Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Külsőre bejön. TÁgasabb mint a mostani házam csakhát az ár tuti 20K felett lesz

(#2) Zsadi

Zsadi
(senior tag)

A dizájn szokatlan, fura is így elsőre, viszont a szellőzése tetszik.

(#3) feka007 válasza Zsadi (#2) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fogalmazzunk úgy, hogy ronda. A belseje viszont tetszik.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#4) Translator

Translator
(tag)

Ez a legrondább ház, amit valaha láttam, elismerásem :R

Csak az hiányzik róla, hogy LEGO-ként stacket lehessen belőle építeni :))

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#5) Kriza

Kriza
(őstag)

Hát igen, ez nem túl szép. :O

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#6) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Randa , randa , de legalább építkezésen is használható az előlap ... átszitálni a sódert :DDD

(#7) Zsadi válasza feka007 (#3) üzenetére

Zsadi
(senior tag)

Próbáltam finoman fogalmazni. :)

(#8) Taky

Taky
(senior tag)

Hát a fene tudja... A külseje elég fura dizájnt kapott, de nem néz az ki olyan rosszul sztem! A belseje viszont nagyon ott van! Tuti, hogy több lesz ez mint 20K!

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#9) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem tetszik a külseje is,a belseje is.Sajna az ára... :(

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#10) DewiL

DewiL
(senior tag)

én az Emmental fantázia nevet adtam volna neki :) akkor még lehet be is jönne de így :(
belsőre viszont nem rossz...

[Szerkesztve]

"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."

(#11) feka007 válasza Zsadi (#7) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is. ;]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#12) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Az utóbbi idők leggusztustalanabb háza. szevasz.

(#13) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lego-land filing. jól passzol hozzá ez:

[kép]

[link]

csa rá kell nyomni az elejére, és ott van egy kis + hdd...

[Szerkesztve]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#14) Kaics

Kaics
(fanatikus tag)

Sokáig tarthatott ezt megtervezni! Pénzt nem szívesen adnék érte. :(

Fus Ro DAH! XD

(#15) dwiki

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajtház....

''De gustibus non disputandum est''

(#16) HummeRC

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem sokkal inkább bejön ez a dizájn, mint a plexis világító csoda házak. :Y

Viszont az elforgatott hdd résszel nem vagyok kibékülve. Ki tudja, lehet csak szokni kellene a dolgot, de amíg nem vagyok meggyőzve az ellenkezőjéről, addig én inkább a ''levegő elöl be-hátul ki'' elvet favorizálom. :U

(#17) he7edik.

he7edik.
(őstag)

A Chieftechtől nem várjatok többet, eddig se volt rájuk jellemző az egyedi formatervezés...

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#18) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

... és ami a szép benne: a mellékelt kék-sárga korongokkal áramszünet esetén gyergyafény mellett lehet az előlapon a családdal ötödölőzni...

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#19) t-shirt válasza HummeRC (#16) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Pedig jó ha a winyó el van forgatva. Sokkal könnyebb így ki -be rakni a winyót. Nem kell azon görcsölni hogy elfér-e a vga-tól stb. Tudom egy átlag felhasználó nem csereberél minden nap winyót, szóval nem olyan kardinális a dolog.

(#20) Muréna

Muréna
(őstag)

hát ez nemtom mitől toronyház, de biztos.. :F

Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

(#21) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Nem lesz itt se olyan drága. Lengyeleknél ~270 zolty, ami kb. 18eHUF. :) Egyébként kifejezetten tetszik.

[Szerkesztve]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#22) Sonja válasza Muréna (#20) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Miért, szerinted fekvő, Desktop ház?! :F ;)

(#23) HummeRC válasza Sonja (#22) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Jogos a felvetés.

Szerintem ezt hivták anno ''midi'' toronyháznak. (A mininek 2db 5,25 helye volt.)

A hivatalos ''toronyház'' (így simán) szerintem is a manapság ''nagytorony''-nak hívott ház.

Ezt is vártam a cím alapján. (torony=nagytorony)

De ez szubjektív, ettől függetlenül lehetett érteni a cikket.

(#24) Balika911 válasza Sonja (#22) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Arra gondol, hogy a ''torony'' jelző az álló házak nagyobbjainak jár ki. Ez amolyan midi-torony lehet, vagy mi...nem tudom pontosan, ezek a kategóriák sosem izgattak túlságosan. :)

(#25) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

A szépség elég szubjektív dolog. :U
Nekem tetszik. Ha házat kellene vennem, ilyet vennék.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#26) Male válasza he7edik. (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyedinek egyedi ez.... csak ronda :P

Szerintem olyan, mint az aaaaa.... bedobálós játék, mi is a neve? Piros meg sárga érmék, felülről lehet bedobálni.... olyan amőba szerű, csak itt nem lehet akár hová tenni, hanem csak felülről beszórni, és az nyer, aki elöbb összeszed 5-öt valamelyik irányban.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#27) feka007 válasza jerry311 (#25) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én egy ilyen beszerzésén töröm a buksim [link] Nagyon jó a hűtése, és szerintem szép, letisztult formája van, nem úgy, mint ennek...

(#28) daa-raa válasza t-shirt (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ha olyan very sűrűn cseréli az ember a vinyókat, akkor vegyen pl SATA BackPlane-t [link] Egyébként meg ez az elforgatott kialakítás számomra csak áramlástani veszteség.

A design nem rossz, egyszerű (bár az oldallap túl átlátszó). Nekem spec hányingerem van a design-tól egy bizonyos szint után. A Stacker 830 pl borzalmasan randa. Viszont melyik degenerált találta ki, hogy az ''előlapi'' csatlakozók a ház oldalán, ráadásul a jobb oldalán vannak? :F

Si vis pacem, para bellum.

(#29) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

ez a ház ugyanaz mint a PH tesztben szereplő csak ennek máshogy néz ki az előlapja illetve az oldallap.
azonfelül detto ugyanaz : [link]
jó kis ház unokatesómnak ilyenbe van az A64 rendszere is masszív ház nagyon :R

[Szerkesztve]

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#30) Muréna válasza Sonja (#22) üzenetére

Muréna
(őstag)

úgylátom már megkaptad a választ

(#31) Gorneck23 válasza t-shirt (#19) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Viszont 3-4 esetleg több vinya hőjét kifújja a házból az 1-2-3 venti...nekem ez van [link] 3 9es coolink ventivel...a hdd-k zárt háznál is olyan langyosak mint spéci hdd hűtővel+ előlről 12es venti támogatással...szal nekem nagyon bejött ez a fajta megoldás...arról nem is beszélve, hogy 8-9V-on (~700as rpm) is érezni, hogy átfújnak a ventik a házon...

(#32) Lipton

Lipton
(senior tag)

Ugyanaz a belseje mint a többi CT háznak, csak az ajtaja más.

A kinézetén meg kár vitatkozni, mindenkinek más az ízlése, nekem pl tetszik. A kéken világító csicsaházaktól meg kiráz a hideg.

(#33) horvathkrisz válasza Male (#26) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

[link]

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#34) he7edik. válasza feka007 (#27) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Nekem is van Raidmax Cobra házam ( igaz az a régi gépem ) de már nem rajongok a plexis oldalfalért meg az Alienware-es feelingért :D
Inkább egy szolíd CM-házat vegyél nekem bejött ( mondjuk ára is van )

(#35) he7edik. válasza Male (#26) üzenetére

he7edik.
(őstag)

Akkor úgy fogalmazok hogy, az innovatív tervezés nem a kenyerük

(#36) dani0907

dani0907
(lelkes újonc)

hát nemazér de hogy néz ez ki?:DDD

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: BOCSI MINDENKINEK DE EZ NEM KÖRLEVÉL!!!!

(#37) harkai

harkai
(kvázi-tag)

Randa és finom, ergo a belseje tetszetős, praktikus a többi meg nem is érdekelne ha 5K lenne az ára :) :O :o

Gigabyte DS3[F10] # E6300@2800MHZ 8] # 2*512/800 Geil Value # MSI 6600GT

(#38) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Tévedés! :) Van a Desktop, amit fekvő házaknak neveznek és vannak az állóházak, amiket tornyoknak. A tornyokon belül vannak a Mini, Midi és Maxi vagy nagy toronyházak. Szokták még a nagy toronyházakat Servernek nevezni, mint pl. a Castek nagy tornyait. Az egy dolog, hogy mire lett ''degradálva'' a nagy tornyok kifejezés, de attól még a cím helyes! ;)

[Szerkesztve]

(#39) HummeRC válasza Sonja (#38) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem túl fiatal vagy, hogy megértsd. ;) :D

Ez a ''névkavalkád'' csak manapság dívik. A nevét onnan kapta a torony, hogy anno tényleg torony volt. Nem is volt más, csak ''(nagy)torony'' vagy ''desktop'' azaz ''fekvő''. Persze később kihozták a kisebbeket, mivel otthonra nem igényelt mindenki ''plusz egy szekrényt'' csak azért hogy legyen számítógépe. Onnantól különböztetik meg a ''mini'', ''midi'' és ''maxi'' avagy ''nagy'' tornyokat. Az eredeti ''mini'' tornyok ráadásul úgy születtek, hogy pont megfelezték függőleges méretében a ''nagy'' tornyot. Aztán az ATX szabványú alaplapoknál probléma volt, hogy beleért az alaplap a felső meghajtóhelyekbe, ezért született a midi, amiben plusz egy 5,25 hely volt és ez az alaplap vonala fölött helyezkedett el, így az már nem lógott bele az alaplapba. :Y

Ugye mostanában pedig a divat és az ár határozza meg egy házfajta elnevezését, mégha nem is teljesen kifejező. Lásd sok esetben pl: ''nagytorony=szerver'' Egy ''szerver ház''-ért többet el lehet kérni, mint pl egy ''sima nagytoronyért''...

Szerintem sokkal többen kattintottak a hírre csak azért, mert az volt kiirva, hogy ''Tágas toronyház a Chieftectől'', mintha az lett volna a cím, hogy ''Kihozta x+1-dik miditoronyház-előlap dizájnját a Chieftec'' ;]

Ennek fényében szerintem igenis jogos volt a felvetés, de mint mondtam így is érthető volt a cikk. Bulvárosodunk na. ;)

Ui: remélem nincs harag, csak ez úgy kikivánkozott belőlem. :R

(#40) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[Re: Hír] Tágas toronyház a Chieftectől - Hát ez inkább egy midi ház, szerintem nem nevezhető tágasnak... :(

(#41) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem is ronda :DDD

... de mivel az szubjektív dolog, a fő problémám a lábai- illetve az ablak formájával van. szerintem nem illik az előlap koncepciójába. nagyon nem. ez nagyon nem egységes külső

illetve az elforgatott hdd keretet sem tudom nagyon megemészteni, mert igencsak hazavághatja a légáramlást, mint ahogy már más is írta

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#42) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Szép ház, de miért nem lehet a táp felett is kilyuggatni a passzív tápokra gondolva.

gyúrunk vazze

(#43) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Most örülök, hogy Dragonom van :DDD

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#44) Sonja válasza HummeRC (#39) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ezt miből is gondolod? :D (Egyébként 28. ;)) Én ezt nagyon jól tudom és pontosan ezért írtam, hogy a toronynak a ''függőlegesen'' tartott házakat értik, a többi term. később jött, ergo a cím is helyes. :) Attól most el kell tekinteni, hogy akkoriban csak szép nagy házak voltak. A ''marketing'' részével sosem foglalkozom. :R

[Szerkesztve]

(#45) TeeJay válasza Gorneck23 (#31) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

nekem meg LBX 02-es Chieftec házam van és a vinyókat nem fogom hűteni oldalsó 9-es ventivel mert hülyeség.

hátra beraktam egy 12centis Coolink X12 1200 ventit és az pont annyi levegőt mozgat át a házon hogy a vinyó(Seagate 7200.7 120GB) még a 40fokos nyári kánikulában sem ment 40fok fölé max terhelésen...
túllihegitek ezt a vinyóhűtést :D

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#46) szab.tam válasza HummeRC (#39) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

trükkösen kihúzod, sonja hány éves. szép, mondhatom! :DDD

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#47) Ragadozó válasza TeeJay (#45) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

inkább örülj, hogy nem melegedik a te vinyód, ha másolsz vele, több giga adatot, vagy full keresés virusírtóval, nekem a nagy melegben, még passzív zalmannal is a wd-ém meghaladta az 50 fokot, akkor kapot ventit...

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#48) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

tágas?
3 nagyhely
ennyi...

a Bravo/UNI sorozat az tágas
de ez...
és még csúnya is

nem cserélném le a mostanira :D

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#49) HummeRC válasza szab.tam (#46) üzenetére

HummeRC
(senior tag)
LOGOUT blog

Bár nem ez volt a cél, de így sem rossz! ;]

Sonja: thx és respect! Mellesleg a legszebb korban vagy. :R :D

(#50) Muréna válasza Sonja (#38) üzenetére

Muréna
(őstag)

látom nehéz felfogásod van, de segítek:
MIDI tower = mint ahogy benne van a nevében is, KÖZÉPtorony
BIG tower = mint ahogy benne van a nevében is, NAGYtorony
a nagytorony mióta midi?

Casetek nagytornyai bőven elmaradnak még a pár éves chieftec tornyaitól is..

mellesleg ebbe a házba nem tudom mi a tágas, meg hogy mi a torony ebbe,de valószinűleg nekem van valami fogyatékosságom..

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.