Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) L3zl13

L3zl13
(PH! nagyúr)

Hát, tényleg egész jónak mondható a súlya, ezzel a kijelzővel.
Bár nem látom sok értelmét notinál sem a 17-es kijelzőnek, sem a 16:9-es felbontásnak.

A GeforceGo jobb mint a semmi (Inteles integrált grafikus lassító). Ha nagyon maximalista akarnék lenni, akkor talán egy Ati 9600/9700 mobility még jobb lett volna.

Aki hülye, haljon meg!

(#2) HEBI

HEBI
(senior tag)

Akinek Samsung notebookja van írhatna valamit a supportról Magyarországon!
Eddig még élőben nem volt szerencsém Samsung géphez, de leírás és a képek (design) alapján lehet, hogy a köv. gépem...
Most komolyan ritka igényesen összerakott dolognak néz ki ez a gép is, akárcsak az eddig látott összes(!) Samsung gép.

A csiga nem lassú állat, csak nagy a súrlódása...

(#3) HEBI

HEBI
(senior tag)

A samsung.com -on nem takláltam semmi infót a gépről. Hogy lehet ez?

(#4) ciao

ciao
(senior tag)

ekkora monitor alatt elfért volna 1 teljes numerinus billentyűzet :(

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#5) erdoke válasza L3zl13 (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A 16:9-es 17''-os kijelzőnek DVD-nézésre van értelme. Elvileg DVD-szerkesztésre is, de ahhoz még az 1,8-as Dothant se tartom elég izmosnak. Különösen akkor, ha a merevlemez nem 7200 rpm-es.

Az új Intel chipsetben jelentősen gyorsabb lett az integrált grafika az előző generációhoz képest, csak azt nem tudom, hogy ez most az újabb vagy sem.:F
Erős vidkari a játékon kívül csak spéci 3D grafikához/filmhez kell, ahhoz meg a 9700 is kevés.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#6) karib

karib
(PH! addikt)

Atya gatya, mekkora egy batár lehet ez? Oké, szeressük a nagy kijelzőt, de miért kell akkora tokba rakni? Ha igényes megoldás lenne, akkor max. pár millimétert hagynak a kijelző mellett oszt kész, . Innen látszik, hogy egy elég összehányt gép lehet, a speckólistával hódit, nem a mérnöki teljesítménnyel :( Meg hát az a nyomoronc billentyűzet egy ekkora gépen - nem értem, az IBM miért képes egy teljesen normális billentyűzetet bepasszírozni még egy X-szériás gépbe is? Sokat kell még tanulni a kezdő notebookosoknak - bár igazából nem értem, ott vannak a tuti jó példák, lehetne másolni...

És az NV grafika pedig komolytalan. Hol élnek ezek? :)

Department of Redundancy Department

(#7) karib válasza karib (#6) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Na jó, aki igazi batárt akar látni, csekkolja le az Acer Aspire 1710-et:

[L]http://www.acer.hu/acereuro/page9.do?dau34.oid=4339&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=10&ctx1=HU&crc=1843776186[/L]

7,1 kiló akkuval ;] Nem vicc!

(#8) L3zl13 válasza erdoke (#5) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Nem tom. Engem pl az is zavart, mikor nem tudtam beállítani eltérő felbontást a saját kijelzőn és a VGA kimeneten... :)

Azt tudom, hogy DVD nézésnél van értelme a 16:9-nek, csak utolsó utáni szempont, hogy ha esetleg mégis DVD-t akarnék nézni a notimon, akkor vajon 1 vagy 2 centis fekete csíkot látok. (Az úgysem jön össze, hogy ne legyen csík...)

Aki hülye, haljon meg!

(#9) erdoke válasza karib (#7) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

7,1 kg? :Y LOL:D
A 2020-asban MR9700 van. Az egyéb felszereltsége is fullos, és csak 3 kg. Igaz, hogy ''csak'' 15,4-es a WS TFT-je.

[Szerkesztve]

(#10) erdoke válasza L3zl13 (#8) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Azt értem, hogy a te (és az én) igényeidnek nem felel meg. Attól még másnak lehet ez az optipális választás, pl. ha ilyesmivel foglalkozik. Hobbiból a pénzesek szintén vehetnek ilyet.

(#11) L3zl13 válasza erdoke (#9) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Szvsz az Acer ólom tokozású lehet... Bazz. 7 kilós noti. :U

Aki hülye, haljon meg!

(#12) karib válasza erdoke (#9) üzenetére

karib
(PH! addikt)

T42p = FireGL T2 + 15'' 1600x1200, mindez 2,7 kilóban. Kell ennél több? :)

(#13) L3zl13 válasza karib (#12) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

15''-on 1600*1200 az nekem már túl sok. :O

Aki hülye, haljon meg!

(#14) erdoke válasza karib (#12) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem inkább kevesebb. Amire nekem kell a noti, inkább egy sub. Tudod, Dell X300.:P
Ahová meg nagyobb teljesítmény kell, azt nem út közben akarom csinálni. 5-7 pass reencoding elketyeg otthon az asztalin...

(#15) karib válasza erdoke (#14) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Igen, ezt asszem már kitárgyaltuk :)

(#16) HEBI válasza karib (#6) üzenetére

HEBI
(senior tag)

Szerintem ez a gép nagyon is jól össze van rakva ''ránézésre''. Mondj még egy céget, aki kevesebb mint 3 kg-os gépet rak össze 17''-os TFT-vel!
A billentyűzete meg teljes értékű notebook billentyűzet (nem FN-es del gombbal, mint az FS gépeken szokott lenni).
A Geforce meg ha elmegy a gép 5-10 órát akkor nem is lehet olyan rossz, inkább úgy fogalmazok egy notebookba elég. Igaz létezik nála sokkal jobb mobil VGA is.
Ja és ebben valami rendes (tehát relatíve nehéz) aksi lehet alapból, ha tud 5 órát.

[Szerkesztve]

(#17) twollah válasza karib (#6) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Gondolom akkor nem huznad ennyire a szadat ha utannad vagnanak egyet az utcan.

(#18) karib válasza twollah (#17) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Nehéz dolog. A cég most vágott hozzám egy szolgálati notebookot (ASUS S1A). Ettől függetlenül húzom a számat, hogy a korábbi privát Toshiba Portégé 7200-am sok tekintetben masszívabb és főleg ergonomikusabb gép volt. Persze még mindig jobb, mint az L4H, amit először akartak adni :)

De hát ingyé nem panaszkodok :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.