Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Ha ''olyan'' tápokat fog gyártani, mint cpu hűtőket akkor szeretni fogjuk őket..!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#2) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmmm.... a cikkből azt lehet leszűrni, hogy nem külső beszállítótól szerzik a beleket, hanem saját maguk fejlesztik... kiváncsain várjuk a végeredményt, meg azt, hogy valóban így van-e :C
MOD: a 8 centis venti mindenesetre nem tűnik valami jó döntésnek, finoman fogalmazva... :(((

[Szerkesztve]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#3) Vikthor válasza Szten Márs (#2) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Zalman tápoknak is csak 1db 80-as ventijük van és mégis ultrahalk tápok. Ez jó, ha szélesedik a tápegységek palettája.

Üdv,
Vikthor

~ Arcana ~

(#4) Yutani válasza Szten Márs (#2) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, gondolva a gépemben működő két 12 cm SilentBlade ventire, kezdhettek volna valami ''innovatívabb'' megoldással, azaz 12 cm-es ventit használó tápokkal... :U

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#5) Abu85 válasza Szten Márs (#2) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Manapság annyira kevés megbízható táp van, hogy ha minőségi lesz a belső, akkor megbocsátom a légkavaró kis méretét. Lehet, hogy más gyártók kész konstrukcióira épülnek a belsők, csak kicseréltek pár alkatrészt.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) Csiszike

Csiszike
(kvázi-tag)

Ha a hatásfokra is rágyúrtak a mérnökök, akkor bőven elég a 8 cm-es venti.

(#7) pjani

pjani
(lelkes újonc)

innovativitás?!

Azért ez csúnya...

See what happens, Larry? See what happens, Larry?! - The Big Lebowski

(#8) macilaci78 válasza pjani (#7) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

tápegységek önmagukban semmi kiemelkedő tulajdonsággal nem rendelkeznek, noha a gyártó állítja, hogy fejlesztésük során a minőség és a megbízhatóság mellett az innováció volt a legfontosabb szempont

Innovatív ez :Y Hol máshol kapsz olyan ventit, ami a 220V-odat oszta el 3.3, 5 és 12 voltra? :DDD

Azért a teljesítményekből látszik, hogy nem szívtak be, bár még előállhatnak ők is kilovattos aggregátokkal...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) pjani válasza macilaci78 (#8) üzenetére

pjani
(lelkes újonc)

...már úgy értem, olyan magyar szó nincs, hogy innovativitás.
Szerintem.
A GlacialTechet én is komálom.
Üdv!

Mod: Hoppá, most látom, kijavították. Vissza az egész!

[Szerkesztve]

See what happens, Larry? See what happens, Larry?! - The Big Lebowski

(#10) marcee

marcee
(PH! addikt)

A külalakban nemvagyok teljesen biztos, de az elnevezés a coolink-ekre hajaz. Azoknál azért komolyabbat várnék.

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#11) menpee

menpee
(kvázi-tag)

rakjanak bele vízhűtést, na az lenne a keméy, meg csendes :R :R :W

[Szerkesztve]

Mióta végigjátszottam a Call of Cthulhu-t, azóta bezárok magam mögött minden ajtót...reteszre.

(#12) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

En is cim lattara remenykedtem, h 1 SilentBlade-t kap a tap (vegyenek peldat rolam, enyemben mar az van :P), de nem, sajnos. Ez a 8 centis tul hangos, 25 dBA sok, akarhonnan is nezzuk, foleg ha az ember esetleg aludni akar a gepe mellett :( Remeljuk fejlodnek meg s jobb modellek is lesznek.

U.I. Remelem nem allnak be a parasztvakitok soraba a kilowattos tapegysegekkel...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

''noha a gyártó állítja, hogy fejlesztésük során a minőség és a megbízhatóság mellett az innováció volt a legfontosabb szempont''

Vmit ki kellett talalni, amivel bizonyitani tudjak, hogy az o termekuk sokkal jobb mint a hagyomanyos ''mosopor''.

''hűtésükről pedig egy 8 centiméteres, maximum 25 dB(A) zajt keltő ventilátor gondoskodik''

Egy azaz 1 db?
Nem lesz az egy kicsit keves?
Foleg egy 450 vagy 550Wattos tap eseteben?

Amugy ha lesz rola teszt, tenyleg hozzak az elvarasokat, es meg olcso is lesz (tudom, tudom almodik a nyomor), akkor talan beruhazok egybe.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#14) venember83 válasza twollah (#13) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ketlem, h keves lenne, max agyon fogja porogni magat 1folytaban. Bizonyitek, arra hogy valszeg nem lesz keves: amikor megjelentek az elso markas 4-500 wattos tapok akkor meg nem 2db venti volt bennuk, csak 1, a ketventis megoldas kesobb jott, emlekeim szerint...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.