Hm, eddig se azért nyírtak ki starcraftban, mert nem volt ilyenem
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Hm, eddig se azért nyírtak ki starcraftban, mert nem volt ilyenem
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

ÉN is végigvittem a mariot enélkül 
May The Force Be With You!

Nem nagyon hiszek az ilyen cuccokban... Bár volt egy leárazás, ahol 5k-ért vettem egy új Microsoft Strategic Commander-t. Egy-két játékban király volt -pl. Diablo II. Lehet elő kellen vennem...
VIGYORRRGAZMUS.....

Minden megszokás kérdése. Én pl. nehezen tudnám használni billentyűzet+egér kombó helyett/mellett...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Kék világítás minek az ember keze alá? ![;]](/dl/s/v1.gif)
''Öregember nem gyorsvonat!''
gondolom egyértelmű hogy ez fps játékokra van kitalálva...
nekem bejön, mármint jobban tetszik mint a zboard féle, meg a többi hasonló cucc.
ettől függetlenül az a véleményem, hogy rendes billentyűzettel is kifogástalanul lehet játszani
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

Jópofa, de marhadrága.. Nem sokkal többért már van Logitech G11 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Akár még jó is lehet. Nálam még mindig ez a nyerő: [link] 
Kényelmes, sokoldalú, satöbbi.
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
Nekem van ilyenem látszik, hogy neked nincs. Kényelmesnek tűnik de valójában nem az. A felhasznált anyagok minásége borzalmas. A gombok túl érzékenyek és instabilak. Szóval én én ezt >>>[link]<<< ajánlanám, nekem jobban bevált. A Revoltec is innen koppintott.
A Zboard Fang-ja sem a legjobb zavaróak hogy oldalt vannak a gombok.
üdv_
deter
pfúúúj
True Success is Blonde

Hát ez oltári kényelmetlen kiosztás 
Az előre gomb általában normál bill. esetében a W. Ha átvetítjük akkor itt meg az S-re jön ki. Nah most ki az akinek ez kényelmes? A hátramenet meg Y v. X.
Sztem pocsék próbálkozás.
deter: Hát a te általad linkelt azért jóval értelmesebb kialakítás, de azért ott is vannak használhatatlan helyen lévő gombok. Inkább a Cyber Snipa, mint ez...
[Szerkesztve]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Hááát, starcraftban is sokat számít a gyorsaság és a csapatok könnyű kontrollálhatósága. És mivel elég összetett, lehet, hogy bneten fastest speeden játszva billenytűzet-intenzívebb mint 1 FPS...

Balkezeseknek miért nincs ilyen? 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

cask azt ne mondd, hogy látod értelmét 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
néha jó
pl w helyett vmi mást nyomok FPS-ben de ez nagyomn ritka...
1ébként sztem is a cyper snipa a nyerő ebben a kategban 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

A fikázóknak csak annyit, hogy ''fikázni könnyű, alkottni nehéz''. Végre, nem csak az agyoncsépelt, ósdi billentyűzetet akarják ránksózni, mint gammereknek szánt cucc. Aki fps-t hagyományos billel játszik, elmondom, hogy érezhető a külömbség egy ilyen jellegü cucc javára! Most mindegy a gyártó (majdnem). Persze, most az hülyeség, ha azt mondom, hogy gyorsabb leszel ezzel, mert ez ebben a formában nem igaz. De, az tuti, hogy kénylemesebb, mint a hagyományos bill. 
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
én is játszodtam/játszok stratégiákkal, és valóban elégé pörögnek a gombok ott is ha élesben nyomod. csakhogy stratégiákba én megszoktam, hogy a betűket is használom, ezen meg nincsenek betűk... (pl. blizzard játékokban minden opciónak van egy megfelelő gomb bár ezt neked nem kell mondani
) de én tök jól elvagyok a sima billen a számokkal is.
ja és nem mondtam egy szóval se, hogy nem jó stratégiákra
azt írtam, hogy nem arra tervezték
(és tervezik a hasonlóakat ezután is) a cybersnipa szvsz a nevével is elárulja milyen térre szánták
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak

valahogy én is így vagyok ezzel, mivel nem egyforma ügyességgel bírnak a kezeim - mea culpa: már állítólag erre is van képzés
- nem bizti, hogy tudnám kezelni a balommal.
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Tényleg? Onnan látszik? Érdekes... VAN claw a bill mellett. Nekem bejött, nem is kicsit. Olyannyira, hogy egyet nyúzok, egy pedig a szekrényben pihen tartalékként. A cimboráim is csípték. Ergo attól hogy neked nem jön be, nem jelenti azt, hogy másnak se. [link]
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Hát ha meg tudod szokni ezt akkor hajrá. Én 6éve hagyományos billentyűzeten nyomom az fps-t. Ezzel tuti görcsbeállna a kezem. Egy Zboard-ot én is elfogadnék, de nem ezt...
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."