Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Solad

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

erdekes koncepcionak tunik, bar nekem annyira nem szimpatikus a peltier

Példaképem Gregory House

(#2) dilipok

dilipok
(PH! addikt)

ez mind szép és jó, de hogy mér megint PCI kártyát kell hozzá tenni. Legalább kínálna választási lehetőséget. :(

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#3) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

am2-re nem jó és még fel is kell akasztani:DDD
hmmm vmodra jó lehet a 7800 GT-re:DDD

[Szerkesztve]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#4) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Király, bár szerintem, aki ilyen szinten komolyan veszi a cpu hűtést, az vizet vesz...

A TT-nek is volt vmi ilyen hűtője, de nagyon drága volt és sehol sem lehetett kapni.

(#5) Robaj

Robaj
(PH! addikt)

pfff... Ennek a hűtnek így semmi értelme...

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#6) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak 1kg az egész..pedig kezdtem azt hinni vége a gigantikus hűtők kora.

(#7) Winner_hun válasza dilipok (#2) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hutényleg, akkor nálam ez a hűtő kilőve:P

(#8) dilipok válasza Winner_hun (#7) üzenetére

dilipok
(PH! addikt)

mert amúgy kellett volna, naneeeeee ;)

PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#9) Kriza

Kriza
(őstag)

A cikk írója rakhatott volna egy képet arról a bővítőkarcsiról is.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#10) DoubleD

DoubleD
(fanatikus tag)

Az első gondolatom az volt: pfff, buta alu-rézdarabokat mindenkinek! - viszont amikor eljutottam a tömegéig (hogy egy kilát nyom), világossá vált, hogy van helye a piacon, csak nem nekem szánták.

Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti) Ezer dolog eladó! Mondj egy árat, vigyél párat @ http://href.hu/x/fy39

(#11) Winner_hun válasza dilipok (#8) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem kellett volna, lehet kicsit elírtam:B De így biztos, hogy nem is fog kelleni. BAT forevör és kész:)

(#12) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Aki még kiváncsi valamire: [link]
Jah meg mégegy: [link]

[Szerkesztve]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#13) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

a legtöbb ház teteje sima, akkor hiva akasztod? :F 2 db 100-as szöget beleversz a drága tt házadba? :DDD a peltier nem hülyeség, de gondolom amilyen árban lesz, egy vizhütés sokkal csendesebb és hatékonyabb ráadásul nem egy emelet köthetsz rá. erröl ennyit! :R

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#14) Obi-1

Obi-1
(őstag)

A peltier és a hőcső kombinálása jó ötletnek tűnik, de azt hiszem, ez a megvalósítás nem kínál sokat a hőcsöves tornyokhoz képest. Nagyobb felületre lehetne kivezetni a hőt.

Only a Sith deals in absolutes.

(#15) Winner_hun válasza Ősember (#13) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lehet valami kampós felfogatója van amit a táp rácsához kell beakasztani:F

(#16) Tyberius válasza Winner_hun (#15) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Nemtom, szerintem a legjobb lenne a zsinórokra akasztani 2 vinyómágnest, az a sima háztetőre is tapad, sőt oda tapad csak igazán :)

Kár, hogy nem applikálható Socket A-hoz :(

(#17) Winner_hun válasza Tyberius (#16) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én a mágnest kihagynám a gépből

(#18) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Mindenesetre érdekes a dolog, de azt a felfüggesztős-mókát megoldhatták volna inkább alátámasztós mókával, vagy hasonlóan mert így is labilisnak tűnik

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#19) Rez_Grof

Rez_Grof
(őstag)

Ez LOL! :DDD
Ha igaz hogy egy Conroe 50-70W-al meg fog elégedni akkor miért akaszak még be egy hűtőt ami további 50W-ot teszik + egy PCI slot-ot ammiből az új deszkákon egyre kevesebb van?
Másrész elképesztően nehéz, meg gondolom a 92mm-es ventik miatt nem is kifejezetten csendes.

Szeritem ezzel maximum a dizájnos ócskavas piacra lehet betörni.

MCITP: SA\ EA\ VA

(#20) BlacKSouL

BlacKSouL
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmm, fincsi, majd ha kihozzák a rézbordás változatot, vagy a 12centis ventis xxl-eset. Annak asszem Debella lesz a neve :D De tuti széria lesz hozzá a hegeszthető 5millis acéldrót-kampó.

11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

(#21) X@b3e válasza Rez_Grof (#19) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Talán nem ahhoz tervezték? :U

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#22) Rez_Grof válasza X@b3e (#21) üzenetére

Rez_Grof
(őstag)

Igen C0/D0 steppinges prescotthoz biztos nagyon jó. :U:D

MCITP: SA\ EA\ VA

(#23) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

házi tuningercsáveszeknek pont jó, akik szépen oldalára fordítják a gépet :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#24) Gorneck23 válasza Rez_Grof (#19) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:D

(#25) Brekk

Brekk
(senior tag)

Egy 50W os peltier semmire nem eleg. Tok folosleges volt beletenni, csak zabalja az aramot, es meg rosszabb lesz a leghutes teljesitmenye...

Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

(#26) Arnold2

Arnold2
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem bejön.
Bár kiváncsi vagyok,hogy hogy kell felakasztani.
Meg szállításkor valszeg úgy kell cipelni a gépet mint egy ''Faberzsé'' tojás.Vagy leveszed a hűtöt,de akkor meg állandó macera a fel-le tétellel.

WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

(#27) ^Bundi^ válasza Brekk (#25) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

magában semmire sem elég, de ha nincs egyedül hanem ilyen környezetben lehet, hogy messze a legjobb teljesítményt nyújtja.. :)
bár az, hogy az x2 3800+ 35W ot eszik ez meg 50et az kicsit necces :))
:R

Nos Omnes Una Manet

(#28) gery03 válasza Brekk (#25) üzenetére

gery03
(őstag)

Nem feltétlen lesz rosszabb. Nézd meg, hogy hogyan tették be azt a peltiert. Nem a hagyományos módon!
Attól függetlenül tényleg nem sok értelme van... főleg ilyen súllyal.

[Szerkesztve]

(#29) nyuzoka

nyuzoka
(fanatikus tag)

víz nélkűl semmire sem jó a peltier... :( :(( :(((

(#30) D.Orion válasza Winner_hun (#15) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Még jó, hogy nyomtam két linket amikből a másodikon lehet látni a felfogatókat.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#31) Winner_hun válasza D.Orion (#30) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Még jó, hogy az invitelnél szétnyírtak egy kábelt és qvára nem lehetett külföldi oldalalkat megnézni:DD De most pótlom, mert már elfelejtettem, kösz:R

(#32) D.Orion válasza Winner_hun (#31) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Felnyomjam képfeltőltésre? :D Nekem meg a laggom néha napokig a tvnet sponzorálja. :D

(#33) Winner_hun válasza D.Orion (#32) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már megy, köszi [link]

(#34) Rover623 válasza Ősember (#13) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az lehet hogy a legtöbb ház teteje síma, de nem is mondta senki hogy ahhoz kell rögzíteni...:DD
A házak felső szélének visszahajtott részén (ahol az oldallap fekszik fel) szinte mindig van egy rakás lyuk, rés, stb. amibe lehet drótot akasztani...
Ráadásul ez egy tuningkütyü...akinek ilyenre szüksége van, az jól ismert okokból valszeg komolyabb házzal rendelkezik...
Márpedig azoknál szinte mindegyiknél van egy oldalmerevítő rúd a tápegység alsó szélének vonalában...ahhoz is hozzá lehet fogatni...;)

primus inter pares

(#35) Rover623 válasza Winner_hun (#31) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De meg lehetett nézni...:DDD
A pontos okát a hibának én nem tudom, de nekem úgy tűnt, hogy DNS kiszolgáló függő volt a dolog...:U
Nekünk az inviteles bérelt vonal esett áldozatul a mai napi akciónak...az ADSL viszont ment...;)

primus inter pares

(#36) Winner_hun válasza Rover623 (#35) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem nem jött be egyetlen külföldi oldal sem, az msn sem ment, de már minden ok

(#37) syn7h37ic válasza Winner_hun (#3) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :D

(#38) Cefet

Cefet
(tag)

:O Ez igy semmire sem jó...
A peltiernek elég rossz a hatásfoka. Ha 50 W-ot disszipál, akkor 20-at
sem tud hűteni. Talán egy komolyabb hangkarinak elég lenne.
Egy A64-nek legalább 70-80 W valós hűtési teljesitmény kellene.
Kár érte...

(#39) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Parasztvakitás. Kétlem, hogy a Ninja-nál vagy a Tuniq Tower 120-nál jobban hüt (vagy akárcsak a Batnál :) ) Peltier elem ide vagy oda. A várható árát ne is emlitsük.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#40) Tyberius válasza Cefet (#38) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

A Titan meg általában arról híres, hogy életképtelen termékek tervezésére, legyártására és marketingjére költ hatalmas összegeket... :U vagy elképzelhető, hogy talán több erőforrás áll rendelkezésükre, mint a mezei überclockereknek, így több lehetőségük volt javítani a módszereken? Esetleg nem síkhülyék, és talán - csak talán - értenek a processzorok hűtéséhez mint olyanhoz...? :D

Szerintem talán várjuk meg, amíg valaki meg tudja nézni a kész terméket, és el tudja dönteni, hogy valóban nagyobb-e a füstje, mint a lángja ( ;] )... Bár megnézve a belinkelt oldalt, eléggé érdekes, hogy 40 fokban jelölik meg az optimális CPU hőmérsékletet... remélem, ezt azért lehet változtatni :) Az árára azért kíváncsi lennék.

Ui.: azt hallottam, hogy a tápfesz csökkentésével nő a peltier hatásfoka, a hőmérséklet-különbség rovására. Igaz-e vagy sem, nem tudom...

[Szerkesztve]

(#41) Tyberius válasza Winner_hun (#17) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Miért? Talán félsz, hogy törli a ferritgyűrűs memóriát, esetleg bezavarhat az acélhuzalos tárolónak? :DDD

A mai gépekben az egyetlen dolog, aminek esetleg árthatna a külső mágneses tér, az a kislemezmeghajtó. Az meg elég jól le van árnyékolva, és a gépház tetejének közelében sincs...

(#42) Winner_hun válasza CriticalHit (#39) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

;]:)

(#43) Winner_hun válasza Tyberius (#41) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jobb félni, mint megijedni;)
én máris félek magamtól;]

[Szerkesztve]

(#44) Speed

Speed
(PH! addikt)

Na ez nem rossz ötlet ezt hamarosan több cég is bevezeti szerintem de a gyári vízhűtéseklnél is :R De ez a cucc nem csúszik le minuszba és nem kell szigetelni?

\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

(#45) _cirmos_

_cirmos_
(őstag)

50W fogyasztású, egy kilós cpu-hűtő. szegény Titan nagyon rosszul időzített, épp' most nyugdíjazzák a netburstöt ;]

(#46) Dr. Akula válasza _cirmos_ (#45) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Jó lesz az majd Conroe tuninghoz is. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#47) szesa

szesa
(senior tag)

Ez egy teljesitmeny novelo eszkoz.
Energia fogyasztasi...

ˇ7ˇ - out of office -

(#48) Tyberius válasza Dr. Akula (#46) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Na azért az AM2-es athlonokat se kell félteni... 110W-ig skálázódnak, oda is elkél majd a hűtő powwa :)

(#49) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Király. Nekem tetszik, bár az az 1 kiló megmosolyogtató :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#50) dystopia

dystopia
(tag)

''a gyártó ugyanis egy PCI kártyára ültetett vezérlőáramkört is mellékel, ez gazdálkodik a perifériacsatlakozón érkező árammal''

Nem értem. :O A PCI csatlakozó nem perifériacsatlakozó. Vagy egy molex dugóról (néhányan ezt perifériacsatlakozónak szeretik hívni, csak hát ez egyrészt nem elterjedt, másrészt pontatlan) kapja az áramot a PCI kártya, és azt szabályozza?

aNaLyZe tHiS!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.