Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

L:DL

a leszállított példányszámok pedig a vicc kategóriába tartoznak.

(#2) faster

faster
(PH! nagyúr)

illetve kifogásolták a rendszer lelkét képező Mobile Intel Pentium 4 processzort hűtő ventilátor túlontúl magas üzemzaját.

:Y

(#3) ttt

ttt
(lelkes újonc)

A Tomi fiú fröcsögő bészédéért ennyi pénzt kidobni...
Na majd, ha 10eFt lesz, de már most kérek egy bekapcsolható fröcsögő nyálszűrő funkciót :DDD :DDD

ttt

(#4) erdoke válasza faster (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miért nem Pentium-M? Vagy akár magasabb órajelű Celeron-M?

Az egész egy közröhej. Tom Cruise minden bizonnyal csak a japán beszédstílust akarta átvenni...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#5) Cloud_s válasza faster (#2) üzenetére

Cloud_s
(fanatikus tag)

Ez most akkor azt jelenti, hogy az összes újgenerációs asztali DVD-lejátszóban egy teljes értékű x86 processzor végzi a dekódolást? Nincs célhardver?
Erdoke: gondolom mert drágább...

[Szerkesztve]

(#6) faster válasza Cloud_s (#5) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Gőzöm sincs, csak meglepődtem ezen a mondaton, ezért idéztem be. Nekem olyan béta verziónak tűnik ez a HD-DVD lejátszó, inkább az lehet a háttérben, hogy tavaszi lendülettel beelőzzék a Blurayt.

(#7) ponti_ak válasza ttt (#3) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Ki mondta, hogy nincs benne olyan? :DDD
Lehet, hogy emiatt van túl sok gomb a távirányítón.. :U

(#8) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Hallottam már mesterséges keresletgerjesztésről, de ez már annak is durva :)

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#9) zLegolas

zLegolas
(őstag)

Ilyenkor gondolkodom el azon, hogy a házimozi barkácsolós topicban mi az anyámkínjának akarnak olyan gépet összerekni egyesek már most, ami HD DVD kompatibilisek. :P

Én normális vagyok! Megmondták a hangok is a fejemben!

(#10) -FreaK- válasza zLegolas (#9) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Arról nem beszélve hogy az égvilágon semmi plusszt ne mjelent a hd-dvd ha nincs meg hozá egy 1080i/p felbontású HDTV-d, ami mondjuk itthon nem hiszem h túl gyakori darab,de sztem odakinnt sem.Kiváncsi vagyok h azok közül akik rohantak az első hd-dvd készülékért hányuknak van hdtv-jük:)
Jah és nekem is az az érzésem h mindenáron be akarták előzni a Blue-ray-t, és gyorsan öszedobták ahogy lehetett.

[Szerkesztve]

(#11) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

HD-DVD lejátszó The Last Samurai (Az utolsó szamuráj) című filmmel eladó
Ajándék esernyővel!

:D :D

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#12) deicide válasza -FreaK- (#10) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

odakint biztos többen vannak, akiknek 1920x1080 képes a tv-jük, de pl nekem is van...:D

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#13) ArGab válasza -FreaK- (#10) üzenetére

ArGab
(senior tag)

Amerikában azért kicsit nagyobb arányban vannak HD kijelzők, mint nálunk. Meg gondolom aki ilyet vesz már most, a kezdetek kezdetén, az nem a kisfelbontású, netalán katódsugárcsöves tévéjéhez veszi a DVD-játékosa mellé.
Az meg hogy ilyen hamar kidobták, minden bizonnyal a Blu-ray miatt volt.

Aki szeretne HD mintákat látni, az innen töltsön le WMV-HD mintaanyagokat: [link]
Szerintem már 1024*768-as felbontáson is ütősek, szemmel láthatóan jobb a képminősége a DVD-hez képest, 1280*1024-es TFT-n meg szavakkal leírhatatan, látni kell. :D

Amúgy egy film mennyibe fáj, azt tudja valaki?

[Szerkesztve]

(#14) stanci

stanci
(fanatikus tag)

Ez a 3 ill. 5 darab most vicc?
Elég nehéz elhinni, hogy képesek magukat így beégetni.

''Az élet egy hatalmas film... ...csak nem te választod a műfajt''

(#15) VargaI válasza ArGab (#13) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

ezzel egyetértek, a minősége egy wmv-hd-s filmnek nagyon ott van, volt egy szikla mászós film is, hááááááááát, hogy az egész falon minden apró kis repedés tökéletesen éles azért az nagyot üt :R

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#16) erdoke válasza deicide (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Rakás fos rajta a normál TV, de még a DVD is. :P

(#17) deicide válasza erdoke (#16) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én a géphez használom, nem nézek rajta tv-t, arra van nagyobb LCD-TV...:DDD

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#18) erdoke válasza deicide (#17) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor viszont minde szólsz bele a HD-DVD majdnem_indulásába? ;)

(#19) ArGab válasza VargaI (#15) üzenetére

ArGab
(senior tag)

Én most a hétvégén töltöttem le a legújabbak közül a Fighter Pilot és a Super Speedway fantázianevűt, azokat nagyon ajánlom.

(#20) deicide válasza erdoke (#18) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megnéztem már rajta egypár wmv-hd és .ts filmet (igaz nem wmv-hd lejátszóval :D), és valóban ez a jövő, jobban néz ki, mint a ''csak'' 1366x768-as TV-n, viszont a ratyi képpel kapcsolatban beletetted a bogarat a fülembe, ha lesz időm átdugom a koaxot és megnézem...

(#21) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

a pénzes mindeneteket :DDD

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#22) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

De jó. Már azon gondolkoztam az év elején, hogy kellene venni a TV mellé - ha már egyszer szegényem HDTV kopmatibilis szegényem - egy playert is, de látva, hogy Chicagoban van vagy 3 darab, kicsit várnom kell valszeg. : )

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#23) faster válasza Agostino (#22) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Van 3 lejátszó, és van hozzá 2 film. Elég erőtlen start.

(#24) Agostino válasza faster (#23) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Hát igen, jelenleg nem nagy a felhozatal, de a PH! egy másik cikkéből idézve : április 25-én az Apolló 13 és a Doom, május 9-én a Remény bajnoka és a 13-as őrszoba, május 23-án pedig többek között a Bourne-csapda és a Van Helsing követi az első fecskéket..

Úgy néz ki, lesznek azért itt filmek szépen laaaasan.

Dilikutya. Ez egy jó ötlet, szerintem is kapósabbak lennének amiket mondtál, de szerintem a Van Helsing nem lett olyan rossz film. : )

[Szerkesztve]

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#25) Dilikutya válasza Agostino (#24) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Doom? Van Helsing? Tudtommal egyik sem aratott valami fényes sikert. Adják ki a 2 SW vagy a Mátrix trilógiát, az jobban lendítené szerintem.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#26) zfarkas

zfarkas
(senior tag)

[link]

Raw Dark Pure

(#27) Pompi válasza zfarkas (#26) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez most nem tudom, hogy jön ide, anno láttam ezt a TV-ben (nem HD :DDD ) és már akkor is az volt a véleményem, hogy elég korrektül viselkedett a Tom srác.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#28) zfarkas válasza Pompi (#27) üzenetére

zfarkas
(senior tag)

Én sem tudom, hogy jön ide. Szerintem is korrekt volt nagyon.

Raw Dark Pure

(#29) -FreaK- válasza deicide (#12) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Igen tudom h több van de sztem annyira nem sok mint amennyi lejátszót el fognak adni msot a közeljövőben:) bár ki tudja:)

A tiéd mien márkájú/mennyi volt?:)

(#30) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Most ez a HD-DVD lejátszó kompatibilis a mai DVD lemezekkel-kel?

[Szerkesztve]

(#31) Kriza válasza zfarkas (#26) üzenetére

Kriza
(őstag)

Kicsit psicho benyomást keltett bennem a Tomi, de végül is megoldotta a helyzetet, mert a ''riporter'' lekonyult szájjal hagyta el a terepet. :)

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#32) Kriza válasza Agostino (#24) üzenetére

Kriza
(őstag)

Ahha... akkor azért adját talán a kétlemezes Van Helsinget az Au***nban 950HUF-ért. Így csinálnak piacot a HD-DVD-nek :DDD :)

Egyébként szerintem se rossz film. De a DOOM viszont egy nagy kalap sz@r, nem méltó a játékhoz.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#33) bumper válasza zfarkas (#26) üzenetére

bumper
(senior tag)

Miközben beszél és váratlanul az arcába megy az izé, meg sem lepődik nagyon. Még mosolyig is egy kicsit. Előtte meg pont úgy beszél hogy félig takarja az arcát...mintha tudná, hogy mi fog jönni...
reklám szempontból nagyon jó neki, az tuti
és róla még simán el is tudom képzelni az ilyet (gátlástalan kis Scientolog-ista)

(#34) marcee válasza deicide (#12) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

(Nem láttam még 1080i/p képes TV-t. Neked milyen van? Hol forgalmaznak ilyet M.o-on?)

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#35) Pharaoh válasza marcee (#34) üzenetére

Pharaoh
(fanatikus tag)

Ja, a most piacon lévő HDTV -k közül a többség csak 720-as.

(#36) Kriza válasza bumper (#33) üzenetére

Kriza
(őstag)

a vége kicsit durva volt.

(#37) erdoke válasza marcee (#34) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pl. [link]

(#38) zsiga667 válasza erdoke (#37) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Nagyon szánalmas ez az oldal...

''<title>C:\Documents and Settings\frici\My Documents\akcio.html</title>''
ROFL :D

De ez se rossz: ''NIKON EOS 1DS MARK II '' :DDD

(#39) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tom Cruise nyála kicsordul?

Na akkor ezt nézzétek.

Ez az, amitől igazán kicsordul.;]

[link]

(#40) faster válasza _Volkovy_ (#39) üzenetére

faster
(PH! nagyúr)

Már ide is belinkeled? :D
Nem normális az ürge.

(#41) _Volkovy_ válasza faster (#40) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Viccelsz?
Tom Cruise nyála kicsordul, evidens hogy idevaló a téma.:D

(#42) deicide válasza -FreaK- (#29) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

samsung 242mp és 300k

(#43) deicide válasza marcee (#34) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

samsung 242mp és ramirisből van.

(#44) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

hm
utolsó szamuráj hd dvd formában ? nyami :) nagyon ott van az a film, már a dvdn is csak néztem nagyba milyen színek vannak benne
én nemrég tértem át a dvdzésre, addig csak dvdripek, de úgyérzem elrohant mellettem ez a technológia mint az a bizonyos 6.20 as
amikor náluk már plazmagömbön tárolják a filmeket és 3ds hologrammon nyomatják, na akkor talán már nálunk is megtudja venni csórikám ezt a cuccot

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#45) marcee válasza deicide (#43) üzenetére

marcee
(PH! addikt)

Ja, hogy így. Ez az én fogalmaim szerint monitor, amiben mellesleg van egy tuner is. Ilyen wide 24''-os Dell-el nekem is van ismeretségem (az olcsóbb is volt), de valahogy nem gondolok arra sem TV-ként. Meg amúgyis csak 60 centi. Úgy 86 centitől felfelé van értelme kb egy HD Tv-nek szerintem egy épkézláb méretű nappaliban.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#46) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

az előbbi linkről : LOL
''Nem Cruise volna egyébként az első híresség, aki születendő gyermekének placentájával vuduzgat. Rod Stewart és Penny Lancaster is hazavitték magukkal a méhlepényt, majd rituális keretek közt teafaolajjal locsolgatva eltemették a kertjükben.'' :D :D

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#47) deicide válasza marcee (#45) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az új házba a nappaliba az asszonynak jó lesz, a hifiszobába meg akad majd valami 40-es...egyébként én sem TV-nek használom, de a hdtv szép rajta azt meg kell hagyni.

(#48) Majstor

Majstor
(senior tag)

Nem mondom hogy nem szükséges a fejlődés, de szerintem a DVD minősége eléggé elfogadható...
Mi lesz a következő fórmátum reklámja?
>Miután a színész egy nagyot kortyol a pohárból és azt leteszi az asztalra ráZooM-olhatsz és megnézheted az újjlenyomatát???<
Neeemááááá!
:Y

[Szerkesztve]

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

(#49) _Volkovy_

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy on is legyek: inkább minőségi filmeket csinálna Hollywood, az újabb filmszabvány kifejlesztése helyett.
Egy jó filmet szarabb minőségben is megveszel, ha jó. Ha nem jó a film, kenjék a felbontást oda, ahová akarják.

(#50) Majstor

Majstor
(senior tag)

Ott a pont!
:))
Teljesen 1-et értek.
(Ha egy Film nem köti le a néző figyelmét, hanem az elmerül az olyan részletekbe mint a fent említett Tom nyáladzása akkor az eléggé XaR produkció)
:DDD

[Szerkesztve]

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.