Brutális ára van, még ha ''presztizs'' modellekről is van szó
viszont elfogadnék egy 64gigásat a mostani helyére az biztos 
True Success is Blonde
Brutális ára van, még ha ''presztizs'' modellekről is van szó
viszont elfogadnék egy 64gigásat a mostani helyére az biztos 
True Success is Blonde
Sajnos még a Windows számára okvetlenül szükséges 4 vagy 8 gigások is aranyárban vannak. 
A tej élet, erő, egészség.

Viszont most, hogy végre tényleg lehet kapni is őket, lassan el fog indulni lefelé az áruk, egyre több gyártó száll be a buliba, és két-három év múlva nekünk is lehet 
Aki él és nem boldog, az téved!
igen, majd a következő notimat azzal kérem 3-4 év múlva 
True Success is Blonde
Emlékszem én még a 180e Ft-os CD-írókra, sőt: a 30e Ft-os 1,44-es floppy meghajtókra is. Ejj, de vén vagyok... 
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

szvsz tök felesleges megvenni, az adatbiztonsága a béka ülepe alatt van egy HDD-hez képest. 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Miért is?

Én meg emléxek még a 60.000 Ft-os C64-re a bizományiban (csak ott lehetett kapni), meg a 200.000-es IBM XT-re, 10 megás vinyóval (az mostani áron vagy kétmilla lehet...) 
Aki él és nem boldog, az téved!
Nekem meg van olyan számtech könyvem aminek a hátsó borítóján másfél millió forint feletti összegért hírdetnek XT-s konfigurációkat... 

Szia!
Én olyanXT-n dolgoztam ami anno 1,2 milla volt. 
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Mert korlátozott az írhatósága. A chip belül szó szerint szétégeti magát. Ezen a chip-en belül a területek ''átmozgatásával'' javítanak. Csak a baj, hogy ezt a map-elést adminisztrálni kell. A meghibásodások kb. 50%-a ennek az adminisztrációnak a halála. Így nem ''szektorhibás'' lesz, hanem egy teljes chip kiesik a tárolási területből.
Igazából véve én örülök ennek az új technológiának. Lelki szemeimmel már számolom a ''kuncsaftokat''!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

liksoft : 
tesztet tesztet!
szépen elgörbült az egyik tű , ennyire vigyáznak a cuccra? 
olyan drága hogy akkor már inkább a 2,5'' scsi.
melyik tűt látod görbének? Iszol rendesen? 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Nincs ott görbe tű. Kicsit rosszul venné ki magát a dolog egy ilyen nagy reklámban.
[Szerkesztve]
VIGYORRRGAZMUS.....
Létezik 2,5'' SCSI? És én erről mérnem tudok?

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Ha erre már van valami adat: meghibásodásnál hogy viszonyulnak egymáshoz az esélyek?
(úgyértem, egy x:y arányra lennék kiváncsi, ahol x a döglött vinyórol az adatok visszanyerésének az esélye átlagban, y ugyanez csak SSD vagy egyéb hasonló flash alapú tárolóval)
Szerk: a görbe tű: a felső sorban a középső (ami ugyebár hiányzik), olyan hatású a képen, mintha görbe lenne, pont a fényképezőbe nézne. Szerintem ezt látta ő görbének.
[Szerkesztve]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
egyébként annak mi a pontos neve? 'hiányzó tű', 'vak pin', 'vacancy' ? 
komolyan
Költségcsökkentés 
(fogalmam sincs, minek nevezik... NC talán? valamelyik csatihoz ezt írták a hiányzó tűhöz)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
tényleg! NC, nem bekötött láb
ez előbb ha agyonvernek sem jutott volna az eszembe 
úgy látszik rám is rámférne 1-2 feles 

Nagyon drága még, de majd lentebb fog menni az ára.

..
Csak úgy szakít a net..
[Szerkesztve]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

És tényleg, csak hiányzik a tű.
[Szerkesztve]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }

Az utóbbi időben pont azon törtem a fejem, hogyan muzsikálnának raid0-ban az ssd-k. Ez biztos segítene lomhaság problémán. Most már csak azt nem értem, a gyártók miért nem párhuzamosítják a tárolást a meghajtón belűl. Így biztos ki lehetne hajtani az interfészt,
ami mellesleg megoldaná a gépekben a háttértárak szűk keresztmetszetét... 
Keresek SILICON GRAPHICS octane-hoz vpro grafikus rendszert.
Ezt a kérdést már párszor feltettem az évek során a fórumokon... még a winyók kapcsán... leírva a gondolatmenetet hogy lehetne..
de úgy tűnik ez az élet egyik nagy relytéje marad 
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
A jelenlegi tempójuka az SSD-nek (tudtommal) pontosan így érik el... (meg a pendriveoknak, stb... nézd vissza pl itt a pendrive tesztet, ahol az egy illyetve két chipes, de azonos típusú és méretű pendrive között milyen sebességkülönbség volt)

Nemá [link]
ősrégi