Baba. Kár, hogy nálunk (ha egyáltalán lesz) nem ennyibe fog kerülni...
Aki él és nem boldog, az téved!

Baba. Kár, hogy nálunk (ha egyáltalán lesz) nem ennyibe fog kerülni...

az üzemidő szvsz továbbra is gáz egy ilyen kicsi készüléktől.

Mindjárt elkezdődik a szokásos okosság, hogy az SSD-t csak korlátozott számban lehet felülírni...
Only a Sith deals in absolutes.

Azért a 4 óra már használható kategória.
(#5) Komplikato

Csak én láttam úgy, hogy 7 óráról 8-ra nőt az üzemidő?
A Celeron/Pentium-M meg kit izgat, haladni kell a korral ;)
Close the World ..... Open the Next!

Erről olvastam egy angolnyelvű cáfolatot, de annyira nem vágom sima angolt, nemhogy a szakmait, hogy értettem volna. Van valami magyar nyelvű írás, hogy miért nincs ilyen hátránya?
Close the World ..... Open the Next!
520grammról 492-re csökkenteni nem valami nagy teljesítmény.Csak ennyivel jobb súly tekintetében az SSD?
És ráadásul nem lehet akárhányszór írni

Neszeneked origami project, egyelőre a sony egyedül veri a microsoft, intel, samsung, asus stb szövetséget.
Nyergeld meg a nagyot

Csak te látttad így. Mi többiek azt is láttuk, hogy ez csak a pótakksival ennyi 

Te megmondtad
(#7) 
A vér nem válik VAZZE!™
Ön nyert, az ajándékáért fáradjon el a legközelebbi vendéglátóipari kirendeltségbe és igyon egy sört!
Csak 4 hozzászólás kellett 
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
csinos kis cucc, de nem túl pici az a 4,5'' kijelző? szerintem legalább egy 7-8 colos kellett volna rá, nekem úgy jobban használhatóbbnak tűnne
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
kicsit sem feltönő fecow válaszában a sok szmájli, ugye? 
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
csak akkor az már nem umpc lenne. kb olyan mintha azt mondanád, hogy praktikusak a városi kiskocsik csak kár hogy nem akkorák mint egy 7-es bmw 
www.streetquad.hu www.agroquad.hu www.yomoto.hu
Hát a 7col elvileg még belefér az UMPC kategóriába, ha jól tudom az origami project által megfogalmazott ''szabvány'' ennyiben maximalizálja. Mondjuk az már erősen közelít egy subnote méretéhez.
Most inkább mindent komolyan írok, nem írok még smileykat sem, nehogy félreérthető legyek
Nyergeld meg a nagyot