Várható ára...?
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Várható ára...?
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
szeretnék már többet olvasni erről az xceive tunerről,ill. kisöccséről az xc2028-ról,ami pölö a Leadtek XP Global tuneren található.
Kriza: szvsz nem várható böszme nagy ár,pölö az xceive 2028as Si tuneres global már ~7k körül van.talán belefér a 20k-s kategóriába
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Elvileg még a 15e-be is beleférhetne. A DTV2000 H is 16-17körül mozog.
Viszont amilyen tempóban nálunk a digitális tévézés fejlődik, lehet jobban megéri a még hagyományos tunerrel szerelt PVR3000-re gyűjteni. Bár az ''csak'' analóg, viszont HTPC-be, szintén félmagas nyákjával, hw-es tömörítésével elsőrangú lehet.

Vagy a gugli van megzakkanva, vagy valakik megpróbálják átverni az embereket.
Már tegnap is rákerestem a Global-ra, és az első 50 találatban árlisták vannak, amik kb. így néznek ki:
Leadtek TV2000XP GLOBAL 2 év 8 690 Ft. 10 428 Ft.
Leadtek TV2000XP GLOBAL FM 2 év 11 990 Ft. 14 388 Ft.
Kíváncsi lennék, hogy a nem létező ''FM'' változat mitől drágább, és mennyivel tud többet az eredetinél. Esetleg el akarják hitetni, hogy a másikban nincs rádió 

Ide nekem egy ilyet.
"Csak úgy mondom"

Hali!
Ezt a PVR3000-et hol lehet kapni? Bocsi az OFF-ert, de erdekelne...
Koszi.
és ha tényleg nincs benne rádió? bár egy FM fícsőrért szvsz sok a 4k különbség
a digitális tévézés pedig már a küszöbön van, csak onnan nem akar belépni 
mint ismeretes Magyarországnak sikerült elnyernie 8 sávot a digitális műsorszórás szolgáltatáshoz, így összesen 40 országos tvadó (és mellette számtalan rádió) digitális sugárzása vált lehetővé, a tervek szerint 2012-től kizárólag DVB műsorszórás működne
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
és az 50 fele magyar,nem?
olyan nincs,hogy nincs benn fm,asszem a Global oldaláról elérhető xceive whitepaper (vagy announcement) taglalja,hogy a Si tunerkében van fm is.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Global csak egy féle létezik. Nekem, és Balinovnak is van egy-egy 8-9e-s példány.
Igen, ezt néhányan tudjuk, de én spec. attól nem félek, hogy egy-két éven belül elárasztanak minket a jobbnál jobb HD csatikkal. Egyébként nem a tervektől függ, EU bácsi azt mondta, hogy digital only, és ehhez tartsd magad 
A zsebtévé hungáriát ismerve, bele kell húzniuk, ha valami eli akarnak érni.
Balinov:
Csak Magyar oldalakat kerestem. Máshol nemis létezik a ''drágított'' típus.
lkadar
A PVR3000 még nem aktuális, egyelőre a japcsiknál kezdik teríteni a Deluxe társaságában, aztután jön csak erre-felé.
[Szerkesztve]
Szerk: egyelore be kell erned a PVR-2000-rel: [link]
Egyebkent a sziliciumtuner miert jo? (Vagy miert nem jo?)
[Szerkesztve]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Nem, PVR3000 
![[kép] [kép]](http://www.leadtek.com.tw/event/computex2006/image/pvr3000.jpg)
[link]
[Szerkesztve]
OK, kozben lattam a beirasod, csak olyanrol nem tudott a Google, a 2000-re meg illett a leirasod.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
azér ez nemgyönge,mármint a hűtőborda a chipen.. 

Bzoley, bizony kétféle Global van, tegnap vettem egyet és az egyik fajtán nincs FM (a csati is hiányzik a hátuljáról)
( Pl. a váci úti Mistralban hegyekben állnak, 6500 Ft-ért akkor sem kapsz olcsóbbat/jobbat, ha beleszámítod azt is, hogy így gari nélkül van(tudod, Mistral...))

Egen 
Ennek utánna kell járni. De tegnap is ezt keresgéltem, de semmi infót nem találtam eddig.
Vagy Mustár gyártja őket? 
Az FM csati lyuka is hiányzik a hátlapról?
Mondjuk a dobozon, a tartalom felsorolásánál van egy olyan, hogy ''FM antenna cable(FM version only)''
[Szerkesztve]

Megnéztem mindkét fajtát, a dobozon is külön jelölték az FM verziót.
A rádió nélkülin pedig lik sincsen, a dobozból meg értelemszerűen hiányzik a rádió antenna-madzag.
Nem tartom valószínűnek, hogy Mustár-gazdaságos házi csomagolás lenne
, mindenesetre ez a legolcsóbb ár, és van a polcon is. (pedig a srác a majd 2x annyiba kerülő Expertet akarta rámtukmálni)

Milyen az, hogy szilíciumtuner?
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

Sasold meg az FM Tuner sort: [link] A zárójeles rész a lényeg. Persze kérdés, hogy egy csatlakozó hiánya mennyit jelent, már az Expert is képes volt a TV bemenetről leválasztani a rádióadást...
Si vis pacem, para bellum.

Meg mernék győződni, hogy mikor először nézegettük, még nem volt zárójeles rész 
Na igen, a csati még nem kizáró ok, én sem használtam az Y kábelt soha. Kérdés, hogy letiltották-e valahogy a rádiót, vagy csak elég a firmware-t átiratni, esetleg még annyit sem.
Mindenesetre szerencsém volt a vásárlásnál 
Mert, mint ahogy írtam is, még a boltban megnézegettem a kártyát, de eszem ágában sem volt a rádióval foglalkozni.
És akkor jön az újabb kérdés, mitől lesz hirtelen 5-6ezerrel drágább ugyanaz a tuner? Csak azért, hogy az olcsóbbat is jó pénzért el lehessen passzolni 
volt a ph-n is egy összehasonlítás a tunerek között. van az analóg, a digitális és a szilíciumtuner. az analóg már régi, nagyon érzékeny a zajokra. a digitális kb. fele akkora, és már kevésbé érzékeny, de azért fémkupak van rajta, a szilícium pedig gyakorlatilag csak egy chip, és nem feltétlen kell rá fémkupak, akkor is a digitálissal legalább azonos minőséget fog. de mint a képen látható, azért még tesznek rá kupakot. tehát a méretben nagy különbség van, elvileg a minőségben is.
én annyit tudok, hogy az analóg tuneres kártyákat a linux szereti, akár egyszerre kettőt is lehet hajtani (egyszer szórakozásból kipróbáltam, egyiken rádió, a másikon tévé ment, egyszerre
), a digitálissal vannak/voltak gondok, azt nem sikerült életre keltenem, szilíciumtuneressel meg eddig nem találkoztam.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Nem vagyok egy nagy tuner-mágus, de szerintem mintha keverve lennének a dolgok(legrosszabb esetben kijavít valaki). Asszem erre a cikkre gondolsz:[link], Rudi követte el, de már akkor sem értettem igazán.
A három fogalom(analóg, digitális, szilícium(silicon, Si) létezik, de ebben a formában szerintem nem hozhatók összefüggésbe, vagy fogalomzavarról van szó, vagy az én tudatlanságomról.
Napjainkban 3x2-féle módon lehet csoportosítani a tévékártyákat. A régi, hagyományos RF tunerrel szerelt, ami alkalmas lehet analóg, digitális, vagy mindkét módon sugárzott adás vételére(hybrid), pl. DTV2000 H
Ugyanez a választék az egyre jobban elterjedő Si tuneres kártyákból, pl. címben szereplő DTV1800 H