erdekes koncepcionak tunik, bar nekem annyira nem szimpatikus a peltier
Példaképem Gregory House
erdekes koncepcionak tunik, bar nekem annyira nem szimpatikus a peltier
Példaképem Gregory House

ez mind szép és jó, de hogy mér megint PCI kártyát kell hozzá tenni. Legalább kínálna választási lehetőséget. 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
(#3) Winner_hun
am2-re nem jó és még fel is kell akasztani
hmmm vmodra jó lehet a 7800 GT-re
[Szerkesztve]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Király, bár szerintem, aki ilyen szinten komolyan veszi a cpu hűtést, az vizet vesz...
A TT-nek is volt vmi ilyen hűtője, de nagyon drága volt és sehol sem lehetett kapni.

pfff... Ennek a hűtnek így semmi értelme...
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu
Csak 1kg az egész..pedig kezdtem azt hinni vége a gigantikus hűtők kora.
Hutényleg, akkor nálam ez a hűtő kilőve

mert amúgy kellett volna, naneeeeee 
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

A cikk írója rakhatott volna egy képet arról a bővítőkarcsiról is.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Az első gondolatom az volt: pfff, buta alu-rézdarabokat mindenkinek! - viszont amikor eljutottam a tömegéig (hogy egy kilát nyom), világossá vált, hogy van helye a piacon, csak nem nekem szánták.
Isten halott. - Nietzsche ---------------------------- Nietzsche halott. - Isten (Graffiti) Ezer dolog eladó! Mondj egy árat, vigyél párat @ http://href.hu/x/fy39
nem kellett volna, lehet kicsit elírtam
De így biztos, hogy nem is fog kelleni. BAT forevör és kész

a legtöbb ház teteje sima, akkor hiva akasztod?
2 db 100-as szöget beleversz a drága tt házadba?
a peltier nem hülyeség, de gondolom amilyen árban lesz, egy vizhütés sokkal csendesebb és hatékonyabb ráadásul nem egy emelet köthetsz rá. erröl ennyit! 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

A peltier és a hőcső kombinálása jó ötletnek tűnik, de azt hiszem, ez a megvalósítás nem kínál sokat a hőcsöves tornyokhoz képest. Nagyobb felületre lehetne kivezetni a hőt.
Only a Sith deals in absolutes.
Lehet valami kampós felfogatója van amit a táp rácsához kell beakasztani

Nemtom, szerintem a legjobb lenne a zsinórokra akasztani 2 vinyómágnest, az a sima háztetőre is tapad, sőt oda tapad csak igazán 
Kár, hogy nem applikálható Socket A-hoz 
én a mágnest kihagynám a gépből

Mindenesetre érdekes a dolog, de azt a felfüggesztős-mókát megoldhatták volna inkább alátámasztós mókával, vagy hasonlóan mert így is labilisnak tűnik
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Ez LOL! 
Ha igaz hogy egy Conroe 50-70W-al meg fog elégedni akkor miért akaszak még be egy hűtőt ami további 50W-ot teszik + egy PCI slot-ot ammiből az új deszkákon egyre kevesebb van?
Másrész elképesztően nehéz, meg gondolom a 92mm-es ventik miatt nem is kifejezetten csendes.
Szeritem ezzel maximum a dizájnos ócskavas piacra lehet betörni.
MCITP: SA\ EA\ VA
hmm, fincsi, majd ha kihozzák a rézbordás változatot, vagy a 12centis ventis xxl-eset. Annak asszem Debella lesz a neve
De tuti széria lesz hozzá a hegeszthető 5millis acéldrót-kampó.
11111 | 1F | -... .-.. .- -.-. -.- ... --- ..- .-.. | Azok lettünk akiktől anyám féltett... [Kovi] | suttyomzutty

Talán nem ahhoz tervezték? 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Igen C0/D0 steppinges prescotthoz biztos nagyon jó. 

MCITP: SA\ EA\ VA
házi tuningercsáveszeknek pont jó, akik szépen oldalára fordítják a gépet 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Egy 50W os peltier semmire nem eleg. Tok folosleges volt beletenni, csak zabalja az aramot, es meg rosszabb lesz a leghutes teljesitmenye...
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu
Nekem bejön.
Bár kiváncsi vagyok,hogy hogy kell felakasztani.
Meg szállításkor valszeg úgy kell cipelni a gépet mint egy ''Faberzsé'' tojás.Vagy leveszed a hűtöt,de akkor meg állandó macera a fel-le tétellel.
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx

magában semmire sem elég, de ha nincs egyedül hanem ilyen környezetben lehet, hogy messze a legjobb teljesítményt nyújtja.. 
bár az, hogy az x2 3800+ 35W ot eszik ez meg 50et az kicsit necces 

Nos Omnes Una Manet

Nem feltétlen lesz rosszabb. Nézd meg, hogy hogyan tették be azt a peltiert. Nem a hagyományos módon!
Attól függetlenül tényleg nem sok értelme van... főleg ilyen súllyal.
[Szerkesztve]

víz nélkűl semmire sem jó a peltier...

Még jó, hogy nyomtam két linket amikből a másodikon lehet látni a felfogatókat.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Még jó, hogy az invitelnél szétnyírtak egy kábelt és qvára nem lehetett külföldi oldalalkat megnézni
De most pótlom, mert már elfelejtettem, kösz

Felnyomjam képfeltőltésre?
Nekem meg a laggom néha napokig a tvnet sponzorálja. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Már megy, köszi [link]
Az lehet hogy a legtöbb ház teteje síma, de nem is mondta senki hogy ahhoz kell rögzíteni...
A házak felső szélének visszahajtott részén (ahol az oldallap fekszik fel) szinte mindig van egy rakás lyuk, rés, stb. amibe lehet drótot akasztani...
Ráadásul ez egy tuningkütyü...akinek ilyenre szüksége van, az jól ismert okokból valszeg komolyabb házzal rendelkezik...
Márpedig azoknál szinte mindegyiknél van egy oldalmerevítő rúd a tápegység alsó szélének vonalában...ahhoz is hozzá lehet fogatni...
primus inter pares
De meg lehetett nézni...
A pontos okát a hibának én nem tudom, de nekem úgy tűnt, hogy DNS kiszolgáló függő volt a dolog...
Nekünk az inviteles bérelt vonal esett áldozatul a mai napi akciónak...az ADSL viszont ment...
primus inter pares
Nekem nem jött be egyetlen külföldi oldal sem, az msn sem ment, de már minden ok

Ez igy semmire sem jó...
A peltiernek elég rossz a hatásfoka. Ha 50 W-ot disszipál, akkor 20-at
sem tud hűteni. Talán egy komolyabb hangkarinak elég lenne.
Egy A64-nek legalább 70-80 W valós hűtési teljesitmény kellene.
Kár érte...

Parasztvakitás. Kétlem, hogy a Ninja-nál vagy a Tuniq Tower 120-nál jobban hüt (vagy akárcsak a Batnál
) Peltier elem ide vagy oda. A várható árát ne is emlitsük.
''open mind for a different view and nothing else matters''

A Titan meg általában arról híres, hogy életképtelen termékek tervezésére, legyártására és marketingjére költ hatalmas összegeket...
vagy elképzelhető, hogy talán több erőforrás áll rendelkezésükre, mint a mezei überclockereknek, így több lehetőségük volt javítani a módszereken? Esetleg nem síkhülyék, és talán - csak talán - értenek a processzorok hűtéséhez mint olyanhoz...? 
Szerintem talán várjuk meg, amíg valaki meg tudja nézni a kész terméket, és el tudja dönteni, hogy valóban nagyobb-e a füstje, mint a lángja (
)... Bár megnézve a belinkelt oldalt, eléggé érdekes, hogy 40 fokban jelölik meg az optimális CPU hőmérsékletet... remélem, ezt azért lehet változtatni
Az árára azért kíváncsi lennék.
Ui.: azt hallottam, hogy a tápfesz csökkentésével nő a peltier hatásfoka, a hőmérséklet-különbség rovására. Igaz-e vagy sem, nem tudom...
[Szerkesztve]

Miért? Talán félsz, hogy törli a ferritgyűrűs memóriát, esetleg bezavarhat az acélhuzalos tárolónak? 
A mai gépekben az egyetlen dolog, aminek esetleg árthatna a külső mágneses tér, az a kislemezmeghajtó. Az meg elég jól le van árnyékolva, és a gépház tetejének közelében sincs...
(#42) Winner_hun válasza CriticalHit (#39) üzenetére
![;]](/dl/s/v1.gif)

Jobb félni, mint megijedni
én máris félek magamtól![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]

Na ez nem rossz ötlet ezt hamarosan több cég is bevezeti szerintem de a gyári vízhűtéseklnél is
De ez a cucc nem csúszik le minuszba és nem kell szigetelni?
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

50W fogyasztású, egy kilós cpu-hűtő. szegény Titan nagyon rosszul időzített, épp' most nyugdíjazzák a netburstöt ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jó lesz az majd Conroe tuninghoz is. 
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Ez egy teljesitmeny novelo eszkoz.
Energia fogyasztasi...
ˇ7ˇ - out of office -

Na azért az AM2-es athlonokat se kell félteni... 110W-ig skálázódnak, oda is elkél majd a hűtő powwa 
Király. Nekem tetszik, bár az az 1 kiló megmosolyogtató 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

''a gyártó ugyanis egy PCI kártyára ültetett vezérlőáramkört is mellékel, ez gazdálkodik a perifériacsatlakozón érkező árammal''
Nem értem.
A PCI csatlakozó nem perifériacsatlakozó. Vagy egy molex dugóról (néhányan ezt perifériacsatlakozónak szeretik hívni, csak hát ez egyrészt nem elterjedt, másrészt pontatlan) kapja az áramot a PCI kártya, és azt szabályozza?
aNaLyZe tHiS!