Nagyon tetszenek ezek az Eizo-k... na, majd ha egyszer megnyerem a lottót 
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Nagyon tetszenek ezek az Eizo-k... na, majd ha egyszer megnyerem a lottót 
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Hát igen. Mert mégha azon az áron lehetne nálunk is kapni, mint a japóknál, az talán rendben is lenne, de legalább másfélszeres az ár itthon... 
Aki él és nem boldog, az téved!
240k-ért itthon ''sláger'' lehetne!!!
Mindjárt elsírom magam, akkor idehaza miért a kétszerese??? 
A számból vetted ki a szót.... valóban favorit lenne itthon ilyen árban...

Miért nem veteted fel a disztrit?
Aztán ha te leszel a PM, lehet, hogy kapsz egyet okosba. 
Aki hülye, haljon meg!
Itthon a Viewsonic VP2130b kerül 240k-ba! Nem szidni, nekem is ilyen van, de azért nem egy Eizo! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem tudom, hogy mennyi a buntetes rajta, de lehet, hogy igy is megerne kulfoldrol rendelni.
Sebaj, majd a gef8900 melle veszek egyet. 
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag
Én annak is örülnék 

másfélszeres? emlékeim szerint inkább kétszeres. a 24''-os nagytesó 6m-os reakcióideje nagyon kecsegtető. Kár, hogy a valódi kontraszton nem tudtak javítani, akkor lehet elgondolkodtam volna egynek a beszerzésén...
A vér nem válik VAZZE!™

S2410W-BK EIZO 24 WideScreen 16:10 LCD fekete - 288 144,- +áfa
www.komel.com
http://mlzphoto.blog.hu/
Kivételek mindig vannak, de ezek kivételek!
Kérdés, hogy tényleg van-e neki, mennyire megbízható a cég...?

Szép lenne...
De szerintem olyan sóherek lennének, mint a Sony-sok 
(Karácsonyra egy képeslap, kösssz. Najó, lehet, hogy csak az LG-sek túlságosan elkényeztettek
)

Hát igen. Az előző modell is másfélszerese a japán árnak, gondolom az újat se olcsóbban akarják majd adni...
Aki él és nem boldog, az téved!

Az a 16ms nem sok egy picit? Bár ameddig a képátló hosszát colban kifejezve nem éri el... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Ha a TN+ Film kamu 2ms-éhez hasonlítod, akkor persze hogy sok.
Ha viszont figyelembe veszed, hogy a valós válaszidő ott is jóval nagyobb, akkor már nem annyira.
Aki hülye, haljon meg!

Csak nekem tűnik úgy, hogy nagyon kicsi a talpa a moncsinak?
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

Nagyon szépek
és ilyen áron nyerők lennének. Csak nálunk nem ilyen az ár. 
''Öregember nem gyorsvonat!''

Nekem is nagyon tetszenek (kivéve az árukat). Egy ilyen előtt az ember hangulata egyből 'rózsásabbra' vált... 
Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

igen, csak neked 
A vér nem válik VAZZE!™

A képen a fekete moncsinak nagyon keskeny talpa van, nézd a fehérhez képest.
Lehet az én szemem csal és lehet hogy csak egy montázs az egész. 
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
Milyen 16 ms? 8 ill. 6 ms.
Com'è diverso il mondo visto da qui

11-12 éves (vagy több) a cég, az eizokat rendelésre hozzák, de minden esetben 2 héten belüli határidővel. kis elbeszélgetéssel akár lehet olcsóbb is. az új eizokat meg hasonló áron fogják sztem adni, mivel azokkal a régiek megszünnek (vagy olcsóbban kerülnek piacra).
http://mlzphoto.blog.hu/

most vettem kb bruttó 330ért, ami olcsóbb ennél a komel-es árnál, ha az áfát hozzáadod!
egyébként egy kis gugli sokat segít. pl a triponton a vásárlásom idejében is még 424ehuf volt, míg az addel.hu-n már ''csak'' cca. 329 ...