Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz,nem rossz de tennének bele egy C2D E6300-at vagy E6600-at és két G80-ast és adják ennyiért,ja meg 2giga tuning ramot. :)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#2) troland26

troland26
(senior tag)

nekem tetszik a dolog ,egyre jobban odavagyok a kis barebone gépekért pláne ha nem csak kicsi de erős is :C

(#3) Exakt

Exakt
(fanatikus tag)

Nekem is egyre jobban tetszenek, ha ranezek ezekre a batár tornyokra, meg hazakra hiaba, szepek es jo ranezni, ezeket sokkal jobban el tudom kepzelni valami dizajn szobaba..
Csak hát neha a kis méret hatarokat szab :DDD

(#4) Gaben01

Gaben01
(senior tag)

Határozottan tetszik,de azért kíváncsi vagyok,mennyire melegne a rendszer ha tényleg belepakolunk egy izmosabb rendszert (esetleg mindenből a maximumot) egy 8800-assal.
Izgatja a fantáziámat a dolog,főleg az,hogyan oldották meg a hűtést. :U

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#5) Thomas1 válasza Gaben01 (#4) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Igen, egy belső képet én is megnéznék, mert azért itt már van hőtermelés egy normálisabb vidkártyával.
De nekem is nagyon tetszenek ezek a Barebone házak, el tudnám képzelni az asztalomon.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#6) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

anno az Macintosh Cube volt nállam az etalon az ''asztalra is kiraknám'' gépekben külsö alapján (2 hónapig volt is nállam egy :), azóta sem találkoztam hasonlóval...

[Szerkesztve]

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#7) Gaben01 válasza Thomas1 (#5) üzenetére

Gaben01
(senior tag)

[link]
De a belsőről itt sincs kép.

http://9gag.com/ A függőség garantált.

(#8) Thomas1 válasza Gaben01 (#7) üzenetére

Thomas1
(PH! addikt)

Szép árak....

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#9) Szanya válasza Exakt (#3) üzenetére

Szanya
(tag)

Ezért vettem anno egy Mac minit. :)

''Szanya csak egy van.''

(#10) Integra

Integra
(Jómunkásember)

szép ez, jó ez, csak az ára veszett teljesen..

(#11) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Nagyon szép kis masina, vajon van-e olyan erős a ház, hogy rárakjak egy 22''-os crt-t? ;]

Na de a viccet félretéve: impozáns adatlap, szép megjelenés, de az ára miatt nem nekem találták ki sajna. :(

A hővel kapcsolatos problematikákra én is kíváncsi vagyok, pl a 400W-os táp, az 5 fordulatszámszabályzott ventiről érdekes módon nem írtak semmit, pl milyen fordulatszámtartományok között üzemeltetett mekkora ventik milyen dbA-val? Mert pl jó ki 40-60mm-es 2500-6000rpm-es ventik 60+dbA-val is bele fér ebbe a kategóriába... ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) erdoke válasza Integra (#10) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ház + táp + 975X (eSATA-s) alaplap + komplett hűtés = kb. 110e Ft. Annyira azért nem vészes.

Ma minden OFF, vagy csak nekem furcsán szürkék a hozzászólások?

[Szerkesztve]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''A bővítőkártyák foglalatait (egy PCI és egy PCI Express x16) úgy alakították ki, hogy dupla vastag hűtővel ellátott videkártyák is beférjenek.''

Ilyet sem láttam még, hogy egy ON hozzászólás sincs... :)

Szerk: Valami gubanc történt a dologgal...

[Szerkesztve]

Ember embernek farkasa.

(#14) Oly válasza erdoke (#12) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Csak neked/nektek az...
Ez egy ritkán előjövő bug.

Az ára viszont tényleg húzós kicsit!
Két minőségi rendszert kitesz _normal_ házban...

[Szerkesztve]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#15) macilaci78 válasza Oly (#14) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nekem mindenki on-ban volt a tegnapi délelőttön.

Igen, és így már 6× annyi helyet foglal kb. ;) Olyan ez, mint mindenhol: minél kisebb, annál többe kerül. Ezt is meg kell fizetni.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#16) erdoke válasza macilaci78 (#15) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálam azóta is mindenki OFF-ban van. :F
Illetve annyi a különbség, hogy az ON hozzászólások aláírása és a név+rang fekete, a tényleges OFF-nál az is szürke.

(#17) rdi

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudom minek barbone ha ez is 400 w-os! Ez teljes képtelenség, szerintem semi értelme

Fej! Tor! Potroh!

(#18) BiG G3ry

BiG G3ry
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

most mondjam hogy a fél karom odaadnám érte?

capisce?

(#19) macilaci78 válasza BiG G3ry (#18) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

És a Ctrl+Alt+Del? :DDD

rdi: Ugye attól még, hogy 400W a táp, nem eszik ennyit, csak a lehetőség adott. Amúgy bizti lesz majd PCI-E v2.0 is, amihez már kell kakaó és azt is innen kapja a külső eszköz, és a sláger, az USB-s merülőforraló, stb... Én inkább azon aggódom, hogy MA amit beleraknak és optimális hatásfokon kihasználja a tápot, az bizony zaccot hagy a ház alján. :(

(#20) rdi válasza macilaci78 (#19) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy barebonenak kicsinek szinte hordozhatónak, csendesnek és szépnek kell lennie...
ennek ellentmond a nagy és nyilván hangos táp. Persze vannak néma tápok is az igaz.
Mondjuk mind1 mert ilyen nekem úgy sem lesz soha, ennyiért már csillivilii házas szupergépet lehet összerakni...

Fej! Tor! Potroh!

(#21) erdoke válasza rdi (#20) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha 85 %-os hatásfokot tud ez a 400 W-os tápegység (ma már vannak ilyenek), akkor elég lehet egy halk 80-as venti a keletkezett hő eltávolításához.

(#22) macilaci78 válasza erdoke (#21) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ha ez a táp 85%-os hatásfokkal van járatva, akkor a benne lévő alkatrészek hőjét arról a zsúfolt helyről elvezetni nem lesz egyszerű csendben. Bár, ha a barbone és a vízhűtés megfér egymás mellett, annyira nem kivitelezhetetlen a dolog... :DDD

(#23) Tif

Tif
(kvázi-tag)

Ki forgalmaz ilyet Magyarországon?

(#24) Tif válasza Tif (#23) üzenetére

Tif
(kvázi-tag)

Az utókor számára válaszolok magamnak:

[link]

[link]

[Szerkesztve]

(#25) BitiOne

BitiOne
(tag)

HOOAH mindenkinek.

Nekem van egy ilyen masinám (barbone őrült vagyok, már a 3-at nyúzom, azt hiszem ebben a típusban találtam meg az igazit!) nagyon halk (még én is nagyon meglepődtem hogy mennyire), de ha ütős cuccot raksz bele, vagy tuningolsz akkor biosból szabályozhatod a ventik fordulatát, persze egyre hangosabb lesz (hogy érzékeltessem a halkságát, bekapcsoláskor a legzavaróbb a winyóm felpörgése!!!). Nekem a smartfan-on van itt 600-1800-ig pörög (tuning nélkül). A melegedésre válaszolva 8800 gtx-el teszteket lehet találni a neten és gond nélül ment a masina. A procit egy 92-es és egy 80-as(ezt a másodikat nem vágom pontosan most hirtelen) venya pörög, hőcsöves hűtéssel. A tápot is egy (sacc) 92-es hűti. Van még két kb 40-es felső winyóhűtő, de ezeket én kiszedtem.

Szal egy nagyon pofás és jó kis gépről van szó! Hát az áráról meg csak annyit, hogy még most is azt nyögöm (2-3 hónap után még érzem a pénztárcámra gyakorolt negatív hatását!). DE ÁTKOZOTTUL MEGÉRTE! (ismétlem barbone őrült vagyok!)

NNAAOONN JJÓÓ
(Shuttle a király)

//=// (( )) (( )) //-\\ //=//

(#26) BitiOne

BitiOne
(tag)

Link az érdeklődőknek:
[link]

//=// (( )) (( )) //-\\ //=//

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.