Örülök hogy én indíthattam a témát...
Pedig csak ennyit akartam mondani: Kingston...mert megérdemli...

[Szerkesztve]
primus inter pares
Örülök hogy én indíthattam a témát...
Pedig csak ennyit akartam mondani: Kingston...mert megérdemli...

[Szerkesztve]
primus inter pares

Régebben azért nagy szó volt, ha azt mondhattad, hogy Kingston memó lapul a gépedben.
Manapság inkább a tömegtermelésre mennek, egyáltalán nem megy kuriózumszámba. Persze a számokat nézve, mármint a bevételt, nyilván jó döntés volt ez részükről.
Szerintem most is nagy szó...
Egyébként nem csak a KVR memcsik mennek (persze azok is...pl. mi 3 éve megcsömörlöttünk a mindenféle szeméttől és kizárólag KVR memcsikkel szereljük a gépeket, ill. újabban A-DATA-val is...ugyanattól a disztitől
) hanem az ún. ''típusazonos'' memóriák is...ne felejtsük el: a Kingston ezekkel kezdte!
No meg a KHX-ek! Ha vki nem egy tuningbajnok, akkor jól jár a KHX-ekkel...tutira tudják amit ígérnek...és szép kékek!
Ebben a gépben (melóhely
) is KHX-ek vannak, a hátam mögött az egyik tesztkonfigomban is...otthon a gyerek masinájában is...amióta meg van neki, egyszer volt csak átmenetileg KVR benne...
primus inter pares

Gondolom nem csak a pcs ramokról van szó, hanem a flash termékekről is, azok is lég kelendőek, nálunk is
A vér nem válik VAZZE!™

szntem meg az oem+server piacrol (is) lehet szo. egyebkent a kingston szntem iszonyat gaz, olyan imagebe kapaszkodnak, ami szinte nem is letezik; es errefel adjak heroinaron a termekeiket. kozben a minoseg/tartossag meg.. hat.
es errefel adjak heroinaron a termekeiket. kozben a minoseg/tartossag meg.. hat.
Ezeket az állításaidat leszel szíves tényekkel alátámasztani...máskülönben rágalmazás ill. a ''jó hírnév megsértése''...
Gondolom te is milliós nagyságrendben veszel Kingston RAM-ot és ezeknek az eladásából, hibaszázalékából vonod le a következtetéseidet...![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
primus inter pares
Igazad van...
Csak sajnos sok ''szürkeimport'' is előfordul...a hamisításokról már nem is beszélve...volt olyan eset, hogy frissen alakult ''nagyker'' megszórta elektronikus árlistával az országot...vegyen mindenki Kingstont! Jó, olcsó! A hivatalos ár 2/3-án kínálták a portékát...
Elmentem, körülnéztem...olyan part numberek voltak a memóriakártyákon, amik még csak köszönőviszonyban sem voltak a Kingston jelölésrendszerével...
LOL...
Vagy inkább:
?
primus inter pares

az igen! és hogy záródik nálunk egy ilyen ''ügy''?
A vér nem válik VAZZE!™

Mi is elég sok PC-s memót, USB pent veszünk Kingston-t, és eddig nagyon jó tapasztalataink voltak velük. A minap ugyan gyári hibás volt egy 1GB-os PEN, de azonnal cserélte a nagyker.
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
ez nem meglepő, itt sokminden előfordul, láttam én már 512es ramot, amin a két oldalon összesen három fajta jelölés volt a chiepeken (samsung, infineon, hynix).
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Már nem található a cég...vagy más neve van...
Felnyomtam őket a hivatalos magyarországi forgalmazónál...tették amit tenni kell ilyen esetben...gondolom...
primus inter pares

Tapasztalataim szerint jó és megbízható minőségűek a Kingston memók (hasonlóan a Corsair-hoz), garantáltan tudják azt ami rájuk van írva.
Az igaz, hogy az áruk egy kicsit ''keményebb'' az átlagnál de az élettartam garit és a márkát némiképp meg kell fizetni.
Azért mert elvétve egy-egy hibás darab is forgalomba kerül, nem lehet (és nem is szabad) kategórikusan rossznak nevezni. Véleményem szerint nem is az. 
http://szjanos.atw.hu
nem sokat tudnak tenni, pl akitől mi vesszük a kingstont és társait, a 4 év alatt 6szor változtattak cégnevet...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Inkábbb privibe írtam...a végén még lelőnek...![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
primus inter pares

Ez azért van mert kingstoinék végre rádöbbentek 60-80 meg 100kért nem lehet eladni ramot, akármilyne nagyságú, órajelű, késleltetésű, tuningpotenciálú...nem lehet mert nem ér annyit sok.
Csökkentették az árat ezt a fogyasztól nagy része észrevette.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz

nekemiiis! 
Scream007 - továbbra is próbálom hangsúlyozni, hogy itt azért nem csak a prémium, válogatott, retail ramokról van szó. Ebből nem lesz nagyarányú piaci részesedésed 
A vér nem válik VAZZE!™

Ez nagyon így van.. Manapság a nagykerben forgalmazott Kingstone RAM-ok elég durva része hamis.. Átütött valami. Itthon.. Kinn azért nem ennyire szar a helyzet, de azért aggasztó.
(Ezt egy Kingstone hivatalos magyar importőr, forgalmazó panaszolta el nekem, és tényleg döbbenetes, hogy olyan árakon mennek el Kingstone RAM-ok itthon, ami elképzelhetetlennek fest, ismerve a Gyártó árait...)
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
FYI
A címben helyesen írták a gyártó nevét. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Thx, jogos.. Tényleg késő van !! 
Az eszmei mondandó maradt.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

nekem sajnos volt 1-2 kevésbé kompatibilis, gyári órajelet hibátlanul nem vivő, és döglött kingston ramom.
szal corsair azé jobb...
Szerintem neked volt néhány nem eredeti KINGSTON RAM-od...vagy 1-2 nem jól működő alaplapod...vagy néhány rossz pillanatod, amikor nem tudtad rendesen beállítani a SETUP-ot...
szal apukám autója azé jobb...
primus inter pares

HI!
roome sozlgalhogy par darabal en is hozzajaruhattam az erdmenyhez:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

olyan vagy! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
olyan
primus inter pares

miről beszélsz?
ne legyél már ilyen magabiztos találgató, nem, okoskodó...
( eredeti volt, soha nem veszek gagyi lapot, auto-n tolom, nem tuningolok. )
Kingston ramokról az a híres hogy nem ramokat gyárt hanem csak válogatt!
Válogatás alatt azt értem hogy a Kingston által összeállitott teszt progin át megy akkor elfogadja és a neve alatt eladja!
Na de ez a teszt progi elég komoly és nem véletlenül add rá a Kingston élettartalm garit!
a másik: honnan veszed hogy eredeti kingston volt??? mi az a nem gagyi lap??
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

te honnan veszed, hogy nem volt eredeti? mi a gagyi?
nem értem mi ez az üres okoskodás, a kapitalizmusban is van selejt, nem kell a kingstont nyalogatni.
párba válogatott ram volt, disztribútortól. volt inkompatibilis, volt ami hibázott a gyári órajelen 50 féle lapban, és volt ami 1 hét alatt megdöglött. ennyi.
okoskodásról beszélsz......... 
Mindenhol van hibás darab (még a corsairnál is) Csak tudod itt a hibaszázalék számít és nem az hogy te vettél egy ramot és elromlot!
(te szegény ember)
Tudod tömeggyártásnál ez előszokott fordulni! Csak erre ott a gari!
És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!
Máskor meg ha véleményedett mondod akkor ne kezdjél el ilyen állitásokat tenni azért mert neked bedöglött a ramod!!
Képzeld el hogy a Corsairnál is történt már ilyen!
De ez még nem azt jelenti hogy rossz a Corsair!
[Szerkesztve]

corsair még nem döglött be, nekem nem.
egyébbként nem értem mit lázadsz és nem fogadod el a tapasztalataim, gond van az idegeiddel?
és kicserélte (több gondnál is) a disztribútor pikkpakk, mert nem kamu kingston volt, szóval sírd tele a 100 darabos papírzsepid, a csoda kingston miatt.

Olvasd el a #21-est, ott leírta a tapasztalatait. Nem látom azokat az ''ilyen'' állításokat, amiről beszélsz, inkább úgy tűnik, neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás. Pedig ez a mennyiséget tekintve teljesen természetes. Azt is írta, hogy gyorsan cserélték, tehát a Kingstont és a disztribútort se fikázta.
Ugorgyunk!
Nem neki fáj...hanem nekem...
És nem az hogy a Kingston-ról állítja...hanem az, ahogyan és ami alapján állítja...
A szűklátókörűség és a kisszerű énközpontúság fáj...de nagyon...
primus inter pares

Szerintem a 21-esben levő állítással nincs gond, viszont abból még nem lehet levonni azt a következtetést, hogy a Corsair jobb. Ami ettől még igaz is lehet.
Ugorgyunk!

'' A szűklátókörűség és a kisszerű énközpontúság fáj...de nagyon ''
ezt megtudom érteni, javaslom, ezzel a gondoddal fordulj szakorvoshoz, mert a HW topikban gyanítom senki nem tud rá megfelelő gyógymódot. 
és próbáld a segged leemelni a magas lóról.

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

''neked fáj valamilyen okból, hogy van a Kingstonból is hibás.''
Elmondanád nekem azt hogy mikor állitottam ÉN ilyent?
Szerintem idézek előbbi hsz-ből:''És egyébként is miért sír a szád ha disztribútortól volt akkor visszavitted kicserélték és kész!''
Nagyon figyelj mert csak egyszer irom el!
Hol láttad te annak jelét hogy nekem fáj az hogy van Kingstonból hibás??????
A másik dolgot amit ki akartam emelni azt Rover623 megtette! 
Ezzenel vége a vitának!
Megjegyzés: g@bo szerintem moderáld magad a sértéseid miatt!

Leírom a magánvéleményem, erre jön a nagystílű lekezelő duma.
És olvasd el a #21-et újra majd a válasz #22 stílusát. utána sikongass, kinek milyen a hangvétele.

Hát hogy it mindenből flémet lehet csinálni... Úgy látom sok ember csak azért jár fórumozni, mert a főnökének nem mer beszólni, gratulálok!
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

Sajnos a kingston ramok fele ki tudja honnan és milyen forrásból érkezik az országba. De aki kicsit is konyít a sztech dolgokhoz, lazán veszi ezeket az akadályokat, és nem hiszem, hogy ''szart'' vásárol.
STEAM: clonefec

Az biztos, hogy a Kingston a Samsung modulok melett az egyik legjobban hamisított márka. Szóval érdemes vásárlás elött tájékozódni, hogy milyen egy eredeti Kingston ram.
Kingston saját ram modulokat gyárt, de a rajta lévő chipek többségét, más cégektől veszi.