Ennek a vízhűtésnek a teljesítményére kiváncsi leszek! Formailag nagyon csecse, csak hát három ekkora ventilátor mellé már lehet fölösleges egy ekkora torony... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Foxi
(senior tag)
Valyon ez a chipset hűtés elvisz passzívan egy nforce4-et?
Mert azzal a kis zümmögővel hangra nem lehet sokkal jobb mint a gyáriak
nekem is megnyerte a tetszésemet - azért, ha belegondlunk, nem gyenge, h külön kiemelik, h NF4re jó...;) Vajh' mennyibe fájht egy ilyen?!
Viszont a sime csipszethűtő... ez is 4500on... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
A mai napig nem értem, hogy minek egy chipsetre aktív hűtés, megfelelő légáramlás esetén elégnek kell lennie egy passzív blokknak...
Már megint madárnak néznek. 
Kizárt, hogy 3 db 1400 rpm-en forgó 120 mm-es venti zajszintje 16 dBA legyen. Na ezeket kellene beperelni, ha nincs ott a csillag és a kisbetű. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

slayer006
(PH! addikt)
sok sz@r ventit el kell passzolni valahogy ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.
Ez csak a chipset disszipációjától függ. nF4 pl. bazira melegszik, míg az Intel és az ATI megoldásai kis passzív bordával is elmennek (RD580 max. 8 W). Ez utóbbiakra nem nagyon látom értelmét a vízhűtésnek, de ha a szivattyú és a radiátor bírja, akkor végülis csak egy plusz blokk.
Szvsz ha azt a kis zümmögőt megküldöd egy potival, akkor már nem lesz hangja. Szerintem full elvinné, hőcsöves cuccok jók
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Nem biztos, hogy felesleges. Ha valaki tuningolja procit és ráköti a VGA-t is meg a chipsetet is akkor ott bizoy melegszik a víz rendesen. Ráadásul, ahogy elnézem természetes hőáramlás nem sok van rajta hiába ''nyitott'' az oldala, a teteje zárt. A meleg pedig csak felfele szeret önmágától szálni.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
szerintem ez a ventillátorok egyenkénti zajszintje, amelyet ellenállás nélkül mértek (a kifújt levegő nem ütközik semmibe, ami zajt kelthetne.) magyarul ez a csapágyozás zajszintje.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
Hát érdekes lehet ezeknek a fejegységeknek a hőátadó képességük. Jöhetne valami teszt a Waterchillel szemben itt a PH! - n. Nem csak a Thermalake, de több gyártó izmosabb vízhűtőjével együtt.
=== Szatocs ===
Szerintem is erről lehet szó, ezekszerint megtaláltad valahol a csillagos megjegyzést! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyetlen 1400 rpm-es 120-as ventilátor zajszintje se 16 dBA, erre meg mernék esküdni. A leendő vásárlót különben se a szintetikus mérések érdeklik, hanem a teljes hűtési rendszer hangja.

Chieftec
(őstag)
Akkor ezt nézd: [link] Akkor egy loller vmi ez a tt..

gabi123
(senior tag)
A 17dB is cuki... De miért kell egy hűtőnek támogatnia a Dual Core-t? 
Megérzi, ha az van alatta, és gyorsan 9999 RPM-re kapcsol?
Persze a 17 db akkor is marad, ezt minden fordulaton tudja... 
Core 2 Q9650, Gigabyte EP45-Extreme, 2x1 GB HyperX 1066, HD 6850, Enermax Revoluiton 1050W
Én is vettem TT Thunderblade ventiket, amikre gyárilag 21dB-t írt a TT 2000es fordulat mellett (12cm es légkavaró) és szerintem süket volt aki mérte a hangjukat, ráadásul még a műszer is hibás volt, amivel a méréseket végezte. Sokkal hangosabb annál (ha egy silentblade 19dB&1000rpm)
csipszethűtőből pedig csináljon már valaki passzívat!
direkt ez lenne a fontos, inkább legyen lapos és vezesse el hőcsővel a hőt máshová, ahol légáramlat is van. ha az Abit meg tudja oldani, akkor ugyanazt a hűtést igazán piacra lehetne dobni mint csipszethűtőt és nem kellene ilyen hatalmas szörnyetegeket alkotni.
True Success is Blonde

Chieftec
(őstag)
Tudják ők is, hogy nem 17 v 21 dB 1,5-2 vel megszorzod őket és megkapod a valós eredményt.
De ebböl is látszik mekkora csicska cég, Zalma rábírja írni, hogy 32 v hány dB.
lehet, h ez a 16 dB ez KIKAPCSOLT állapotban értendő... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
vagy tornádó mellett mérték ezeket az értékeket
True Success is Blonde

piqla
(őstag)
Mennyibe kerulhet ez vajh'?
A pumpanak milyen zajszintje lehet vajon, mert most a leghangosabb cucc a gepemben a zalman vga huto...
Szereted az állatokat?
120-as venti 1700 rpm-en 17 dBA? 
Ezek tényleg tudnak valamit. Az biztos, hogy nem szuper ventit gyártani. 
nem megtaláltam, csak józan ésszel gondolkodom 
erdoke: Blue orbot teszteltem, és tényleg halk... valamint olcsó, és ahoz képest jól hüt.
[Szerkesztve]
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

TeeJay
(PH! kedvence)
én januárban vettem 12centis Coolink X12 ventit abból is a középső erősségűt ami 1200-at pörög és úgy volt ráírva 20dB
van ebből 800-1200-1600 fordulatos és a Coolink elég reálisan írta rá az értékeket szerintem.
800RPM = 15dB
1200RPM = 20dB
1600RPM = 25db
persze nem biztos hogy 100% így is van de a 12-es ventim 1200-on halkabb mint a
8 centis GT Silent Blade ventim.
pedig arra meg 19dB-t adtak.
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs
GT silentblade-del vigyázni kell, mert én pl tavaly vettem olyat ami nem a dupla golyós csapágyas és motor hangja van
( a dupla golyós csapágyas az eléggé csendes
), viszont amit ajánlok mindenkinek, ha elfér az ez:
[link]
iszonyat csendes és 6-7 V-on is szállít messze annyit mint egy GT 12V-on(azok ez után hangosak, cserélem is őket pár hónapon belül
)
amúgy a TT chipsethűtőt lehet már venni kishazánkban? vagy valami normális passzív chipset hűtőt?
[Szerkesztve]
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

twollah
(PH! nagyúr)
Extreme Spirit II milyen hangos?
Mert azt nem emliti a hir.
19 dB-t ír
, kicsit keveslem én ezt 
[link]
szerintem ez passzívban is elég lenne, úgyis ráfújna a CPU hűtés is 
[Szerkesztve]
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

Speed
(PH! addikt)
Szerintem má elég fejlődő tendenciát mutat a TT vízhűtések terén amit az emebr egy ilyen cégtől el is vár nem iylen Bingwater vagy mileyn szarokat gyártani 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

K G S
(lelkes újonc)
Ez a TT joszag nem volna annyira rossz, de ekkora fordulat es meret mellett elegge hihetetlen ama 19dBA
Eine frage, az a 3.47 CFM csak nekem tunik kevesnek?
Egyebken ilyen hutok lattan fordul mindig meg a fejemben, hogy nem-e volna ertelmesebb vhogy raaplikalni egy 8cm-es ventit ami tenyleg csendes.
Szidásokat pü-ben tessék
hát, 4500as RPM mellett tényleg kevésnek tűnik...
De miért kell 4500-at pörögnie egy ilyen kis szar ventinek? Miért nem tudják 2x ilyen vastagra megépíteni, akkor már 2500as rpm is elég lenne ugyanehhez a légszállításhoz, és legalább csendesebb is lenne.
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Chieftec
(őstag)
Hmm, ez olyan jó gyártó szerinted? Mire ezek odáig eljutnak, ahol az Innovatek tart pl addigra már nem is vizzel fognak hűteni..

Chieftec
(őstag)
Ennek a chipsethütönek is mi értelme van? Intelnél van hely, raknak rá elég nagy bordát, CPU hűtő is fúj rá levegőt, AMD nél meg úgyse fér el PCI-E alatt.. 
[Szerkesztve]

macilaci78
(PH! addikt)
A vizesblokkok szépek, de én maradnék az 5 ventis, 110cm-s tornynál, legfeljebb applikálok rá valami potit, vagy ventinként egy-egy kis billenőkapcsolót... 
Az a chipset-hűtő meg lol! Milyen VGA mellett férne az el? Kíváncsi vagyok, azon a ventit vajh mikor kéne cserélni? Valaki felvetette, hogy 8 centis ventit rárakni a chipsetre... Hova?! Viszont tényleg jó ötlet lenne hőcsövekkel elvinni a meleget oda, ahol vagy elfér egy csöndes hűtő, vagy ahol szellőzne a borda. 4500RPM...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...