Notebookok nagyon jól néznek ki...
Na jó meg a Ultra 20-as munkaállomás doboza is nagyon nyálcsorgató 
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Loha
(PH! kedvence)

dat
(senior tag)
elég ocsmányak 
Továbbra sem teljesen tiszta számomra, hogy ez mitől Opteron. 
Nem megy a C'n'Q és így már annak hívjuk? 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Feltalálták a spanyol viaszt a szerverrel.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Loha
(PH! kedvence)
Én sem vágom, hogy az egyutas rendszerekben használható Opteron 100-as széria miben tér el A64-ektől... 
Tipp: Árban. Nem arra.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
S940-nél ugye ott a regiszteres modulok igénye, és az ECC-sek kezelése, illetve a HT linkek koherensek. S939 esetében az IMC azonosnak tűnik egy San Diegoéval, a HT link meg tökmind1 egyutas rendszernél.
Első ránézésre ezek drágított San Diego procik, ami persze az AMD marketingje szerint ócsított Opteron. Mindkettő igaz, csakhogy a szerver esetleges extra stabilitását pont a spéci IMC + RAM ill. lap adja.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Gamma
(kvázi-tag)
A noteosok eleg durvan neznek ki.
Mondjuk a UltraSparc IIi processzor az valami brutalisan gyenge lehet sajnos.
Ennek egy valtozataval volt szerencsem dolgozni (blade 100 munkaallomas) amiben egy 500MHz-es IIe van. Meg a 8as solaris is doglodik rajta, nemhogy a 10-es...
BTW Ha valaki tudja, hogy mi a kulonbseg a IIi es IIe kozott az ne tartsa magaban
- lehet h kiderul hogy nagyon nincs igazam a fenti kijelentessel
[Szerkesztve]
Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé...

aronocs
(tag)
Miert van az, hogy a ''nagynevu'' cegek tudnak gepdobozt tervezni, mikozben a piacon csupa ocsmanysagot latni?
Ez csak koltoi kerdes volt, de megint megbizonyosodtam, hogy az izleses, szeperzekkel megaldott dizajnereket mar elkapkodtak.
Aut inveniam viam aut faciam.

karib
(PH! addikt)
Ha már Opteron alapú munkaállomást csinálnak, akkor miért nem fabrikáltatnak valami AMD alapú noteszt?
Department of Redundancy Department

engusz
(PH! nagyúr)
Talán eltérnek az igények. De ezen már én is sokat rágódtam. Egy-két Sony, Compaq, DELL ház is oyan, hogy ahh...