Ára mennyi lesz? Ilyen infót nem ártana beleírni sokakat ez érdekel leginkább. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Formailag szép, de sosem értettem, hogy minek venti egy ilyen cuccba? Bőségesen elég egy küső HDD-nek a passzív hűtés... 

twollah
(PH! nagyúr)
Minek huteni a HDDt ha a Google kimutatta, hogy a hutott HDDk hibaszazaleka vmivel nagyobb, mint a nem hutotte.
(#4) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)
Akkor lehúzzátok róla a sarut.
Amúgy meg belerakom a vinyót passzívban, munkára fogom, ha melegszik, elkezdem hűteni, ha nem, akkor nem fog szétmenni a ventim.
Engem az érdekel, minek a led egy ventire. 
Tetszik nagyon a rack, és a világítás sem zavar annyira. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Hun'reeth
(őstag)
Tt-s 20 dB
már megint.
''Öregember nem gyorsvonat!''

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Nem néz ki rosszul ez a rack, de nekem a kinézet a végső szempont. Nekem egy WD Scorpio van egy IBM Travelstar alumínium rackben, mindenneű hűtés nélkül. Ha használatra fogom sem melegszik kézmelegnél jobban. Természetesen ha nem csillagászati áron van ez a rack, akkor még úgymond sláger is lehet a ''márkásat és csili-vilit'' vásárló júzerek igen nagy körében. 
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
20 dB az, csak nem mindegy milyen távolságból 
pl a szomszéd szobából
[Szerkesztve]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Stalker-2572
(PH! kedvence)
Egyszer már volr róla szó, hogy fölösleges a HHD-ket agyon hűteni a másik meg, hogy még világít is 
All Black...

Alex91
(PH! nagyúr)
A haz vagy a HDD nem melegszik, mert nem mindegy
!
(Ha rossz a hoatadas a rack es a HDD kozott, akkor lehet, hogy ahaz fala ''huvos'', da kozben a HDD meg megfo benne.)
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Múltkor kíváncsi voltam pont erre, amit mondasz, ezért ''megnyúztam'' a vinyót, és csak natúr az asztalaon volt, nem volt melegebb, mint amikor a házban lakik, jogos felvetés volt. 
a vinyó a házban elméletileg hidegebb, mert a vinyókeret egy nagy hőleadó bordaként viselkedik. feltéve ha nincs pl rezgéselnyelő szilikon vagy gumi bizbaszokkal elszigetelve és a ház is szellőztetett valamilyen mértékben.
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Nincs semmi ilyesmi, csak a négy sarokban ül a műanyag távtartókon. 
design desing design
márka márka márka
azaz jó drága 
True Success is Blonde
Nagyon meleg helységekben jó ez. főleg nyáron. da amúgy mint a google tanulmánya is mutatja, nem kell túlzásba vinni a hűtést
[Szerkesztve]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Ősember
(PH! addikt)
szerinted a világ hány %-a tud erröl? 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Lipton
(senior tag)
Én meg úgy vagyok vele, hogy google ide, google oda, jobb hűvösen tartani a vincsikek.
Azt is sokan elfelejtik, hogy ott a hűtés alatt légkondicionált szobát értettek, és úgy volt 25 fokos a vincsi. Légkondi nélkül nem nagyon lehet 30 fok alá vinni HDD-k hőmérsékletét.

Szabesz
(őstag)
Az én hitachim ha csak Winben dolgozgatok 26-27°C teljes kihasználtság mellett 30-31°C.. szal nem egy melegedős fajta 

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Az én Hitachim a notebookomban legrosszabb esetben is 34-36°C körül alakul. 

IDM
(kvázi-tag)
Én azt nem értem miért jönnek jópáran a Google statisztikával...
meghogy ez alapján elbagatelizálják a hűtés fontosságát... 
Mi köze a -Rack- szerverek 10-15ezer ford/perces -általában SCSI- diszkjeinek
a desktopokban teljesítő távoli rokonokhoz... 
Aki látott már Rack szervert az tudja miért nincs külön hűtése a HDD-knek...
A TT cuccára szvsz elfért volna +1 p.méter vagy
(automata)elektronika amivel felezni lehetne a
fordulatot 10 dB alatt tartva a zajt...
[Szerkesztve]

Lipton
(senior tag)
Az se túl sok, nekem 2 Hitachi van (7K250, T7K500), és 30-32 fokosak alapon, pedig hűtve vannak 1-1 9 centis ventivel.
akkor érthető, h nálad miért nem hidegebb a házban. a műanyag tartó nem túl jól vezeti a hőt. én is így vagyok a szilikon alátéttel. meg légáramlás gondok is vannak a vinyók között nálam
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^