Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Foglalt név

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Az első között vettem ilyen lapot, ha jól emlékszem decemberig vártam, hátha kijön végre egy normális driver. Ha azt nézem elég türelmetlen voltam, hiszen hamarosan megjelenik egy ''végleges'' verzió :((( :DDD

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#2) orbano válasza Foglalt név (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem tudom hoyg ez az gész most inkább vicces vagy szánalmas :(

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) Yutani válasza orbano (#2) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Utóbbi. :U

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) Lars

Lars
(senior tag)

Hát az nem jó, hogy tudnak ők drivert írni, csak nem akarnak.
Bár az sem jó, hogy akarnának, csak nem tudnak :D
Ezt sosem értettem, ha már ott a tudás, miért nem csinálunk normális drivert, hogy használható legyen ...
Ez szerintem gáz.
Hozzátenném nem érint :D

(#5) Foglalt név válasza orbano (#2) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Én már csak nevetni tudok rajta. Az elején még izgi volt, mint a 2900nál, hogy jön az új driver gyorsabb lesz bla-bla. Aztán mikor a 3.nál sem, akkor már elég idegesítő. Végül rájöttem, hogy vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is és nem érdemes felvenni. De azért elgondolkoztató, hogy egy ekkora gyártó kiad úgy egy terméket, hogy a megjelenés után egy évvel sem tudja biztosítani az általa ígért specifikációkat :U

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#6) Kriza

Kriza
(őstag)

Azért az elég gáz, hogy úgy tűnik, hogy az intel szoftverfejlesztői tényleg ''ajándékként'' tekintenek egy ilyen driverre.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#7) Male válasza Foglalt név (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...és DX10-es sem lett... ha emlékszel a vitánkra még valamikor a múlt év végén ;)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#8) Foglalt név válasza Male (#7) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Megvan még ;) De ahogy látod, ez még nem a végleges driver. :) Hirtelen eszembejut a végtelen történet című filmeposz. Nem is tudom miért?! :U

u.i.: ott volt vlmi nedűről is szó talán a végén fogadás szinten, nem?

(#9) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ennek fényében nem jósolok sok jót a leendő intel desktop vga-knak. De ne legyen igazam...

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#10) ollie válasza Foglalt név (#5) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hogy jön a 2900 az Intelhez?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#11) Male válasza Foglalt név (#8) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igaz, még nem a végleges... ahogy haladnak, 20 év múlva majd valaki viccből megírja ;]

Nem volt tét :(

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) orbano válasza ollie (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

driver-evolúció

A vér nem válik VAZZE!™

(#13) Foglalt név válasza Male (#11) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Még lehet neki. Mondjuk stílszerűen mehetne arról a fogadás, hogy a köv. egy évben sem lesz dx10 ready ;]

(#14) Male válasza Foglalt név (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

OK, jövőre ugyanitt! ;]

(#15) nap válasza ollie (#9) üzenetére

nap
(őstag)

Pedig orulhetnel, hogy vegre mar probalnak drivert irni. ;]

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1évre rá, viccnek is jó
a vista driver meg hetek múlva
végülis a jövő év is hetek múlva lesz :D

True Success is Blonde

(#17) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

És egy ilyen integrált cucc vajon hány fps-re képes mondjuk Oblivion vagy Battlefield 2142 alatt? Mert szerintem semmi értelme nincs elindítani őket... :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#18) Male válasza Thomas1 (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalább alaposan megtanulmányozhatod a képminőséget az állóképeken ;]

Minden minimumon elképzelhető, hogy lehet az Oblivionnal játszani...

(#19) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Akkor vajon a G35-höz mikor lesz dx10-es (vista-s) driver? ;] Csak költői kérdés volt.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#20) Komplikato válasza Hun'reeth (#19) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Azt hittem csak én vagyok cinikus, mert erre gondoltam én is. Ráadásul a kijövetele óta azzal szívnak, hogy állítólag harmad olyan gyors, mint tervezték, a driverek miatt. Ezek szerint ez a T&L dolog se sokat dob majd rajta. :U

Close the World ..... Open the Next!

(#21) whitehawk válasza Komplikato (#20) üzenetére

whitehawk
(újonc)

Én találtam egy amúgy nem túl informatív tesztet, abban azt írták, hogy farcry alatt a bétás driver dupla fps-t produkált.

Kéne még ram.. meg valami jobb proci... (keresek: s939 athlon 64 x2 4600+ vagy jobbat..)

(#22) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na neeeeeeeeeeee.....

Elkészült a hardveres T&L támogatást nyújtó béta eszközillesztő

Nem mondom, a Savage 2000-es kártyák korában egy ilyen tényleg hír volt. de annak már 7 éve lassan... Geccc....

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#23) whitehawk válasza wwenigma (#22) üzenetére

whitehawk
(újonc)

Azért ebben a szegmensben a T&L nem volt annyira számottevő.

Kéne még ram.. meg valami jobb proci... (keresek: s939 athlon 64 x2 4600+ vagy jobbat..)

(#24) Padree

Padree
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor ezegy ''működő'' drájver - valaki a szóbanforgó vassal kimérhetné menyi is az annyi.

"pont olyan hülye mint én, csak értelmesebb"

(#25) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Azért elég rég kijött már a T&L egység. Én még a codemaster Operation Flashpoint játékára emlékszem abban külön be lehetet kapcsolni, de az még kb 2000-ben volt. Az hiszem nem ez az első huzása az intelnek amikor szívatja a saját felhasználóit. Tudnák néhány esetet emliteni, nem véletlen váltottam AMD-re :DDD

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#26) caprine

caprine
(tag)
LOGOUT blog

Azért elég rég kijött már a T&L egység. Én még a codemaster Operation Flashpoint játékára emlékszem abban külön be lehetet kapcsolni, de az még kb 2000-ben volt. Az hiszem nem ez az első huzása az intelnek amikor szívatja a saját felhasználóit. Tudnák néhány esetet emliteni, nem véletlen váltottam AMD-re :DDD

Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a földön sehol. (SCKG)

(#27) sutyi^ válasza whitehawk (#23) üzenetére

sutyi^
(fanatikus tag)

Jah végülis azt hiszem az első nForce IGP - integrált GF2MX óta 2001 van jelen ebben a szegmensben. :)

fubar...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.