép és jó, meg odab@sz, de bő 1 hónap mulva jöhetnek a dx10 es nvidiák, aztán akkor meg minek.

''három a kettő tizen''

(#5) Felhasznalo9 válasza Tsunami (#4) üzenetére

Felhasznalo9
(kvázi-tag)

Te telleg ennyire gyenge elmeju vagy? Dx10-es kartyak ;] :C Gratulalok neked... szep senior tag... :DD Remelem te meg is veszed 1bol a Dx10-es kartyakat, hogy majd mas olcsobban mevegye toled 2-3 het utan :U

[Szerkesztve]

(#6) Grobby

Grobby
(tag)

650/3200 :Y :Y :Y

Tualatin 1200 MHz gép (FSB 250MHz- ig, szorzó 16- ig állítható! ) by apronet :)

(#7) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Azért arra is kíváncsi leszek, hogy a 300 dolláros árszintre pozícionált X1900XT-ből nálunk mi lesz... :U

(#8) Retekegér válasza Grobby (#6) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Hát egen, GDDR4... :)

(#9) Retekegér válasza Tsunami (#4) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

DX10-es NVidiák egy hónap múlva? :Y
Biztos vagy te ebben? :)

(#10) g4dg3t válasza Tsunami (#4) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

Megha meg is erkeznenek a DX10-es kartyak, Vista + DX10 meg a kanyarban sem lesz ;)

Bite my shiny metal ass!

(#11) dilipok válasza Retekegér (#9) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

ez nekem is elég gyanús... meg ugye rögtön abból sem venném meg az 1. szériát :B

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#12) Tsunami válasza Felhasznalo9 (#5) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Nem tudom ki a gyenge elméjű. Szerintem az, aki egy lassan elavultá váló terméket venne meg annyiért, amennyiért egy hónap mulva vehetne gyorsabb, és még ki tudja hány évig jól funkcionáló kártyát, ami ugye elengedhetetlen a vistához. Aki ezt megveszi, az adhatja el később a feléért, mert szart se fog tudni kezdeni vele (kb mint a non-hdr támogató kártyáknál). Ez csak egy rivalizálás, hogy ki képes a világon a leggyorsabb kártyát készíteni, ésszerűség nincs benne ezen kívűl.

''három a kettő tizen''

(#13) Tsunami válasza g4dg3t (#10) üzenetére

Tsunami
(senior tag)

Hát nem tudom, én ha ilyet veszek, akkor legalább egy évig meglenne.

Retekegér: olvass ph-t.

''három a kettő tizen''

(#14) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

És még szép is a kártya:) Mondjuk engem a kis tesója jobban érdekel:)

(L) Atiradeonika (L)

(#15) joshua7 válasza Tsunami (#4) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Te, dobj már egy linket erről. :) :))

Semper Fi

(#16) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A Ph-t nem olvasóknak, szeptemberben itt lehetnek az nvidia dx10-es kártyái: [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#17) Retekegér válasza Tsunami (#13) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Olvasok PH-t, de az, hogy a G80 próbagyártás már elkezdődött, még nem garancia semmire. Meglátjuk ;)

(#18) Winner_hun válasza Felhasznalo9 (#5) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gratulálhatsz magadnak az információhiányod miatt:) Azért, mert valamit nem tudsz akkor a másik a gyenge elméjű? Szerintem pont nem:)

(#19) Felhasznalo9 válasza Winner_hun (#18) üzenetére

Felhasznalo9
(kvázi-tag)

Winner_hun, megfogsz lepodni te tudok rola, mivel naponta olvasom ph-t. De lato mte se erted a lenyeget.. Nem is irom le, majd rajossz jovo ev kozepen :C (Ha addig nem lep hamarabb az M$) Bar en mar a Vista megjeleneseben is ketelkedek ;] :DD

[Szerkesztve]

(#20) orbano válasza Winner_hun (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

de azért ilyen messzemenő következtetéseket levonni, hogy nem éri meg majd megvenni ezt a karit, csak mert ki fog jönni valamikor valamilyen kártya, ami majd valamikor valamilyen operációs rendszer alatt valamilyen teljesítményű lesz... na nemáá
persze szerintem csúcskat VGAt alapból nem éri meg venni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#21) ftc válasza orbano (#20) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem számtechben nem éri meg semmi sem...:)

X1650 többe mert fog érinteni,hogy a hírhez is hozzászóljak :D

[Szerkesztve]

(#22) Retekegér válasza orbano (#20) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Viszont a jótékony hatás megmutatkozik a ''régi'' csúcskarik árának csökkenésében... :C

(#23) Winner_hun válasza Felhasznalo9 (#19) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, hogy csak a Vistától lesz DX10, mert XP-re nem fognak csinálni. De itt arról volt szó, hogy mikor jön ki a kártya és te erre kezdted el oltogatni. Szeritnem előbb gondolkodj, mint hogy írnál;)

(#24) orbano válasza Retekegér (#22) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

teljesen mindegy. a pénzedért mindig ugyanazt a relatív teljesítményt fogod kapni, amivel minig ugyanannyi ideig fogod tudni a játékokat futtatni egy adott minőségben. hogy ez most egy x1600, vagy fél év múlva egy x1900, az teljesen mindegy...

A vér nem válik VAZZE!™

(#25) joshua7 válasza Retekegér (#22) üzenetére

joshua7
(PH! kedvence)

Előbb vonják ki a azokat a forgalomból, mintsem hogy lecsökkenjen az áruk.

Semper Fi

(#26) Felhasznalo9 válasza Winner_hun (#23) üzenetére

Felhasznalo9
(kvázi-tag)

Tsunami, bocs a gyenge elmeju beszolasert! De Dx10-es kartyat venni..amikor meg dx10 is min. jovo ev 2. negyedeveben lesz varhato, ha nem halaszt az M$ megint :), teljesen ertelmetlen, max felvagni leeht vele. Amugy meg a dx10-es kartyat megjelenese utani dx9-es kartyak kihalasarol, hasznalhatatlansagarol beszelni eleg meresz, ugyanis sokan a pci-e megjelenese utan rogton temetni kezdtek az agpt, ezzel szemben ha megnezek par arlsitat neten, magyar cegeket, 10bol 8ba meg mindig arulnak Socket A-s alaplapot :DD

[Szerkesztve]

(#27) Misi 007

Misi 007
(senior tag)

Nagyon állat a hűtése :)

(#28) Elrood válasza Tsunami (#12) üzenetére

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

ami ugye elengedhetetlen a vistához

Ez nem igaz, Vista elfut DX7-s karin is, persze csicsa nélkül. A grafikus csili-vili részhez SM2.0 kártya is elég (DX9).
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy DX10-hez elengedhetetlen a Vista, ugyanis DX10 nem jelenik meg XP alá. Többiek erre gondoltak, hogy minek most DX10-s kari, mikor nincs rá SW támogatás (nemhogy játék).
NV mikor adja ki a karit? Hát, függ ettől az ATi karesztől, és attól is, hogy ATi mikor adja ki a saját DX10 kariját. Persze Vista megjelenésével biztos, hogy DX10-s karik is elstartolnak (persze inkább kicsit előbb).

[Szerkesztve]

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#29) (Kolombusz) válasza Misi 007 (#27) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy silencer, vagy annak utánzata.

(#30) Frenky89

Frenky89
(őstag)

Ez a hűtés nagyon hajaz az IceQ II-re vagy az is csak ilyen furcsa színösszálításban.

mod.: elkéstem

[Szerkesztve]

(#31) Misi 007 válasza (Kolombusz) (#29) üzenetére

Misi 007
(senior tag)

Jah nekem is HIS X800GT ICEQII van egyből az http://www.arctic-cooling.com/ weboldal jutott az eszembe :)

(#32) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Bár rühllem a ledeket, de ezen a kártyán jól mutatna valami piros fény.

Soirée...

(#33) Retekegér válasza orbano (#24) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Egy X1900XT azért most is ott van sztem. Bár mondjuk ez nálam az a kategória, amely a lélektani árhatárt csak akkor éri el, ha tényleg elavult lesz a kari...

(#34) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Hát, ránézésre egy olcsó, gagyi érzetet kelt bennem ez a hűtés... Kb mint amikor valaki az M5-ös BMW-jét tuningolja hatalmas plüss kozckákkal.

Amúgy szvsz tök felesleges dizájnosnak lennie egy ilyen kártyának. Mármint felőlem legyen dizájnos is, de nekem nincs kedvem a dizájnereket is fizetni, amikor úgyis ott a gép lemezoldala. :(((

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#35) Face8814 válasza macilaci78 (#34) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Mármint felőlem legyen dizájnos is, de nekem nincs kedvem a dizájnereket is fizetni, amikor úgyis ott a gép lemezoldala.

Plexi oldallap, modding, ...stb! :U

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#36) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Szép a hűtése tuti Artic cooling.:) Szvsz tuti nem fog menni a memó 3200MHz-en.:U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#37) Kalandor válasza g4dg3t (#10) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

anno az R300 megjelenésekor sehol sem volt a DX9, de mégis vitték :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#38) X Factor válasza Kalandor (#37) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Mert szűrők bekapcsolásával közel 40-50%al volt gyorsabb a konkurens Geforce 4 Ti sorozatnál:)

(L) Atiradeonika (L)

(#39) student válasza macilaci78 (#34) üzenetére

student
(senior tag)

én is lesz@rom h néz ki a tudása&teljesítménye a lényeg

nemtom h vagytok vele de én jobbára a képernyőt nézem nem a házat
főleg hogy az asztal alatt van :DDD

[Szerkesztve]

up!

(#40) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A 650Mhz-es GPU hihető, sőt mondhatni, hogy elvárható. Nah de ez az 1.6Ghz(x2=3.2Ghz) szerintem csak egy szép nagy mézesmadzag. Az addig rendben van, hogy a GDDR4 képes erre a sebességre, nah de már most? Az első olyan karin amin bemutatták :F Akkor mi a vége? A hűtés nekem nagyon tetszik és eég halk is talán. A vanetinél szerintem lehetne nagyobb is a nyílás. Nah de majd valami vandállabb vállálkozó szellemű ezt egy ollóval könnyen megoldja ;]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#41) Kalandor válasza X Factor (#38) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ezért mondom, hogy nem az a lényeg, mit támogat, hanem hogy mit tud :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#42) (Kolombusz) válasza D.Orion (#40) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nézd, ki tudja, hogy hol a vége a gddr4-nek?
Szerintem még a gyártók sem.

(#43) SzlobiG válasza (Kolombusz) (#42) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

A gyártók azért tudják.:)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#44) Pipó

Pipó
(senior tag)

Majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz dx10 xp alá is, szerintem ez csak afféle beetetése a népnek, hogy nem lesz. Majd az utolsó pillanatban meggondolja magát az MS. Ha az új dx10-es karikat csak Vista alatt lehetne kihasználni, az a vga gyártókat nagyon rosszul érintené, de a játékgyártókat is. Úgy rémlik, a dx9-et is kilopták már a megjelenése előtt valami béta OS-ből.

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#45) g4dg3t válasza Kalandor (#41) üzenetére

g4dg3t
(senior tag)

azt viszont az elso review-ig nem fogjuk megtudni ;) igy ugyanoda jutunk...nem biztos h van ertelme varni a G80-ra.

Bite my shiny metal ass!

(#46) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Jó, de induljunk ki abból, hogyha 3200et nem is, de 2-2.4ghz-en szvsz tuti fognak menni és már az is bődületes teljesítmény:) Végre lesz elég sávszélesség ha valaki 1600*1200ban HDR-el akar 4xAAA és 16xHQAF mellett gémelni;)

(L) Atiradeonika (L)

(#47) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Amúgy a jelenlegi procik ki tudják hajtani ezt a szörnyet? Nekem még nem világos az, hogy mennyire függ a processzor teljesítménye a vga-tól.

''három a kettő tizen''

(#48) Mikádó válasza Tsunami (#47) üzenetére

Mikádó
(senior tag)

Jön conroe ;)

Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''

(#49) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól néz ki, meg a teljesítménye is a helyén van, de én pl. már nem veszek még egy újabb dx9 VGA-t, addig kitart a 7900gtx, sztem.

Üdv,
Vikthor

~ Arcana ~

(#50) orbano válasza Tsunami (#47) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Sosem értettem ezt a kifejezést: ''a processzor kihajtja a VGA-t''. A VGA kihajtása nem processzorigényes feladat, a VGA-nak pont az a lényege, hogy levegye a terhelést a processzorról. A vezérlés és adatfeltöltés pedig töredéke a processzor teljesítményének. Itt arról van szó, hogy a játékok már inkább erősebb processzort igényelnének, mint erősebb VGA-t, így előfordul az az eset, hogy a proci le van terhelve a fizikával/ai-val stb, ezért visszahúzhatja extrém esetekben a VGA teljesítményét is. De mondjuk 1680x1050-ben inden szűrőt a maximumra állítva bőven van min dolgoznia egy ilyen VGA-nak is, nem kell a processzorra várnia :)

A processzor teljesíménye pedig egáltalán nem függ a VGA-tól, esetleg a driverek processzorigénye lehet - minimálisan - eltérő.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.