Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

U3-as verzio lesz belole?

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#2) Winner_hun

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A eboldaláról link alatt miért pont az angol nyelvű link van?:F

[link] <<--- magyar:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#3) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Öhh, 25k egy G15. Na csak ezért biztosan nem veszek, bár nagyon jó ötlet a kijelző felhasználása!

:R Fiery :R

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#4) Renwick válasza Winner_hun (#2) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Van egy kis bug a magyar letöltési oldalon ami miatt nem lehet innen letölteni, csak az angolról. :)
Még a délelőtt javítják, majd átírom a linket, ha jó.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Faint... Remélhetőleg meg lehet berhelni az 5.25-ös helyre illeszthető kijelzőket, illetve az eleve kijelzővel szerelt házakat is... Tetszik, hogy a HDD-hőmérsékletét is méri, majd letesztelem otthon, viszi-e az USB-s vinyó hőjét is... Munkahelyen nem óhajt futni. :(((

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) westlake válasza Renwick (#4) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

[link]
es itt nem kell felesleges dologokat kitolteni

I'm out.

(#7) ToBeY válasza westlake (#6) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Esetleg rarba hasonló,ahol nem kell töltögetni?

(#8) westlake válasza ToBeY (#7) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

parancsara... zip-es valtozat
[link]

I'm out.

(#9) ToBeY válasza westlake (#8) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Köszi ;)

(#10) Fori23

Fori23
(őstag)

Kicsit lelassult a support [link]
Egyébkén már annyit tud, hogy lassan nincs mivel összehasonlítani.

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

(#11) Fiery válasza Fori23 (#10) üzenetére

Fiery
(VIP)

A stabil verziok kiadasa korul mindig sok a melo, de igyekszunk foglalkozni a problemaddal is :) Addig is nezd meg kerlek a 3.50-nel is, es ird meg a topicodba, hogy van-e valami valtozas.

Koszi,
Fiery

AIDA64.com

(#12) Fiery válasza Alex91 (#1) üzenetére

Fiery
(VIP)

Elobb-utobb lesz :) De egyebkent barmilyen flash drive-rol kozvetlenul lehet futtatni az EVEREST-et, szoval az U3-as verzio csak formasag.

AIDA64.com

(#13) Fiery válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Fiery
(VIP)

USB-s vinyok homersekletet egyik szoftver sem tudja merni sajnos.

AIDA64.com

(#14) Fori23 válasza Fiery (#11) üzenetére

Fori23
(őstag)

Ok, gondoltam :)
Szerintem másnál szintén megvannak ezek. 3.50 ua.

(#15) wwenigma válasza Fiery (#11) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A64 X2 3600+ -on kifagy a memória másolás teszt... egyik magot hajtja 100%on, aztán úgymarad ... :)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#16) Fiery válasza wwenigma (#15) üzenetére

Fiery
(VIP)

Mennyi ideig vartal a teszt lefutasara? A hatterben futott valamilyen progi?

AIDA64.com

(#17) wwenigma válasza Fiery (#16) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Multkor kb. 3-5 percet vártam, háttérben több prog is futott. Megnézem majd ''csupasz'' rendszerrel.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#18) Fiery válasza wwenigma (#17) üzenetére

Fiery
(VIP)

Benchmarkolni nem celszeru ugy, hogy mindenfele progik futnak a hatterben... Ez az eredmenyek eros ingadozasat okozhatja, aminek hatasara pedig a benchmark modul ujra es ujra meri az eredmenyt. A vegtelensegig mindez nem tart, de hosszu percek mehetnek el a teszttel igy.

AIDA64.com

(#19) amargo

amargo
(PH! addikt)

Frissítés leírása Frissítés típusa Telep. dátuma
This Security Update is for Microsoft .NET Framework 2.0. \n
If you later install a more recent service pack, this Security Update will be uninstalled automatically. \n
For more information, visit http://support.microsoft.com/kb/917283 Frissítés 2006.10.12.

.NET Framework 2.0. \n
If you

Itt sortöréssel olvassa ki az adatokat. Meg kicsit furán jeleníti, meg képet is csinálhatok róla, ha kell.. csak melóhelyen nem tudom. De ha a windows frissítéseket kell megnézni és csak a 2.0 .NET nél láttam.

“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

(#20) Alex91 válasza Fiery (#12) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Tudom, hogy megy USB-rol is. Pont ezert kerdeztem, mert ahogy a U3-as fejlesztesi doksikbol kineztem nem igazan nagy munka lenne portolni ra. Es ez pont olyan eszkoznek tunik, amit erdemes lehet pendrive-rol hasznalni.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#21) LordX válasza Fiery (#12) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az U3 nem arról szól, hogy in-place futtatja a kódot, értsd nem másolja be a rendszermemóriába? Mert akkor nem csak formaság..

(#22) Gabesz84 válasza Fori23 (#10) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

az asus lapok altalaban biosbol tudjak huzni a videokartyat par szazalekkal, nem lehet hogy ez van nalad bekapcsolva es ezert mutat nagobb orajelet everest?
(PEG LINK-nek hivjak a funkciot, ha jol emlekszem)

(#23) Fiery válasza LordX (#21) üzenetére

Fiery
(VIP)

Megmondom oszinten, en me'g nem neztem utana az U3 programozasi ill. a ''mely'' technikai reszenek, es attol tartok, csak jovore fog sorra kerulni ez. Idenre mar eleg sok dolog van tervbe veve, amiket mindenkepp karacsony elott be szeretnenk fejezni.

AIDA64.com

(#24) Fori23 válasza Gabesz84 (#22) üzenetére

Fori23
(őstag)

Igen, de ''auto'' állásbsn van. A driver-ben is ezt jelzi /NWTweak.reg/. meg a PowerStrip-ben is 540/750 alapból.

(#25) Alex91 válasza Fiery (#23) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Oszinten megmondom en az AIDA-t a fejleszto eszkozokkel betettem U3 ala, bar nem volt tokeletes, de nem igazan foglalkoztam a dologgal. Szerintem 1-2 nap alatt megoldhato. IMHO a legtobb dolog az lenne, hogy a nevjegybe be kellene tenni, hugy U3-as verzio :).

Amugy a lenyeg, hogy hattertarnak a pent hasznalja, ha valamit masol a host PC-re, akkor kilepesnel torolni kell.

(#26) Fiery válasza Fori23 (#24) üzenetére

Fiery
(VIP)

En inkabb Rivatunerrel neznem meg, a PowerStrip eleg kezdetleges progi ilyen szempontbol.

AIDA64.com

(#27) Fiery válasza Alex91 (#25) üzenetére

Fiery
(VIP)

Az EVEREST csak a sajat konyvtaraba pakol dolgokat. Ha az egy pendrive-on van, akkor a vinyora nem ir semmit.

Ha csak annyi az U3, amit irsz, akkor semmi ertelmet nem latom a dologgal foglalkozni :)

AIDA64.com

(#28) Alex91 válasza Fiery (#27) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Nem pont ennyi :). Tobb szint van. De az EVEREST-hez kb. ennyi. Beregisztralsz, letoltod a cuccost, megnezed :). Rajossz, hogy szinte nulla munka (nekem 1-2 ora volt, mire alatettem :)), es aztan ezt ie lehet hirdetni, ujabb vasarlok, tobb bevetel... :D

Amugy csak azert lenne jo, mert akkor egyseges lenne a pen. Van egy Launcher, amibol inditani, menedzselni lehet a progikat. Szerintem azt a kis idot megeri raforditani, hogy megnezd!

(#29) Fiery válasza amargo (#19) üzenetére

Fiery
(VIP)

Koszi a hibajelentest, javitottuk. Itt a legujabb beta --> [link], jelezz vissza kerlek, hogy jol mukodik-e most mar.

AIDA64.com

(#30) REDeath

REDeath
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem is tudtam hogy lavalys magyar :D bocs fiery.

De nekem tetszenek az újítások, jó program grat. különösen hasznos az optikai meghajtók részletes leírása, napokban pont kelett volna :D

[Szerkesztve]

Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

(#31) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

ennek a g15ös újításnak nagyon nagyon örülök :)

(#32) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Meg par honapja megvettem a 3-as verziot, most a Ultimate 3.01.652 van fent. Mukodik meg a kod az uj verzional is es van valami mas letoltesi mod a trial-os linken kivul?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#33) Fiery válasza Raymond (#32) üzenetére

Fiery
(VIP)

Menni fog a mostani verzio is a regi kulcsoddal. A trial verziot pedig most mar le lehet tolteni a magyar laprol, minden gond nelkul:

[link]

AIDA64.com

(#34) Cicero

Cicero
(őstag)

Ha lenne egy ilyen billentyűzetem, örülnék az új everestnek. De mivel nincs, ezért nem érint. De mivel nem érint, ezért nem veszek billentyűzetet

(#35) Raymond válasza Fiery (#33) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Koszi :) Azt hittem van valami link mindenfele mezo meg mail kitoltes nelkul is ;)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#36) BOBO6

BOBO6
(fanatikus tag)

Tetszik a részletessége, de a trial verzió erőszakosan percenként felbukkanó buboréka idegesítő. :(
A hőmérsékleteknél nálam van egy cpu és egy cpu dióda, amik között 10 fok difi van, most akkor melyik mit mér? :F

(#37) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Csak a G15-ös LCD-jét ismeri, vagy szabadon konfigurálható bármilyen, géphez csatlakozó LCD kijelzővel:F

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#38) polip

polip
(PH! addikt)

nálam nem írja ki a CPU Watt értékeit...ez normális?

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#39) DonK

DonK
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A G15 támogatásának örvendek, igen haszno, hogy nem kell lcd studioval szarakodni. A másik, hogy valamely előttem szóló emítette, hogy 25k :). Még az MM-ben is 22, amúgy 15 körül van,. én pedig 11 ért vettem 1 hónaposan, szal igaz, hogy 11 is sokak szerint sok egy bill.-ért, de csak gondoltam a tisztánlátás kedvéért beírtam, semmi bántás. Gratulálok a fejlesztőknek (a G15 támogatottsága miatt is, de főleg az új innovációk miatt)

(#40) Fiery válasza BOBO6 (#36) üzenetére

Fiery
(VIP)

A trial verzio csak kiprobalasra van, nem folyamatos hasznalatra.

A CPU a processzor kulso homerseklete, amit pl. a processzor-foglalat kornyeken elhelyezett homero diodaval mernek; mig a CPU dioda processzor magjanak belso homerseklete, amit a processzormagba beepitett diodaval mernek.

AIDA64.com

(#41) Fiery válasza X@b3e (#37) üzenetére

Fiery
(VIP)

A jelenlegi megoldas csak Logitech billentyuzet LCD-kkel mukodik.

AIDA64.com

(#42) Fiery válasza polip (#38) üzenetére

Fiery
(VIP)

Nem minden processzornal lehet a CPU adatbazis alapjan megbizthato ertekkel szolgalni. Ilyen esetekben az EVEREST nem ir ki disszipacios erteket.

AIDA64.com

(#43) BOBO6 válasza Fiery (#40) üzenetére

BOBO6
(fanatikus tag)

Rendben van hogy kipróbálásra van, de 1024x768-ban beleér a buborék a szövegekbe így folyton x-elni kellett, mondjuk nem hiszem hogy tragédia lett volna ha nem percenként, hanem 5percenként jelenik csak meg.

A hőmérsékletekben csak az volt furcsa, hogy a kisebb értéket eddig is meg tudtam nézni a régebbi verzióval ''cpu''-ként, speedfannal ''temp2''ként, de a 10 fokkal magasabb másikkal eddig sehol sem találkoztam, ezekszerint mindig jóval melegebb volt mint hittem (már ha lehet hinni neki). :DDD

(#44) anjani182 válasza Fiery (#41) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem G15-öm van, de nem tökéletes a program?! :F

Nem igazán akar megjeleníteni mindent, pedig az Everest szoftverében kiteszi az előnézeti képet, elvileg el is fér minden (bár ha nem fér el mint pl. a vinyó tipusa, akkor levágja ameddig kifér), amit beállítottam, a billentyűzeten, csak 1-2 dolog jelenik meg, nem amennyit beállítok, ez érdekes?! :W

Forever and ever, let's make this last forever.

(#45) anjani182 válasza Yutani (#3) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

25k? akkor kicsit elnézted :Y vegyél...hidd el megéri :B

(#46) Fiery válasza BOBO6 (#43) üzenetére

Fiery
(VIP)

A CPU dioda hofok egy eleg uj dolog, es egyelore nem sok homero progi tudja merni :)

A buborek pedig azert jelenik meg, hogy tudatositsa az emberekben, hogy ez a probaverzio. Nem egy juzer hasznalta a regebbi trial verziokat hosszu honapokig...

AIDA64.com

(#47) Fiery válasza anjani182 (#44) üzenetére

Fiery
(VIP)

Biztos vagy benne, hogy amit ki szeretnel rakni az LCD-re, azt valoban tudja az alaplapod/videokartyad merni? Pl. nem minden alaplap tudja merni pl. a PWM vagy a DIMM hofokot. Be tudod allitani az LCD-nel, es a ''szimulalt LCD kepen'' meg is jelenik, de ha az alaplapod/videokartyad megsem tudja merni azokat, akkor ures marad a G15 LCD odavonatkozo resze.

AIDA64.com

(#48) anjani182 válasza Fiery (#47) üzenetére

anjani182
(őstag)
LOGOUT blog

ebben lehet valami, igazad lehet :R akkor biztosan igy van, mert csak a nagyon fő dolgokat irta ki :R

mod: ja igen és üres maradt :Y

[Szerkesztve]

(#49) polip válasza Fiery (#42) üzenetére

polip
(PH! addikt)

látom E6600-al teszteltetek...nekem 6400 van...ez akkor nem okés?

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#50) Fiery válasza polip (#49) üzenetére

Fiery
(VIP)

Utananeztunk, ez egy apro hiba volt az EVEREST-ben, javitottuk. Frissits a legujabb betara --> [link]

AIDA64.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.