Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

biztosan csak optikai csalódás, de mintha a monitort is tartalmazó felső rész sokkal hosszabb lenne az alsó résznél :)

személyszerint nekem tetszik a koncepció (talán csak az 1.8''-os HDD-t érzem túlzásnak...).
az ára, hát az egy másik dolog. főleg ennek a tükrében: [link]

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#2) macilaci78 válasza Kalandor (#1) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Az 1,8'' kell a fizikai hely, a fogyasztás és a hangtalanság szempontjából, nem is tudom, ilyen mérettel van-e nagyobb tárkapacitás. James Bondnak minden esetre könnyebb noti jutott beépített ODD-vel, igaz, az lélegzik, ezt viszont nem lehet ölben tartva megfolytani. Nekem is nagyon tetszik, jól összerakott cucc, de kíváncsi vagyok, 4 év garral mennyibe kerülhet?

Olyat lehet csinálni, hogy azt a negyed giga ramot egy az egybe megetetem a grafikus chippel?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) janpotocki válasza Kalandor (#1) üzenetére

janpotocki
(VIP)

nem tudom, miért divat a szubnoteszeket derékszögben felhajtott kijelzővel fotózni, de tényleg elég furcsa hatást kelt az emberben. íme egy másik perspektíva:
[kép]

(#4) X-COM válasza macilaci78 (#2) üzenetére

X-COM
(PH! nagyúr)

van nagyobb,80as

Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

(#5) macilaci78 válasza X-COM (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

:R Megvan, mit kérek a Gézuskától. :DDD

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Tyberius

Tyberius
(fanatikus tag)

Nagyon csinos, technikailag és külalakilag is igényes, tetszetős jószág, csak drááágaaaa :O

(#7) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Hát szerintem a designon kícül semmi igazán extra... Paraméterei inkább csak jók. A fater asus notija egy éve volt 800-900 euró és az: 60GB HDD, 512 Ram, Wifi, Mobil proci... Szóval szerintem drága...

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#8) Senior tag válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Ilyet nekem is kérj, nagyon tetszik. Hirtelen kivetnivalót se találok benne. Szóval nem vetném ki. :)

Ugorgyunk!

(#9) Senior tag válasza Flashback (#7) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

És a faterod Asus notija 3 kiló, olcsó műanyag, és 3 kilósan ugyenennyit bír akksiról. Visít benne a venti, égeti a combod, nem fér bele egy elegáns, vékony bőrtáskába, stb.

Ugorgyunk!

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

akkor már inkább a sony ilyen kategóriája :B

kicsit vizipisztoly-műanyag hatása van, nem tetszik. paraméterben is láttunk már jobbat :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Senior tag válasza orbano (#10) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Ez egy új anyag kategória lehet. :Y
Vízipisztoly-műanyag hatású magnézium ötvözet. :D

Ugorgyunk!

(#12) Tyberius válasza orbano (#10) üzenetére

Tyberius
(fanatikus tag)

Az egy dolog, hogy nem tetszik, de azért egy kép még nem ad elég információt ahhoz, hogy ítéletet mondj róla. Én így látatlanban azt mondom, hogy azért a magnéziumötvözet és a vízipisztoly-műanyag között lehet egy icipici különbség... Úgyhogy majd inkább akkor mondok véleményt az anyagáról, ha a kezembe veszem. Mert egyszer a kezembe fogom venni, abban biztos vagyok... :R

mod: hoppsza, megelőztek :B

[Szerkesztve]

(#13) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Nem sok ez az ár egy ilyenért? :F

"Csak úgy mondom"

(#14) dabadab válasza Kalandor (#1) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jelen esetben inkabb a Sony az, ami gyanusan olcso.
Egyebkent aki subnoti arakon akar szornyulkodni, annak javaslom megtekintesre a FuSi Lifebook Q2010-et, az olyan 3000 Euro tajan debutalt.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyre szimpibbek ezek a sub notik :B

True Success is Blonde

(#16) Flashback válasza Senior tag (#9) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Bár nem subnoti de: 2.65Kg, igen műanyag de nagyon merev és strapa, nincs benne venti, heat pipeos, nem igazán melegszik, inkább csak langyos, 35,2mm magas, 2 órás az aksija... Ja és 180 volt nettóban

[Szerkesztve]

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#17) dabadab válasza Flashback (#16) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ize, lathatoan nem nagyon vagy kepben notebook-ugyileg :)
Az a laptop valoszinuleg egy 15''-os batar (ja, es van benne venti, melegszik rendesen, a 3,5 centi rengeteg, az a muanyag meg minden, csak nem strapabiro) ez meg egy 12''-es subnoti - abszolut nem egy kategoria. Ja, es teljesen fals parametereket vettel, egy ilyen gepnel ami szamit: meret, suly, uzemido - ezek teren meg messze vezet.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#18) Flashback válasza dabadab (#17) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Vágom. Persze a subnotiknak ez a lényegük. Kicsi, könnyű, és sokáig húzza. Csak szerintem akkor is sok. Bár mondjuk ezzel láthatólag nem az átlag magyar usereket célozták meg.
Egy laptop ár/teljben sokkal jobb és sajna a magyar közönségnél ez számít.
Ha van is benne venti rohadt halk. Ha nagyon hallgatózik az ember inkább a winyó seekelése hallatszik.

(#19) orbano válasza Flashback (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

most komolyan gondoltad/gondoltátok, hogy két TELJESEN más kategóriájú notebookot hasonlítotok össze? Egy belépőszintű, félgagyi költséghatékony 15 colos monstrumot egy csúcskategóriás ultrahordozható notival összehasonlítani kb olyan, mint ha arról beszélnénk, hogy a Tatra 813 vagy a Lamborghini Murcielago e a jobb kocsi :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#20) nap

nap
(őstag)

Dézsa Vű: [link]
Csak kicsit könnyebb és drágább...

http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

(#21) Bgs válasza Flashback (#16) üzenetére

Bgs
(senior tag)

Nem egeszen azonos kategoriak :)

Amugy lehet venni nem csillagaszati aron is szubnotit. Az enyeg 850g, 14 ora folott is ment mar aksirol munka kozben es 180e netto volt :C

Bgs Kek modolt farmer, SMP bicska, spam taszito ing, integralt karora, personal firewall gatya, antisztatikus zokni, 5 sec alatt rebootolhato cipo.

(#22) macilaci78 válasza Bgs (#21) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nem írtál el egy tizedesvesszőt? ;] Vagy a 850 drammban nincs benne az összes akksi. :F

(#23) nemtommi válasza Bgs (#21) üzenetére

nemtommi
(őstag)

Csak nem egy Sony VGN-X505VP-ről van szó?
HA ő az alany, elárulhatnád hol volt ennyi ;]

(#24) Flashback válasza orbano (#19) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

IGen már belátom hülyeség volt felhozni... :F :R

(#25) tkazmer

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Asszem biztos, h köv notim egy ilyesmi subnoti lesz....egyre jobban tetszenek

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#26) hzcs válasza Senior tag (#9) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Az én notimban csak 1 dolog Samsung. Már 5-ször cserélték. Még mindig szar. Ha ingyen dobnák is visszadobnám :)

(#27) PLacc

PLacc
(senior tag)

Akkor gondolom ez lesz a Dell X1 utódja is (bár a belsején kívül nem látok sok változást)...

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.