Engem meg gyíkká változtatott! 
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

Engem meg gyíkká változtatott! 
Bármilyen Hardware a legjobb árakon egy napon belül. www.oaziscomputer.hu

Hát, orrot azt mi csináltunk neki, de attól még boszorkány!!!! 
Ami az életben igazán értékes, az megfizethetetlen, ezért - ingyen van.

Tehát fából van? 
Romanes eunt domus!

mi az a 16 mbyteos ddr memória vezérlő? az ember azthinné hogy ddr memória vezélő van ami tud annyi memóriát vezérelni amennyit nem szégyel..meg van 16 megás ddr ram esetleg, de hogy a vezérlő legyen 16 megás olyat még nem hallottam..mindestre mit csinál egy ilyen 16 megás ddr vezérlő egy hardveresen dekódoló/encodolo cuccba? esetleg ez olyan grátisz valami hogy a nagyon hasznos hardveres mpeg2 melett még csak úgy tudjon a chip vezérelgetni is 16 megáig ezt meg azt, és a júzer meg majd kitalálja mi fér bele egy jó kis 16 megás vezérelgetésbe? 

A hírek szerint majdnem teljesen hw-es mpeg2 kódolást biztosít ez a tuner, kb.5%-os processzorterhelés mellett lehet majd vele digitalizálni.
Emellett HDTV kompatibilis lesz, különböző szűrőket képminőségjavító eljárásokat használ, emiatt jól jöhet a 16MB memória.
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

nekem tetszik 
jó kis karácsonyi ajándék lenne... 
:)
Ezt a HDTV kompatibilitást honnan veszed? Nem mintha kötekedni akarnék, sőt inkább kíváncsi vagyok! Tudtommal HDTV-re külön ''tuner'' egység kell, max a Theater 550 támogathat digitális adást. Engem már a hardver MPEG2 meggyőzőtt. A 16 MB memóriavezérlő inkább olyan lehet, hogy 16 MB memória kezelésére képes a chip, amit tényleg filterekhez meg talán a tömörítés kesseléséhez (bekessel több képkockát, azokat elemzi és kiszűri a gyorsan mozgó elemeket, amiket másképp filterez) lehet jó. Viszont attól tartok, hogy a RAM miatt drágább lesz, bár a RAM nélküli verzió sem elképzelhetetlen, majd utánajárok, mindenesetre nálam is kárcsonyi ajándék gyanús a dolog (vagy majd hoz a nyuszi tavasszal).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

...és ráadásul szép lila színű, mint az új AIW X800XT.
Nekem is tetszik, remélem, kapni is lehet majd itthon, mert akkor esélyes nálam, a PCTV Pro-t meg eladnám.
[Szerkesztve]

Nem hiszem, hogy az az 5% prociterhelés (milyen procin is?
), abból származna, hogy a hardveres mpeg2 coder chip nem képes önmagában ellátni a feladatát. 5% prociterhelés még a stream mentéséhez sem tűnik soknak.
Szerk: Ja, és hogy beálljak a sorba, nekem is kell egy! 
[Szerkesztve]
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

De már elmúlt!

-A hexus-on van egy bővebb ismertető ott írták a HDTV kompatibilitást.
Bővebben: link
-Nem a HDTV-hez nem feltétlenül kell külön tuner, a jelenleg forgalomban levő ATI HDTV wonder is támogatja az analóg és a HDTV adásokat is. A tunerje pedig így néz ki:
Bővebben: link
Külön bemenet van az analóg illetve a HDTV jelhez is.
-Az egy darab 16MB-os DDR ram modul nem hiszem hogy számottevő drágulást hozna ugye egy 12ezer bruttó környékén árult 128MB DDR rammal szerelt FX5200-as kártyán is ilyen modulból van 8db.
-A kártya áráról nem írtak még sehol konkrétumokat viszont a theater 550-be azaz egy chip-be integrált funkciók miatt kedvező árról írnak. Az asus alaplapra integrált theater 550-el is ki fog jönni. Kedvezhet még az ár szempontjából az is hogy több gyártó is bejelentette már a theater550-es tunerét. Az ős TVwonder-ek még BBA termékek voltak ennek megfelelő árral.
[Szerkesztve]

Ennyit írtak az ismertetőben, gondolom egy aktuális átlagprocit értettek alatta.
Hmmm ... én is szeretném lecserélni a PCTV-met ... Csak nem tudom mire 
Viszont szimpi ez a cucc
Remélem hamarosan jönnek az ilyen tunerek ...
''Live Fast! Die Young!''