Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Shuttlenél bezárták a desing részleget. Mióta is van ez a forma, 3-4 éve? (na jó, az utolsó már frissebb)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) janpotocki válasza rudi (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

frissebb, de aligha szebb. szóval sokat nem vesztettünk :)

(#3) as_Rock válasza rudi (#1) üzenetére

as_Rock
(őstag)

A formával semmi gond, de az árból le kellene faragni a designer néhai díját, hisz azt már 25X visszahozta a termék ;)

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#4) waverider

waverider
(senior tag)

nem vagyok egyik párton sem, de miért csak az amd platformból van csúcs? :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#5) zombikiller

zombikiller
(tag)

mondjuk azt az egyet nem értem, hogy mi értelme van a deluxnak az ujjlenyomat olvasónak :(((

(#6) joghurt válasza zombikiller (#5) üzenetére

joghurt
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi. A Discoveryn a MythBustersben a minap simán átverték az ujjlenyomat-olvasókat, elég kis munkával. És jó eséllyel ott lesz az ujjlenyomatod magán a házon, pl. az optikai meghajtón, amikor visszatolod.

A tej élet, erő, egészség.

(#7) Brumi válasza waverider (#4) üzenetére

Brumi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van az Inteles-ből is, a Shuttle honlapján láttam, bár az bruttó 400 euró felett van. Én az AMD-set néztem ki magamnak. Bécsben 350 euróért adják.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.