Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) micro

micro
(PH! addikt)

Végre semmi sallang! Csak egy táp.

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#2) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

''akár egymástól függetlenül''

Okos elgondolás ez? :F

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#3) strike-force

strike-force
(őstag)

27+fa a 480as, sztem egy kicsit sok érte. nem azt mondom, hogy xar a Tagan, mert külfüldön elég jó neve van. de egy 480as enermax noisetaker-nek mégiscsak nagyobb bizalamat szavaznék, ráadásul olcsóbb is. (talán 24+fa)
viszont a tagan-t is megvenném, ha mondjuk ennyi lenne Bővebben: link +áfa. :DD

Just realize it!

(#4) jakobkacsa

jakobkacsa
(senior tag)

parhuzamosan elhelyezkedo vetillatorok?:F
az ember azt hinne, jo dolog, ha a tap belso ventije felul leszivja a levegot a procirol, vagyis a tap aljan van, mint megszoktuk...
persze igy kevesbe meleg levego jut a tapnak, mondhatnank - de a meleg levego meg mindig felfele szall
kivancsi lennek, hogyan aramlik egy ilyen elrendezessel a levego a hazban

Dyslexia for cure found!

(#5) Sanya válasza anaqer (#2) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

mire gondolsz, miért lenne rossz?

(#6) micro válasza jakobkacsa (#4) üzenetére

micro
(PH! addikt)

A rendszer venti meg leszívja a prociról a meleget.

Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..

(#7) anaqer válasza Sanya (#5) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Miért kellene légnyomáskülönbséget csinálni a tápon belül?

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#8) e-biza

e-biza
(őstag)

csak az nincs feltüntetve kinél lehet megvenni, illetve ki hozza be magyarországra.

Liƒє is too short. - http://www.lowcostdomain.eu

(#9) PostMan válasza micro (#1) üzenetére

PostMan
(kvázi-tag)

Azért egy kis sallang csak akad:
''a fényekkel díszített x-eye változat is ennyibe kerül'', de legalább van anélküli is.
Ajjó.

megszűnt user: PostMan

(#10) BlackWoOd

BlackWoOd
(fanatikus tag)

A fejlesztőket egy cél vezérelte; olyan tápegységeket alkotni, amelyek mindenféle sallang és felesleges csicsa nélkül, biztos áramszolgáltatást nyújtanak a PC érzékeny alkatrészeinek.

Ezzel szemben az x-eye modelljük fényekkel díszített, ami viszont csicsa. :F

mod.: 1 perc.

[Szerkesztve]

< ..kevés az ember, sok az emberszerű lény... >

(#11) fLeSs válasza e-biza (#8) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A Zalman cuccairól ismert kisker.

(#12) jakobkacsa válasza micro (#6) üzenetére

jakobkacsa
(senior tag)

altalaban igen
de ha olyan procihutod van, aminek a lamellai a haso fallal parhuzamosak (mint nekem volt Zalman elott:D), akkor nem olyan egyertelmu
es lehet, hogy a Tagan tapok altal keltett legaramlas (akar hazventivel egyutt) rosszabb hatasfoku, mint also tapventivel (vagy akar egyventis tappal) es hazventivel
persze en ezt nem tudhatom, soha nem probaltam, nem is nagyon tudnam kimerni, de kivancsi vagyok

Dyslexia for cure found!

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Meg a legkissebb modellnek is eleg fajdalmas az ara.

(#14) anaqer válasza twollah (#13) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

No igen, ennyiből már bőven 350-es Deltát lehet venni...

(#15) gex75

gex75
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdekes árakat irnak :)

Ma ennyiért láttam :

480-as 20500+fa
420-as 19500+fa
380-as 14000+fa

Ki a Magyarországi forgalmazó ??

Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

(#16) twollah válasza anaqer (#14) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Egy Chieftec is osszejon ebbol a penzbol.

(#17) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És a világ minden tájáról összesereglettek a legjobb technikusok és mérnökök, hogy megalkossák a TAGAN tápegységet. Évekig tartó hiábavaló küzdelem után azonban siker koronázta fáradozásukat és dicső összefogásuk gyermekeként megszületett a fekete démon. Többezren sereglettek össze, hogy elbánjanak vele, de a tápegység olyan tökéletesre sikerült, mint még semmi. A TAGAN tápegység elindult világhódító körútjára. New York, Párizs, TOkió, és még hosszasan sorolhatnám a leigázott városok neveit ...

:D:D

[Szerkesztve]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#18) twollah válasza Esmein (#17) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

...es ekkor a mesekonyvben szines oldal kovetkezett...

Hogy emeljuk a hangulatot.

(#19) Esmein válasza twollah (#18) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igenigen. Vagy kifestő.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#20) Mizo válasza Esmein (#19) üzenetére

Mizo
(tag)

De az nem gond, hogy csak feketére festheted?;)

A világ IQ-szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

(#21) twollah válasza Esmein (#19) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

A hatterben szolhatna mondjuk vmilyen nagyzenekar, es vmi szinfonikus muvet jatszhatnanak.

(#22) Esmein válasza Mizo (#20) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van ledes verzió, az már keményebb dió, mert ott bejátszik a lens-flare, meg némi árnyék ill tükröződés, az 5 évesek imádnák...

[Szerkesztve]

(#23) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

''A németországi székhelyű, tápegységek gyártására szakosodott Tagan nem tekint vissza túl hosszú múltra; a cég webhelyén fellelhető információk alapján a vállalatot nem egészen egy éve alapította néhány, a világ különböző tájairól összesereglett mérnök és technikus. A fejlesztőket egy cél vezérelte; olyan tápegységeket alkotni, amelyek mindenféle sallang és felesleges csicsa nélkül, biztos áramszolgáltatást nyújtanak a PC érzékeny alkatrészeinek.'''

IMHO nagyon hasba akasztos ez a reklam szoveg.

Nem lehetett volna vmi kevesbe aradozo hirt irni errol a taprol?

(#24) Esmein válasza twollah (#23) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó ez, ha átírják nem lesz értelme az első hsz-emnek.

(#25) twollah válasza Esmein (#24) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Igen ez igaz.

Akkor nem tudnank mit savazni.

(#26) Esmein válasza twollah (#25) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig lehet hogy jó tápok...

(#27) twollah válasza Esmein (#26) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Lehet, hogy jo tapok, de a reklamszoveg az nagyon ergya.

Egy Chiehteh vagy Enermax tap beharangozasanal kicsit furcsan jonne ki ez a kampo szoveg.

(#28) -FreaK-

-FreaK-
(őstag)

Az áruk tényleg egy kicsit sok,de azért ezek igencsak jó minőségű tápok.Az meg nem biztos hogy jobb a nagy venti alul, mert a ha csak a tápot nézzük annak jobb aza keresztárm amit két egymással szemben lévő venti,ez viszont kevésbé szívja el a levegőt a házból.Láttam Tagan tápokról tesztet régebben külföldi oldalakon,a feszültségük iszonyat stabil, első osztályú.

(#29) F7 válasza twollah (#23) üzenetére

F7
(tag)

Ez jó :) Próbálom elképzelni, hogyan is sereglik össze sok sok mérnök a világ minden részéről. :)

Gyakorlatilag 90%, hogy matrica készül a németeknél.

Fickó! Fekszessz!

(#30) Tsunami

Tsunami
(senior tag)

Mihamarabb tesztet!:)

''három a kettő tizen''

(#31) Notes

Notes
(őstag)

Nem kötözködni jöttem, de ezt az árat kicsit sokallom. Bruttó(!) 15-ért veszek DTK házat (nem is csúnyát) 400W-os táppal együtt. Átlag usernek ez bőven jó. Hardcore-builderek meg úgy is Zalmant, meg Enermaxot stb. vesznek.

Romanes eunt domus!

(#32) Esmein válasza Notes (#31) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vagy ocz powerstream-et.

(#33) strike-force válasza Esmein (#32) üzenetére

strike-force
(őstag)

Zippy, Topower , FSP még esetleg, ami hc.tuningosoknál szóba jöhet.

Just realize it!

(#34) Dassler válasza F7 (#29) üzenetére

Dassler
(őstag)

Inkább csak felragasztják, occsóbb Kínában legyártatni és inportálni :D söt, felragasztatni is olcsóbb ott :C
Amúgy nem lehetnek olyan rosszak. Azért mert nem olyan öreg, mint az Enermax vagy a Chieftec, még lehet jó. Bár rögtön bepozicionálták magukat az áraikkal. Nekem teccenek a darabjaik.

[Szerkesztve]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#35) Mizo válasza twollah (#27) üzenetére

Mizo
(tag)

Itt a hangsúly szerintem azon van, hogy nem olyan régen álltak össze, ergo nem lehet elavult a cucc:)

(#36) MUŁĐER válasza Mizo (#35) üzenetére

MUŁĐER
(PH! addikt)

de hosszutávú megbízhatósági információkkal sem tudnak szolgálni:)

Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

(#37) Mizo válasza MUŁĐER (#36) üzenetére

Mizo
(tag)

Hát igen, kell még egy kis idő, hogy az első táp után lejárjon a gari:D

''...a vállalatot nem egészen egy éve alapította néhány, a világ különböző tájairól összesereglett mérnök és technikus...''

Ez pedig lehetett spontán esemény? Azért kívácsi lennék, hogyan is zajlik egy ilyen összesereglés. Hé fiúk, dobjunk össze egy új tápot! Mindegy mit tud, csak fekete legyen! Benne vagytok?:))

[Szerkesztve]

(#38) Renwick válasza Mizo (#37) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Majdnem ráhibáztál. :)

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#39) ciao

ciao
(senior tag)

a külnböző venti ford.szám a zajra nincs valami jó hatással

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#40) littlemole

littlemole
(senior tag)

Szerintem jó kis tápok ezek. Új, mert eddig nem hallottunk felole, de amilyen konfigba belerakták, szépen elviszi. :)
Egy Dual Xeon es 2db SLi-ben összekötött GF6800 GT-t hajtott meg, akkor egy ideig a teljesitmenyere nem lehet panasza senkinek sem.

Game TODAY OR wait forever

(#41) killahdrums válasza gex75 (#15) üzenetére

killahdrums
(senior tag)

...mivel no reklám ezért egy kis talány!!! (költő veszett el bennem... :) )

Forgalmazó neve = a digitális fotókat ill. képeket alkotó legkissebb egység... :B

There is no God, just Technology...

(#42) EG0 válasza killahdrums (#41) üzenetére

EG0
(fanatikus tag)

Csak nem a Petike? Ő olyan kis művészlélek :)

(#43) Niquis

Niquis
(senior tag)

Na azért nem annyira kerek a világ ezekkel a Tagan tápokkal:

Tomshardware:
''Tagan's weaknesses are not new to us. A total of five power supplies suddenly failed in the labs during the past year. A newly designed and rubberized casing is unlikely to improve the reliability of the devices.''

Szóval, egy év alatt 5 ment nekik tönkre. Most volt egy hosszabb távú Intel vs. AMD teszt, és az Intel rendszer kezdeti problémáit a Tagan táp okozta.

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#44) Flashback válasza Niquis (#43) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

1 év alatt 5. Hát az nagyon jó selejt arány. Sőőőőttt!!!

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#45) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Tagan Silence Control Technology

Azért ez király. Olyan, mint a balkezes alkonyatszabályzó. Nem a csendet kell kontrollálni, hanem a noise-t. Szerintem.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#46) current válasza Jim Tonic (#45) üzenetére

current
(kvázi-tag)

No, hát végigolvastam a hozzászólásokat, és jókat nevettem rajtuk. Ennyi hozzá nem értő ember... jajj... eleve nem értem, miért kell olyat fikázni, amit még nem is használtatok... érthetetlen. Konkrét dolgok: nekem van egy, jó, nem olcsó, de a 480-as került 27+ÁFA, a 460-as Chieftec meg 24+ÁFA, szóval árban egyformának mondható. DE!!! A béna Chieftec-ről még a magyarországi beszállító sem tudott konkrét decibelszintet mondani (alig égő, áhhh...), persze egy fórumon megtaláltam: 19-től 28 dB-ig határolható be (ez a 460-as). Míg a Tagan 16,5(!)-24 dB. Szóval a Chieftec tehet egy szívességet... :P Csak a miheztartás végett: eddig egy 360-as Chieftec-em volt.
Kéretik további konkrét(!) tapasztalatokat írni, nem ''sztem én úgy képzelem...'' meséket. :DD

(#47) _az válasza current (#46) üzenetére

_az
(senior tag)

én meg 12ér vettem 400-as antecet szvsz 25dblben megáll :D de csífteket is kapsz 10-15-ért, szóval...

az

(#48) current válasza _az (#47) üzenetére

current
(kvázi-tag)

10-15-ért? Chiefteket??? 480-asat? :D Érdekes lenne...

Amúgy nekem 25 db már hangos, vízhűtés mellett számít. 20 fölött nekem zaj van. :)

[Szerkesztve]

(#49) strike-force válasza current (#48) üzenetére

strike-force
(őstag)

16+áfáért, 460as ct-t.
Bővebben: link

Just realize it!

(#50) F7 válasza current (#46) üzenetére

F7
(tag)

Én is csak nevetgélek, de ezen a kommenten inkább.

Vegyünk 2 tápot. Az egyikben van egy gagyi belső és egy kis fordulatszámú 12cm-es venti 16.5dBA, meg egy másik high tech táp ami mondjuk 22dBA ventivel jön.

Az első a fasza táp? Na nemár. Ha már hozzá nem értésről beszélünk.

Fickó! Fekszessz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.