A SIM-es dolog nem rossz, csak az ''bizonyos'' szinten képes olvasni/írni a SIM memót a kérdés.
Nekem8

A SIM-es dolog nem rossz, csak az ''bizonyos'' szinten képes olvasni/írni a SIM memót a kérdés.
Nekem8
Szerintem egész jópofa ötlet, és ha a számokat illetve a SIMen tárolt smseket le tudja olvasni az már elég. Habár ma már azért a legtöbb telefon csatlakoztatható számítógéphez elég egyszerűen, szóval nem tudom mennyire érné meg csak emiatt megvenni.

ez mekkora fasság már

ezek azok a dolgok amiken az ember egy jót röhög
no nem mintha lebeccsülném, de ez nekem csak a ''jópofa'' kategória
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

''a CD-n mellékelt alkalmazással karöltve képes beolvasni, valamint megfelelő korlátok közt átírni''
Olvasni tudja, gondolom nem tud ráírni 700 megás AVI-kat... 

Igen, akkor úgy kérdem, hogy ''korlátok közt'' 
De vannak már olyan SIM-ek amik tudnak igencsak nagyobbacska méretek tárolni és nem ragadnak le az SMS/telefonkönyv kapacitásnál.
Akinek nincs kártyaolvasója, annak inkább érdemes ilyet vennie...hamár vesz és tudja ezt a ficsőrt 
Nekem8

Egy kép többet ér ezer szónál... kár, hogy ez a hír nem ebben a szellemiségben fogant... 
A vér nem válik VAZZE!™

Jó lehet, de manapság ki tárol SIM-en adatokat?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Nekem meg Te és az ikonjaid vagytok ''jópofa kategória''. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Mi a kérdés? Egy SIM-re csak bizonyos adatok írhatók, és amúgy is csekély a kapacitás.

Milyen ilyen SIM-et tudsz?

Nem elérhető az MSI oldala, pedig én is kíváncsi lennék, hogy néz ki. Olyan lehet, mint egy tűpárna. 

52?
Gondolta volna a fene, hogy ennyi féle memóriakártya létezik. Max 20-ra tippeltem volna. 
A kinézete engem is érdekelne. 
''Öregember nem gyorsvonat!''
ez lehet az? [link]
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Csak MemoryStickből van vagy 20 féle. Duo, Pro, Produo, Duopro, Produopro, duproduo, meg produpro. Akkor az SD variációk, meg CFI-II, Microdrive, SD nagyongyors, meg mittomémmégmi.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Nem ertem, hogy a kartyaolvasok sebeseget, miert nem irja senki. A 120x-150x sebesegu kartyakat 20MB/sec korul lehetne irni, olvasni, de egy atlagos kartyaolvaso meg 5MB-t sem tud. Ha valakinek van olyan olvasoja, ami tud 20MB/sec-et, legyen szives irja meg a pontos tipusat!

Minden egyes szolgáltató mondja meg a SIM gyártójának, hogy miként ossza föl a SIM-et, mit kér, hogy eleve rajta legyen. Manapság 200/50 Név/SMS kapacitás van + egykét apróság. És egy rakás hely marad további adatok/szolgáltatások számára...csak még nincs rá igény, vagy nincs elég zseton, hogy így csinálják.
Nekem8

A szöveg stimmt, de a képen ''12 in 1'' szerepel.

KB-okról beszélsz...

Igen, de abból elég sok a kihasználatlan tárhely. Mondjuk DivX nem fél rá el 
Nekem8

Nem lehet hogy össz 26 kártyát tud olvasni + 26 kártyát tud írni = 52?
ha így van, akkor sem ez lenne a legnagyobb marketinges torzítás a világon.
Legyen minden, sokszor.

az lenne a jó ha beraknám a kártyám és tudnék fogadni hívásokat! 
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

Kb egy éve még nagyon elvoltam a 8in1 kártyaolvasómtól. Lehet, ha kipróbálnám, menne neki a 32in1 is. 
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

a mostani 6-in-1-emmel tökéletesen elvagyok, nem érzem egyetlen másik kártyaformátum supportjának hiányát... 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

nem is neked gyártották 
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem egy 21 in 1 van, mindössze 4 nyílással. Valószínűnek tartom, hogy olvasna többet is. MS duo pl nem volt a dobozán, de olvassa.

Volt egy ilyen sejtésem. Gondolom a liszensz ára miatt.
Ennyit arról hogy mindent olvas..

Sajna az xd olvasó az enyémből is hibádzik. Rohadtak pont ezzel a formátummal szarakodnak, depig a jókis itthoni olympus azt szeresse 
Back to the field!? www.utv.hu

Az enyémnek lehet a firmwarejét frissíteni. Vagy ez nem nagy dolog? Amúgy olcsóbb volt a MM-ban mint az E-digitalon. 

és Sony Memory Stick Micro (M2)-t sem
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)

Láttam már olyan kártyaolvasót amire nem írták rá és mégis tudta az XD-t olvasni. 
www.pcgear.hu
Na ezért gondolt meg, hogy veszel-e Olympus, meg Fuji gépet.
(Persze vannak jó gépeik is, de azok meg CD/CF kártyával is mennek)
Az még hivatalosan meg sem jelent itthon. Egyébként meg azt kezeli, mert az ilyen kártyához jár egy MS adapter.