Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Szórakoztatóelektronika az Inteltől (téma lezárva)

(#1) tomcs

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

tenyleg kerdeses hogy mindez mire jo. 32bites hang.. valoszinuleg a nagyobb szam-jobb effektus, ha belegondol az ember ilyen reszletesseg mar nem megy at az analog kabelen, az meg mindenhol van ahol valami digitalis jelbol hangot vagy hangbol digitalis jelet kell csinalni. a magasabb mintavetelezes persze hozhat a hangminosegen szamottevoen de az meg mar volt eddig is.

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#2) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Intel már próbálkozott ilyesmivel, de vagy két éve kivonultak a szórakoztató elektronikából. Akkoriban valami webkamera szerű kütyüt is árultak vagy 17milliárd forint körüli áron. Persze nem fogyott. :)

[Szerkesztve]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#3) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért a Prescottot akarják belerakni -> zajos lesz és sokat fogyaszt. Az Epia ennél sokkal jobb megoldás, annál nagyobb teljesítmény meg úgysem kell filmekhez meg zenéhez. Jobb ötlet lenne a Centrino felhasználása, bár azt meg túl drágán adják.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#4) tomcs válasza tomcs (#1) üzenetére

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

jujj most latom ezt a hsz-t 1 masik topikba szerettem volna kuldeni es csodalkoztam is hogy miert nincs ott..

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#5) fanatic válasza Male (#3) üzenetére

fanatic
(fanatikus tag)

Gondolom én - de ez nem biztos-, hogy azért kell nagyobb proci az Epia-nál, mert úgy hallottam a DivX6-ról, hogy térdre kényszerít egy 1GHz-es Cerkát! Másrészről a hír szerint videóként is használni lehetne a cuccost. Egy Epia-val bizti, hogy nem veszel fel normális képet, normális minőségben!

Mi az? -Kicsi,zöld és háromszög alakú??? -Kicsi zöld háromszög :D

(#6) _Volkovy_ válasza fanatic (#5) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen,tényleg kell neki a proci,de azért nehogy már Prescott kelljen..

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  [Re:] Szórakoztatóelektronika az Inteltől (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.