Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Rover623

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Örülök hogy én indíthattam a témát...:B
Pedig csak ennyit akartam mondani: Kingston...mert megérdemli...:C :R

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#2) [HUN]Tyson válasza Rover623 (#1) üzenetére

[HUN]Tyson
(senior tag)

Régebben azért nagy szó volt, ha azt mondhattad, hogy Kingston memó lapul a gépedben.
Manapság inkább a tömegtermelésre mennek, egyáltalán nem megy kuriózumszámba. Persze a számokat nézve, mármint a bevételt, nyilván jó döntés volt ez részükről.

(#3) Rover623 válasza [HUN]Tyson (#2) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem most is nagy szó...:DDD
Egyébként nem csak a KVR memcsik mennek (persze azok is...pl. mi 3 éve megcsömörlöttünk a mindenféle szeméttől és kizárólag KVR memcsikkel szereljük a gépeket, ill. újabban A-DATA-val is...ugyanattól a disztitől;)) hanem az ún. ''típusazonos'' memóriák is...ne felejtsük el: a Kingston ezekkel kezdte!
No meg a KHX-ek! Ha vki nem egy tuningbajnok, akkor jól jár a KHX-ekkel...tutira tudják amit ígérnek...és szép kékek!
Ebben a gépben (melóhely;)) is KHX-ek vannak, a hátam mögött az egyik tesztkonfigomban is...otthon a gyerek masinájában is...amióta meg van neki, egyszer volt csak átmenetileg KVR benne...:B

primus inter pares

(#4) orbano

orbano
(PH! félisten)

Gondolom nem csak a pcs ramokról van szó, hanem a flash termékekről is, azok is lég kelendőek, nálunk is

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) kowk válasza orbano (#4) üzenetére

kowk
(tag)

szntem meg az oem+server piacrol (is) lehet szo. egyebkent a kingston szntem iszonyat gaz, olyan imagebe kapaszkodnak, ami szinte nem is letezik; es errefel adjak heroinaron a termekeiket. kozben a minoseg/tartossag meg.. hat.

(#6) Rover623 válasza kowk (#5) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

es errefel adjak heroinaron a termekeiket. kozben a minoseg/tartossag meg.. hat.
Ezeket az állításaidat leszel szíves tényekkel alátámasztani...máskülönben rágalmazás ill. a ''jó hírnév megsértése''...:(

Gondolom te is milliós nagyságrendben veszel Kingston RAM-ot és ezeknek az eladásából, hibaszázalékából vonod le a következtetéseidet...;]

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#7) Rover623 válasza orbano (#4) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igazad van...:DDD
Csak sajnos sok ''szürkeimport'' is előfordul...a hamisításokról már nem is beszélve...volt olyan eset, hogy frissen alakult ''nagyker'' megszórta elektronikus árlistával az országot...vegyen mindenki Kingstont! Jó, olcsó! A hivatalos ár 2/3-án kínálták a portékát...:C
Elmentem, körülnéztem...olyan part numberek voltak a memóriakártyákon, amik még csak köszönőviszonyban sem voltak a Kingston jelölésrendszerével...
LOL...
Vagy inkább: :O?

primus inter pares

(#8) piqla

piqla
(őstag)

Geilgeilgeil :)

Szereted az állatokat?

(#9) orbano válasza Rover623 (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

az igen! és hogy záródik nálunk egy ilyen ''ügy''?

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) Petya25

Petya25
(őstag)

Mi is elég sok PC-s memót, USB pent veszünk Kingston-t, és eddig nagyon jó tapasztalataink voltak velük. A minap ugyan gyári hibás volt egy 1GB-os PEN, de azonnal cserélte a nagyker.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#11) deicide válasza Rover623 (#7) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nem meglepő, itt sokminden előfordul, láttam én már 512es ramot, amin a két oldalon összesen három fajta jelölés volt a chiepeken (samsung, infineon, hynix).

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#12) Rover623 válasza orbano (#9) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Már nem található a cég...vagy más neve van...:DDD
Felnyomtam őket a hivatalos magyarországi forgalmazónál...tették amit tenni kell ilyen esetben...gondolom...:DD

primus inter pares

(#13) sz.j válasza kowk (#5) üzenetére

sz.j
(PH! kedvence)

Tapasztalataim szerint jó és megbízható minőségűek a Kingston memók (hasonlóan a Corsair-hoz), garantáltan tudják azt ami rájuk van írva.
Az igaz, hogy az áruk egy kicsit ''keményebb'' az átlagnál de az élettartam garit és a márkát némiképp meg kell fizetni.
Azért mert elvétve egy-egy hibás darab is forgalomba kerül, nem lehet (és nem is szabad) kategórikusan rossznak nevezni. Véleményem szerint nem is az. ;)

http://szjanos.atw.hu

(#14) deicide válasza Rover623 (#12) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem sokat tudnak tenni, pl akitől mi vesszük a kingstont és társait, a 4 év alatt 6szor változtattak cégnevet...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#15) Rover623 válasza deicide (#14) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Inkábbb privibe írtam...a végén még lelőnek...;]

[Szerkesztve]

primus inter pares

(#16) Scream007

Scream007
(őstag)

Ez azért van mert kingstoinék végre rádöbbentek 60-80 meg 100kért nem lehet eladni ramot, akármilyne nagyságú, órajelű, késleltetésű, tuningpotenciálú...nem lehet mert nem ér annyit sok.
Csökkentették az árat ezt a fogyasztól nagy része észrevette.

BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

(#17) orbano válasza Rover623 (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nekemiiis! :B

Scream007 - továbbra is próbálom hangsúlyozni, hogy itt azért nem csak a prémium, válogatott, retail ramokról van szó. Ebből nem lesz nagyarányú piaci részesedésed ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#18) Cs_Laci válasza Rover623 (#7) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Ez nagyon így van.. Manapság a nagykerben forgalmazott Kingstone RAM-ok elég durva része hamis.. Átütött valami. Itthon.. Kinn azért nem ennyire szar a helyzet, de azért aggasztó.

(Ezt egy Kingstone hivatalos magyar importőr, forgalmazó panaszolta el nekem, és tényleg döbbenetes, hogy olyan árakon mennek el Kingstone RAM-ok itthon, ami elképzelhetetlennek fest, ismerve a Gyártó árait...)

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#19) erdoke válasza Cs_Laci (#18) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

FYI
A címben helyesen írták a gyártó nevét. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#20) Cs_Laci válasza erdoke (#19) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Thx, jogos.. Tényleg késő van !! :)
Az eszmei mondandó maradt.

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#21) g@bo válasza Rover623 (#6) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

nekem sajnos volt 1-2 kevésbé kompatibilis, gyári órajelet hibátlanul nem vivő, és döglött kingston ramom.

szal corsair azé jobb...

(#22) Rover623 válasza g@bo (#21) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem neked volt néhány nem eredeti KINGSTON RAM-od...vagy 1-2 nem jól működő alaplapod...vagy néhány rossz pillanatod, amikor nem tudtad rendesen beállítani a SETUP-ot...

szal apukám autója azé jobb...

primus inter pares

(#23) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

roome sozlgalhogy par darabal en is hozzajaruhattam az erdmenyhez:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#24) horvathkrisz válasza Rover623 (#22) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

olyan vagy! ;]

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#25) Rover623 válasza horvathkrisz (#24) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

olyan;)

primus inter pares

(#26) g@bo válasza Rover623 (#22) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

miről beszélsz? :((( ne legyél már ilyen magabiztos találgató, nem, okoskodó...

( eredeti volt, soha nem veszek gagyi lapot, auto-n tolom, nem tuningolok. )

(#27) Fooler89 válasza g@bo (#26) üzenetére

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

Kingston ramokról az a híres hogy nem ramokat gyárt hanem csak válogatt!
Válogatás alatt azt értem hogy a Kingston által összeállitott teszt progin át megy akkor elfogadja és a neve alatt eladja!
Na de ez a teszt progi elég komoly és nem véletlenül add rá a Kingston élettartalm garit!

a másik: honnan veszed hogy eredeti kingston volt??? mi az a nem gagyi lap??

"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

(#28) g@bo válasza Fooler89 (#27) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

te honnan veszed, hogy nem volt eredeti? mi a gagyi?

nem értem mi ez az üres okoskodás, a kapitalizmusban is van selejt, nem kell a kingstont nyalogatni.

párba válogatott ram volt, disztribútortól. volt inkompatibilis, volt ami hibázott a gyári órajelen 50 féle lapban, és volt ami 1 hét alatt megdöglött. ennyi.

(#29) Fooler89 válasza g@bo (#28) üzenetére

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

okoskodásról beszélsz......... :(

Mindenhol van hibás darab (még a corsairnál is) Csak tudod itt a hibaszázalék számít és nem az hogy te vettél egy ramot és elromlot! :O :O :O :O (te szegény ember)
Tudod tömeggyártásnál ez előszokott fordulni! Csak erre ott a gari!

És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!

Máskor meg ha véleményedett mondod akkor ne kezdjél el ilyen állitásokat tenni azért mert neked bedöglött a ramod!!
Képzeld el hogy a Corsairnál is történt már ilyen!
De ez még nem azt jelenti hogy rossz a Corsair!

[Szerkesztve]

(#30) g@bo válasza Fooler89 (#29) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

corsair még nem döglött be, nekem nem.

egyébbként nem értem mit lázadsz és nem fogadod el a tapasztalataim, gond van az idegeiddel?

és kicserélte (több gondnál is) a disztribútor pikkpakk, mert nem kamu kingston volt, szóval sírd tele a 100 darabos papírzsepid, a csoda kingston miatt.

(#31) Senior tag válasza Fooler89 (#29) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Olvasd el a #21-est, ott leírta a tapasztalatait. Nem látom azokat az ''ilyen'' állításokat, amiről beszélsz, inkább úgy tűnik, neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás. Pedig ez a mennyiséget tekintve teljesen természetes. Azt is írta, hogy gyorsan cserélték, tehát a Kingstont és a disztribútort se fikázta.

Ugorgyunk!

(#32) Rover623 válasza Senior tag (#31) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem neki fáj...hanem nekem...
És nem az hogy a Kingston-ról állítja...hanem az, ahogyan és ami alapján állítja...
A szűklátókörűség és a kisszerű énközpontúság fáj...de nagyon...:O

primus inter pares

(#33) Senior tag válasza Rover623 (#32) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Szerintem a 21-esben levő állítással nincs gond, viszont abból még nem lehet levonni azt a következtetést, hogy a Corsair jobb. Ami ettől még igaz is lehet.

Ugorgyunk!

(#34) g@bo válasza Rover623 (#32) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

'' A szűklátókörűség és a kisszerű énközpontúság fáj...de nagyon ''

ezt megtudom érteni, javaslom, ezzel a gondoddal fordulj szakorvoshoz, mert a HW topikban gyanítom senki nem tud rá megfelelő gyógymódot. :R

és próbáld a segged leemelni a magas lóról.

(#35) slayer006 válasza g@bo (#34) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

:DDD :DDD :DDD

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#36) Fooler89 válasza Senior tag (#31) üzenetére

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

:((

''neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás.''
Elmondanád nekem azt hogy mikor állitottam ÉN ilyent?

Szerintem idézek előbbi hsz-ből:''És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!''

Nagyon figyelj mert csak egyszer irom el!
Hol láttad te annak jelét hogy nekem fáj az hogy van Kingstonból hibás??????

A másik dolgot amit ki akartam emelni azt Rover623 megtette! :R
Ezzenel vége a vitának!
Megjegyzés: g@bo szerintem moderáld magad a sértéseid miatt!

(#37) g@bo válasza Fooler89 (#36) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

Leírom a magánvéleményem, erre jön a nagystílű lekezelő duma.
És olvasd el a #21-et újra majd a válasz #22 stílusát. utána sikongass, kinek milyen a hangvétele.

(#38) nn687

nn687
(tag)

Hát hogy it mindenből flémet lehet csinálni... Úgy látom sok ember csak azért jár fórumozni, mert a főnökének nem mer beszólni, gratulálok!

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

(#39) S.Feri válasza Rover623 (#22) üzenetére

S.Feri
(őstag)

Sajnos a kingston ramok fele ki tudja honnan és milyen forrásból érkezik az országba. De aki kicsit is konyít a sztech dolgokhoz, lazán veszi ezeket az akadályokat, és nem hiszem, hogy ''szart'' vásárol.

STEAM: clonefec

(#40) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Az biztos, hogy a Kingston a Samsung modulok melett az egyik legjobban hamisított márka. Szóval érdemes vásárlás elött tájékozódni, hogy milyen egy eredeti Kingston ram.
Kingston saját ram modulokat gyárt, de a rajta lévő chipek többségét, más cégektől veszi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.